Psikiyatri değil psikolog gibi birşeye gidin.Doktora gittim ilaç verdi 6 ay kullan dedi. Birkaç gün içtim daha kötü oldum. Kullanırken bebek olmaması lazımmış bir de o yüzden bıraktım.
Hamile olduğunu görmek ve rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmek, doğacak çocuğun kız olacağına delâlet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, bu kere de oğlan çocuk ile müjdelenir.hadi inş. baktın mı hiç rüya tabirine rüyada hamile kaldığını görmek güzel diye biliyorum ama erkek çocuk görmek ne demekmiş
Hadi hayırlısıHamile olduğunu görmek ve rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmek, doğacak çocuğun kız olacağına delâlet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, bu kere de oğlan çocuk ile müjdelenir.
Rüyada hamile olduğunu görmek ve bir küçük kız çocuğu doğurduğunu görmek, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir erkek çocuğu olduğuna alâmettir.
gibi şeyler yazıyor.
Başkasının hamile olduğunu duyduğumda bile çok seviniyorum. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Kafaya takmayınca oluyor ama takmamak mümkün olmuyor. Zaman hiç geçmiyor.bekle bekle geçmiyor zaman....
hiç aktif değiliz arkadaşlar neler yaptık bakalım değerlendirebildik mi yumurtlama günleri??
Ay hadi hayir olsun canim..ben kac kere gordum simdiye kadar dogumumu bebegimi hamileligimigece rüyamda hamileydim, oğlum olacaktı. doğuma girerken uyandım. hayır olsun. çıkar mı acaba rüyam dersiniz ?
Başkasının hamile olduğunu duyduğumda bile çok seviniyorum. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Kafaya takmayınca oluyor ama takmamak mümkün olmuyor. Zaman hiç geçmiyor.
Ben de varım bat 23 Nisan :) Neşe doluyor insannnn lalalalakasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
@doruk90 ==> 1 Nisan
@gzmdncr33 ==> 2 Nisan
@intizar1 ==> 2 Nisan
@Love you91 ==> 2 Nisan
Mor_cicek ==> 4 Nisan
G gulumse-hayata ==> 6 Nisan
A aybeniz27 ==> 9 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
fnd_50 ==> 14 Nisan
zehzeh2 ==> 18 Nisan
akıntı hamilelikden dolayıda ola bilir canımKızlar benim 6 gün önce uzayan akıntım olmuştu.. Bugün tekrar oldu hem de yoğun bi şekilde. Yani tekrar mı yumurtluyorum? Fikri olan var mı?
daha reglime 11 gün var amaakıntı hamilelikden dolayıda ola bilir canım
olsun Rabbim nasip etsin inşAllah gerisi boş içini ferah tut ol de olsun bence hamilelikden oluyor akıntındaha reglime 11 gün var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?