Çok sıkıldım beklemekten2 gün bitiyor ortada bir şey yok
Canım var mı gelişme?
Bende de gelen giden yok.
8.gün bugün.
Haftasonu doktora gdeceğim.
Var var 109 çıktı BEta hcg,bugün 4 gibi de ikinci kan sonucum çıkacak umarım 2ye katlanmıştır,stres oldum biraz burda olumsuz şeyler okudukça
İnşallahCanımmm çok sevindim, olumsuz şeyleri getirme aklına. Bence herşey yolunda :) Peki sadece meraktan soruyorum. İdrar testi yaptın mı bugün ya da dün. Hala negatif mi?
Var var 109 çıktı BEta hcg,bugün 4 gibi de ikinci kan sonucum çıkacak umarım 2ye katlanmıştır,stres oldum biraz burda olumsuz şeyler okudukça
İnşallahyok kan testine geçince idrar yapmadım hiç,sende de belirsizlik varsa hemen kan testi yaptır bence
Cnm bnmde bgn 8. Gun oldu olmdm pzrtesi gdcm bnde ins varde gebelik:)Ben yarın doktora gideceğim zaten. Belli olur herşey. Yine evde varsa yap idrar testi. Hatıra olarak saklarsın canımmmm:):):)
Benim de oluyor normal bişey canmKizlar yunurtlama haftamdayim ama kasik agrim ve bel agrim var hic boyle olmazdi neden acaba
Cnm haber verenler ile devam ederiz. Ben inanıyorum birbirimize dua ede ede nasip olcak inşallah bu aybatları geçenler neden haber vermiyorsunuz?
Onlar da tutmuyor bende takvimim var ama yokUygulama indir canım herhangi bi adet takvimi ordan gösteriyo ne kadar doğru bilmem ama ben ordan baktım ve zaten akıntının yogunluşmasıda ordan belli oluyo ben pepapp uygulamasını kullandım
Cnm bnmde bgn 8. Gun oldu olmdm pzrtesi gdcm bnde ins varde gebelik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?