Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

kızlar ben adet oldum ama erken oldum normalde 35 günde bir olurudm bu ay 28.günde oldum acaba hamilemiyim üstüne görme kanaması mıydı bilmiyorum ? umut dünyası insanın aklına hersey geliyor .sizce olabilir mi ?ne bileyim aklıma takıldı ?

Hamilelere bi sorum olcak evde öğrendiğinizde direk kan testimi yaptırdınız yoksa doktoramı gittiniz ne dediniz ne yaptınız ben yarın sabah gitcem ama ben bu yaşıma kadar hiç grib harici doktora gitmemiş insanım hiç bilgim yok

yumurtlama hesaplamayı bir türlü tutturamıyorum ya hamile olan biri bize anlatabilir mi bunu nasıl hesaplayacagız
Uygulama indir canım herhangi bi adet takvimi ordan gösteriyo ne kadar doğru bilmem ama ben ordan baktım ve zaten akıntının yogunluşmasıda ordan belli oluyo ben pepapp uygulamasını kullandım

Canım ben adetime 3 gün kala idrar testi yaptım sonra hastane de acile gittim gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim kan aldılar bir saat sonra çıktı ..saat 16.00ten sonra git direk acile gönderiyorlar

Canım ben adetime 3 gün kala idrar testi yaptım sonra hastane de acile gittim gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim kan aldılar bir saat sonra çıktı ..saat 16.00ten sonra git direk acile gönderiyorlar
Ama doktor görmüyo sanırım değilmi yani folik asit veriyomu doktor görüp

Kanamanın yoğunluğu nasıl?

cnm ben hamile degilim ancak bir evlada sahibimm bende ilk gebeliktesti yapip ogrendim ertesi gun kan tahlili yaptirdim direk gebelik icin diyorsun yaptirdiktan sonra seni kadin dogum dr yonlendiriyorlar degerlerin yuksekse keseyi gorursun dusukse yani yeniyse keseyi goremezsin kan degerlerinin yukselmesiyle kese kalp atisi diye sirayla dr seni cagiriyor cnm ilk once gebelikte her 10 gunde bir cagirir sonrasinda ayda bir ins saglikli sihattli bir gebelik gecirip mis kokulu yavruna kavusursun

İnşallah canım iniallahhh Canım bana direk kadın doğuma git dediler bende randevu aldım oyüzden artık doktor beni yönlendirir acemiyim biraz öğrenicz :)

Arkadaşlar size bir soru! Benim adet dönemlerim çok sancılı geçer. Hatta tam 1 hafta öce başlar ağrılarım şişkinliklerim. Sonra da beklenen misafir gümbür gümbür gelir. Yılda bir kaç defa da hastanelik olurum sancıdan. Belimden aşağısı tutmaz filan. Genç kızlığımdan beri böyle, yıllardır! Sonradan öğrendim rahmim geriye dönükmüş. Doktor da, bu durum, adetinin sancılı geçmesine sebep olur dedi.Hem de nasıl dedim.
Bir de 15. - 20. günler arası bir kaç günde (Geçen ay 18. 19. 20. günler oldu) bir sancı girer, nefes alamam. Adet sancısı gibidir ve 2-3 gün sürer. Günlük hayatımı da etkiler. Acaba yıllardır aynı dönemlerde çektiğim bu ağrılar yumurtanın oluşması çatlaması ağrısı filan mı? Ve bunu benim gibi hisseden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…