- 1 Aralık 2016
- 54
- 19
- 3
- 31
Amin canım insAllah hiç onlara gerek kalmadan Rabbim nasip edersaol canım size sorduktan sonra doktora ulaştım bir şekilde o hormonların iyi olduğunu söyledi çok şükür bir sıkıntı yok ilaç vermicekmiş sonbahara kadar beklemem gerektiğini söyledi sonra ilaç mı verir artık aşılama tüp bebek mi derler bakalım herşeyn hayırlısı
Bence hic yapma canim biraz dsha bekle derim :)Kızlar erken gebelık testı 10 gün önceden sonuç verır mi
Kızlar erken gebelık testı 10 gün önceden sonuç verır mi
Amin canım insAllah hiç onlara gerek kalmadan Rabbim nasip eder
Öylemi tamam canım. Bide klomen kullandıktan sonra Kasiklarim da ve belim ağrılar oluyor neden acabacanım ovulasyon testinde iki çizginin koyu çıktığı gün yumurtlama günün o günü ve sonraki iki günü değerlendir mutlaka
Öylemi tamam canım. Bide klomen kullandıktan sonra Kasiklarim da ve belim ağrılar oluyor neden acaba
Insallah oyuzdendir canın yacanım ben hiç klomen kullanmadım bilmiyorum ama sanırım o yumurtalıkları çalıştırıyor o nedenle ağrın olabilir,bazen yumurtlama günleri benimde kasıklarımda ağrım oluyor çünkü normaldir bence ama istersen doktoruna da sor bi
Ben beklemedeyim yarın yada cumaya kadar regl olmazsam teste gidebilirim
Bende dun aksam adet oldum zannettim adet agrisini cektim hep islaklik hissettim aha dedim oldum ama yoktu. Sabah kesin kirmiziyi gorurum dedim ama bise yok suan gayet normalimBen beklemedeyim yarın yada cumaya kadar regl olmazsam teste gidebilirim
Geç yumurtlama olasılığım var beni o engelliyor şuanay hadi inşallah :)cumaya kadar bekleme bence günün geçti kesin çıkar yarın gitsen
Oh oh :) adet ağrısı bende niye yok yaa :))Bende dun aksam adet oldum zannettim adet agrisini cektim hep islaklik hissettim aha dedim oldum ama yoktu. Sabah kesin kirmiziyi gorurum dedim ama bise yok suan gayet normalim
Geç yumurtlama olasılığım var beni o engelliyor şuan
Evet ilki 13. Gün. Mesela tek o olsa şimdi durmazdım ama bide 19.gün oldu. O döllendiyse çıkmayabilir. Döllenmediyse de 2 gün sonra adet olmam lazımdoğru iki defa yumurtlama oldu demiştin dimi ozaman bekle canım
Bende dun aksam adet oldum zannettim adet agrisini cektim hep islaklik hissettim aha dedim oldum ama yoktu. Sabah kesin kirmiziyi gorurum dedim ama bise yok suan gayet normalim
Yavrucum senin günün gecti isteOh oh :) adet ağrısı bende niye yok yaa :))
Evet ilki 13. Gün. Mesela tek o olsa şimdi durmazdım ama bide 19.gün oldu. O döllendiyse çıkmayabilir. Döllenmediyse de 2 gün sonra adet olmam lazım
Kuzu benim cok agrim yok bu dun gece oyle oldum o kadar benim bat 6 nisan duzenlimi adetlerr seninbenimde aynı senin gibi bat 6 nisan çok ağrım var ama gelen giden yok
Hatırlatmiyim dimi :))Yavrucum senin günün gecti isteses etme olmasin ama benim bat yarin heran olabilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?