Merhaba benimde negatif gecikmemin ikinci günü. Az önce test yaptım negatif. Hiç belirtin var mı? Benim başım çatlıyor sadeceGünaydın kızlar,
Hala regl olmadım. Gecikmemin 2.günü test yaptım, tek çizgi.
Olsa 2.günü de çıkardı zaten sanırım.
Yine bana doktor yolu göründü
Anladım canım inşallah meleğin çok bekletmeden gelir en kısa zamanda:)O dediklerini de yaptım. Eşim gitmedi henüz, doktorum 1 sene deneyin olmazsa eşin gitsin dedi daha erken dedi de :)
Merhaba benimde negatif gecikmemin ikinci günü. Az önce test yaptım negatif. Hiç belirtin var mı? Benim başım çatlıyor sadece
Selam cnm Ben de sadece baş ağrısı idrar açık renkli benim. Sen az su içiyor olabilir misin?Merhaba Elonee!
İdrarım hala koyu, midem bir garip, kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. Adet günümde de birkaç damla kahverengi lekelenme olmuştu. Şimdi gelen akıntım şeffaf. Sen de başka belirti var mı?
Selam cnm Ben de sadece baş ağrısı idrar açık renkli benim. Sen az su içiyor olabilir misin?
Yok canım, onu da denedim.
Çok su içtiğim zamanlarda renk açılıyor ama normal idrara göre yine koyu.
Enfeksiyon yok bu arada.
tam günümde oldum 4 Nisanda gelecek adet tarihim 2 mayıs emek vermeden yemek olmuyor tek başıma rüzgardan mı kapacağım çocuğu
aynene tatlım ya nedir böyle hasta olursun düzelene kadar 3 ay geçer.düzelirsin adamın sıkıntısı çıkar.bir de onu ikna etmeye uğraş sonra adamın sıkıntısı geçsin.yok adama vitamin takviyesi sperm oluşumu 2 ayı buluyor of ki ne of.hahaha.. nedir bu kadınların çilesiii :)
Ben de senin gibiyim bat geçti 2 gün olacak. tek çizgi çıkıyor testte. Stres olduk sanırım bu ayÇok sıkıldım beklemekten2 gün bitiyor ortada bir şey yok
Ben de senin gibiyim bat geçti 2 gün olacak. tek çizgi çıkıyor testte. Stres olduk sanırım bu ay
Benim kocam benim kadar hevesli değil . Bebiş olsa da olur olmasa da olur diye düşünüyor. Ben de kendi kendime heves edip stres oluyorum. Ama bahar geldiği için de belki adet gecikmesi olmuştur. Her şey kısmet tabiiii
Zavallı kocam da ümitleniyor geciktikçe,bi yandan da çörekotu yağı içiyorum Regl olayım diye
Benim kocam benim kadar hevesli değil . Bebiş olsa da olur olmasa da olur diye düşünüyor. Ben de kendi kendime heves edip stres oluyorum. Ama bahar geldiği için de belki adet gecikmesi olmuştur. Her şey kısmet tabiiii
Sen testi yapmadan önce çatlamış olabilir.. Yada 2-3 gün sonra çatlayacak da olabilir. Devam et bence hem teste hem ilişkiye. Bide tek çizgi olmaması lazım, ikinci çizgi en azından silik olması lazım. Tarihi filan geçik değil dimi?Mor_cicek canim ben ovulasyon testini yaptım tek cizgi var bugun 10.gun adetimden beri . Ama iki gündür yumurtlama akıntısı geliyor yapışkan berrak..bu durum ne demek oluyor bana yardımcı olabilir misin fikrin var mı
Yarim saat sonra ikinci silik cizgi göründü ilk yaptığımda gorunmemisti. Ama ben sıvı alımını azaltmadim kargo elime gelir gelmez yaptım yarin bir de dikkat ederek yapacağım tarihi gecik değil. Devam edeyim umarim yakalarim. Tesekkur ederim canimSen testi yapmadan önce çatlamış olabilir.. Yada 2-3 gün sonra çatlayacak da olabilir. Devam et bence hem teste hem ilişkiye. Bide tek çizgi olmaması lazım, ikinci çizgi en azından silik olması lazım. Tarihi filan geçik değil dimi?
O zaman sıvıdan olmuş olabilirYarim saat sonra ikinci silik cizgi göründü ilk yaptığımda gorunmemisti. Ama ben sıvı alımını azaltmadim kargo elime gelir gelmez yaptım yarin bir de dikkat ederek yapacağım tarihi gecik değil. Devam edeyim umarim yakalarim. Tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?