• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Cnm uzuldm baya gecms ya zaman: ( bakalm be ne ckcak bebek ckmazsa zaten oliyim bir an once adet dyrm cnku iki arada bir derede kalyrm yani cnm

Bebiş olmazsa hemencecik adet olalım canım ya. Ben adet olduğuma sevindim yoksa adet söktürücü verecekti doktor. Salı ya kdr gelmezse başla demişti.

Bebiş olmazsa hemencecik adet olalım canım ya. Ben adet olduğuma sevindim yoksa adet söktürücü verecekti doktor. Salı ya kdr gelmezse başla demişti.
Aynen cnm ya bende ole dusunyrm yoksa rabbim oliyim diye cok dua ettim hatta dedim rabbim hamile deglsm pazartesyr kadr olim rabbim dedm ve olmadm cnm ya cok merk edyrm ne ckcak dye anlcn:)

Merhaba dediğim gibi ben pepapp uygulamasını kullanıyorum 1 2 ay kullanıp adet döngü sürenizi ayarlarsanız doğru sonuç veriyo ve bu arada ben hamile oldugumu öğrendim gecen hafta

Merhaba dediğim gibi ben pepapp uygulamasını kullanıyorum 1 2 ay kullanıp adet döngü sürenizi ayarlarsanız doğru sonuç veriyo ve bu arada ben hamile oldugumu öğrendim gecen hafta
Cnm bende adet takibini kullanyrmda o takvimi bu pepap daha mi iyi:)

Olsun canim hayirlisi olsun. Bence cok dusundugumuz icin gecikiyor akisina birakalim ben dahil hepimiz. Insallah en yakin zamanda bu grupta kimse kalmayacak hatta soyle diyeyim grup ismi degisicek inaniyorum :anneadayı::KK200::KK49::KK46:
İns cnm ya ztn stres etmydm adet oliyim dyrm ilk defa bole oldu ama iste yokms beklyrm olmayı hayrlisi olsn hepmnz ins amin:)

Selam kızlar?
Napmaktsınız?
Grupların yerleri mi değişmiş bulamadım bir türlü, kafam karıştı?
Var mı hamile kalanlar bu ay?

Back