• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

İyi akşamlar kızlar. Görüşmeyeli hamişimiz yokmu. Bu 3 Aydan çok umutluyum hepimiz adına. Kimin mesajını okursam arkasından dua ediyorum rabbim hayırlı evlat ver diye. İnşallah bu pozitif enerji ile hepimiz hamile oluruz
ben varım inşallah:) bat 6 nisandı 3 nisanda silik çizgiyi gördüm 5 nisanda da kan testim 138 çıktı çok şükür. 17 nisanda çağırdı doktorum inşallah kalp atışlarını duyabiliriz hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

ben varım inşallah:) bat 6 nisandı 3 nisanda silik çizgiyi gördüm 5 nisanda da kan testim 138 çıktı çok şükür. 17 nisanda çağırdı doktorum inşallah kalp atışlarını duyabiliriz hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Kurtajdan kac ay sonra hamile kaldin

İyi akşamlar kızlar. Görüşmeyeli hamişimiz yokmu. Bu 3 Aydan çok umutluyum hepimiz adına. Kimin mesajını okursam arkasından dua ediyorum rabbim hayırlı evlat ver diye. İnşallah bu pozitif enerji ile hepimiz hamile oluruz
Ben iki gün önce hamile olduğumu öğrendim ama kahverengi kanamam başladı. Yarın bhcg tekrar yapılacak. Bebeğim benimle mi beni bırakıp gitti mi yine belli olacak

Maşallah cnm umdugun tüm güzellikler seninle olsun. Rabbim yavrunu korusun. Nezaman dır istiyodun

Ben iki gün önce hamile olduğumu öğrendim ama kahverengi kanamam başladı. Yarın bhcg tekrar yapılacak. Bebeğim benimle mi beni bırakıp gitti mi yine belli olacak
Cnm inşallah seninledir. Bizide haberdar et sonucunu alınca. Güzel haberler ver ama:dua:

Maşallah cnm umdugun tüm güzellikler seninle olsun. Rabbim yavrunu korusun. Nezaman dır istiyodun
Evleneli 10 ay oldu hiç korunmadik zaten pko olduğu için en başından beri istiyorduk. Altı ay sonra doktora gittim ilk başta prolaktin yüksekliği tedavisi gördüm sonra ilk klomen kullandığım ay hamile kaldigimi öğrendim ;)

Hamile kalmak çok zor bi işmiş gibi gelio bana ya. Sanki olmucakmış gibi. Sadece 2 aydır deniyorum olmadı. Ve olumsuz düşünüyorum :(

Hamile kalmak çok zor bi işmiş gibi gelio bana ya. Sanki olmucakmış gibi. Sadece 2 aydır deniyorum olmadı. Ve olumsuz düşünüyorum :KK43:
Olumsuz düşünüp stres yapma canım. Herhangi bir problemin var mı bilmiyorum ama bende pko var ilaçsız adet oldugumu görmedim yıllardır. On aydır deniyorduk bebek için bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecektim ve hamile olduğumu ogrendim. Rabbimden iste ve içini ferah tut olur inşallah

Olumsuz düşünüp stres yapma canım. Herhangi bir problemin var mı bilmiyorum ama bende pko var ilaçsız adet oldugumu görmedim yıllardır. On aydır deniyorduk bebek için bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecektim ve hamile olduğumu ogrendim. Rabbimden iste ve içini ferah tut olur inşallah
Kasım ayında doktora gittim. Muayene oldum. Hormon testi yapıldı. Hiç bir sorun görünmüyor dedi. Folik asit ve Marincap verdi. 2 aydır da deniyorum. Sadece rahmimin geriye dönük olduğunu söyledi. Ama bu hamileliğe engel değil dedi. Yine de kafamı kurcalıyor.

Kasım ayında doktora gittim. Muayene oldum. Hormon testi yapıldı. Hiç bir sorun görünmüyor dedi. Folik asit ve Marincap verdi. 2 aydır da deniyorum. Sadece rahmimin geriye dönük olduğunu söyledi. Ama bu hamileliğe engel değil dedi. Yine de kafamı kurcalıyor.
Bak ne güzel hiçbir rahatsızlığın yokmus bence stresten olmuyor olabilir. Bide ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koyup bacaklarını yukarı dik yat en az yarım saat. Eşinin değerlerine bakıldı mı peki ??

kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)

@scarlet82 ==> 8 Nisan
A aybeniz27 ==> 9 Nisan
@pinkwhite0 ==> 10 Nisan
@Feriperi ==> 11 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@Pdr_ci ==> 14 Nisan
@pinar39 ==> 17 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
@Merve mete ==> 24 Nisan
@esra011 ==> 25 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
@Karak87 ==> 26 Nisan
@just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Prmm ==> 1 Mayıs
@tugsem_10 ==> 1 Mayıs
@gulumse-hayata ==> 3 Mayıs
ezgish ezgish ==> 4 Mayıs
N Nesene ==> 5 Mayıs
Mor_cicek Mor_cicek ==> 7 Mayıs
@Ilayburak2 == 7 Mayıs
@madamhd ==> 8 Mayıs

Bak ne güzel hiçbir rahatsızlığın yokmus bence stresten olmuyor olabilir. Bide ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koyup bacaklarını yukarı dik yat en az yarım saat. Eşinin değerlerine bakıldı mı peki ??
O dediklerini de yaptım. Eşim gitmedi henüz, doktorum 1 sene deneyin olmazsa eşin gitsin dedi daha erken dedi de :)

Back