- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Kacncıgunde oldun cnm benm bugun 11 gun oldu gdyrm yok halen 1de cnm randevu:)Ben regl oldum canımmm.. Senin kaçtaydı randevu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacncıgunde oldun cnm benm bugun 11 gun oldu gdyrm yok halen 1de cnm randevu:)Ben regl oldum canımmm.. Senin kaçtaydı randevu?
batları geçenler neden haber vermiyorsunuz?
Kacncıgunde oldun cnm benm bugun 11 gun oldu gdyrm yok halen 1de cnm randevu:)
Kacncıgunde oldun cnm benm bugun 11 gun oldu gdyrm yok halen 1de cnm randevu:)
Cnm uzuldm baya gecms ya zaman: ( bakalm be ne ckcak bebek ckmazsa zaten oliyim bir an once adet dyrm cnku iki arada bir derede kalyrm yani cnm12.günde oldum cnmmm
4 gun once negatrti cnm gec dollenmede idrrda gec ckyrmus cnmEvde gebelik testi yaptın mı?
Cnm uzuldm baya gecms ya zaman: ( bakalm be ne ckcak bebek ckmazsa zaten oliyim bir an once adet dyrm cnku iki arada bir derede kalyrm yani cnm
Aynen cnm ya bende ole dusunyrm yoksa rabbim oliyim diye cok dua ettim hatta dedim rabbim hamile deglsm pazartesyr kadr olim rabbim dedm ve olmadm cnm ya cok merk edyrm ne ckcak dye anlcn:)Bebiş olmazsa hemencecik adet olalım canım ya. Ben adet olduğuma sevindim yoksa adet söktürücü verecekti doktor. Salı ya kdr gelmezse başla demişti.
Cnm bende adet takibini kullanyrmda o takvimi bu pepap daha mi iyi:)Merhaba dediğim gibi ben pepapp uygulamasını kullanıyorum 1 2 ay kullanıp adet döngü sürenizi ayarlarsanız doğru sonuç veriyo ve bu arada ben hamile oldugumu öğrendim gecen hafta
Aynen cnm ya bende ole dusunyrm yoksa rabbim oliyim diye cok dua ettim hatta dedim rabbim hamile deglsm pazartesyr kadr olim rabbim dedm ve olmadm cnm ya cok merk edyrm ne ckcak dye anlcn:)
Negatf cnm ckti bende olurum adet herlde bir an once ader olurum inscanımmm gtti mi doktora?
Negatf cnm ckti bende olurum adet herlde bir an once ader olurum ins
İns cnm ya ztn stres etmydm adet oliyim dyrm ilk defa bole oldu ama iste yokms beklyrm olmayı hayrlisi olsn hepmnz ins amin:)Olsun canim hayirlisi olsun. Bence cok dusundugumuz icin gecikiyor akisina birakalim ben dahil hepimiz. Insallah en yakin zamanda bu grupta kimse kalmayacak hatta soyle diyeyim grup ismi degisicek inaniyorum
BEnim yarın, bakalım neler olacakbatları geçenler neden haber vermiyorsunuz?
Bildirim geldi kategori olarak taşınmış çoğu konuSelam kızlar?
Napmaktsınız?
Grupların yerleri mi değişmiş bulamadım bir türlü, kafam karıştı?
Var mı hamile kalanlar bu ay?
Bildirim geldi kategori olarak taşınmış çoğu konu
Bence daha iyi :)Cnm bende adet takibini kullanyrmda o takvimi bu pepap daha mi iyi:)