Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Var var 109 çıktı BEta hcg,bugün 4 gibi de ikinci kan sonucum çıkacak umarım 2ye katlanmıştır,stres oldum biraz burda olumsuz şeyler okudukça

Canımmm çok sevindim, olumsuz şeyleri getirme aklına. Bence herşey yolunda :) Peki sadece meraktan soruyorum. İdrar testi yaptın mı bugün ya da dün. Hala negatif mi?

Canımmm çok sevindim, olumsuz şeyleri getirme aklına. Bence herşey yolunda :) Peki sadece meraktan soruyorum. İdrar testi yaptın mı bugün ya da dün. Hala negatif mi?
İnşallahyok kan testine geçince idrar yapmadım hiç,sende de belirsizlik varsa hemen kan testi yaptır bence

Var var 109 çıktı BEta hcg,bugün 4 gibi de ikinci kan sonucum çıkacak umarım 2ye katlanmıştır,stres oldum biraz burda olumsuz şeyler okudukça

ayy çok sevindim bu topikte açılışı sen yapmış oldun o zaman darısı bizlere de olsun inş.. herşey güzel olur iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini vermeyi unutma canım:)

Ben yarın doktora gideceğim zaten. Belli olur herşey. Yine evde varsa yap idrar testi. Hatıra olarak saklarsın canımmmm:):):)
Cnm bnmde bgn 8. Gun oldu olmdm pzrtesi gdcm bnde ins varde gebelik:)

Kizlar yunurtlama haftamdayim ama kasik agrim ve bel agrim var hic boyle olmazdi neden acaba

Nasılsınız kızlar. Bu ay çok geç yumurtladım. 12 -14. Gün Oluyordu genelde bu ay 18. Gün ovulasyon oldu. Önceden hiç bilmezdim ovulasyon falan şimdi akıntıdan bile farkediliyo. 4 ay ovu testi kullandım olmadı. Bide genelde 14. Gün oluyor bu ay almayım dedim ama dayanamadım olurya kaçırırım falan diye ama dedigim gibi akıntıdan anlaşılıyo

Bide rabbim nasip edecekse tek ilişki ile bile gebe kalanlar var. Ovu testi bizim gibi tembeller için galiba. Sık ilişkisi olanlar için gereksiz stres

Uygulama indir canım herhangi bi adet takvimi ordan gösteriyo ne kadar doğru bilmem ama ben ordan baktım ve zaten akıntının yogunluşmasıda ordan belli oluyo ben pepapp uygulamasını kullandım
Onlar da tutmuyor bende takvimim var ama yok

Pepap kullanıyorum ben. Adet günümü henüz bilemediler. Yumurtlama gününü de belirtilerden bildi gibi sanki. Bugün progesteron ölçecek doktor bakalım sahiden bilmiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…