- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Hatirlatmaa anma bileHatırlatmiyim dimi :))
Kuzu benim cok agrim yok bu dun gece oyle oldum o kadar benim bat 6 nisan duzenlimi adetlerr senin
Merhabalar kızlar, canım beni de ekleyiver 14 nisan gibi duruyor adet tarihim şimdilik. Klomen kullandığım için tam emin olamıyorum.kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
D doruk90 ==> 1 Nisan
A ayselmamedova123 ==> 1 Nisan
intizar1 ==> 2 Nisan
O Otuzeylul ==> 3 Nisan
Mor_cicek ==> 4 Nisan
Ilayburak2 ==> 4 Nisan
gulayse6378 ==> 6 Nisan
@Angelesra81 ==> 6 Nisan
@nannen1 ==> 6 Nisan
G gulumse-hayata ==> 6 Nisan
@scarlet82 ==> 8 Nisan
@aybeniz27 ==> 9 Nisan
@madamhd ==> 10 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
@Merve mete ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
@just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Nesene ==> 5 Mayıs
hoşgeldin canım gönülden aminMerhabalar kızlar, canım beni de ekleyiver 14 nisan gibi duruyor adet tarihim şimdilik. Klomen kullandığım için tam emin olamıyorum.İnşallah şu listedekiler hayırlısıyla anne olurlar. Allah herkesin yardımcısı olsunn. Ben bi de soğan sıyuna başladım bu ay. Eşime de keçiboynuzu kürü. Bi de meryem suresini okumaya gayret ediyorum sık sık. Allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın. Aminnn
Ben daha. Adet olmadim dun test yaptim negatif cikti bekliyom bakalim sen olmadin dimi canimD doruk90
A ayselmamedova123
intizar1
O Otuzeylul
Ilayburak2
kızlar adet olan, kan testi yaptıran, evde test yapan vs var mı? haberdar edin lütfen
kan testi mi yaptırsan acaba? yok ben de olmadım. yarın doktora gidicem olmazsaBen daha. Adet olmadim dun test yaptim negatif cikti bekliyom bakalim sen olmadin dimi canim
5 aydir gayet duzenli canim takvimim uygulamasini kullaniyorum gününde oluyorum :) benimde iate adet olucagim gunun adet sancim baslardi anlardim olucagimi goguslerim zaten 1 hafta oncesinden acimaya baslardi ama bu ay degisik bi haller oldudigerlerinden farkli olarak bide boyle regl olucam heralde
canım gidebilirsin özellikle adetinin ikinci günü gitmek iyi olur..kızlar size bir şey sormak istiyorum geçen ay hormon testleri istedi doktor benden yaptırdım henüz sonuçları göstermek için gitmedim doktora bat tarihim 6-7 nisan büyük olasılık regli olucam öyle hissediyorum... şimdi ben doktora adetliyken mi gitmeliyim yoksa adetim bittikten sonra mı randevu alayım netten baktımda bazı ilaçlar adetliyken kullanılmaya başlanıyormuş napsam sizce artık zaman kaybetmek istemiyorum
Yok ya yaptirmicam saten ben duzensiz adet oluyorum adet olurum die dusunuyorumkan testi mi yaptırsan acaba? yok ben de olmadım. yarın doktora gidicem olmazsa
Senmin duzenli mi ben teste cift cizgiyi gormeden kan testi yaptirmamYok ya yaptirmicam saten ben duzensiz adet oluyorum adet olurum die dusunuyorum
canım gidebilirsin özellikle adetinin ikinci günü gitmek iyi olur..
7 aydır düzenli. 7 ay önce 6 gün gecikmem olmuştuSenmin duzenli mi ben teste cift cizgiyi gormeden kan testi yaptirmam
Senin duzenliymis. Benim oyle degil.7 aydır düzenli. 7 ay önce 6 gün gecikmem olmuştu
Yazmıştım canım evde test yaptım negatifD doruk90
A ayselmamedova123
intizar1
O Otuzeylul
Ilayburak2
kızlar adet olan, kan testi yaptıran, evde test yapan vs var mı? haberdar edin lütfen
regl geldi mi ?Yazmıştım canım evde test yaptım negatif
Hayır belki geç döllenmedir diye avutuyorum kendimiregl geldi mi ?
en güzeli kan testi yaptırmakHayır belki geç döllenmedir diye avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?