Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

5 aydir gayet duzenli canim takvimim uygulamasini kullaniyorum gününde oluyorum :) benimde iate adet olucagim gunun adet sancim baslardi anlardim olucagimi goguslerim zaten 1 hafta oncesinden acimaya baslardi ama bu ay degisik bi haller oldu digerlerinden farkli olarak bide boyle regl olucam heralde

Merhabalar kızlar, canım beni de ekleyiver 14 nisan gibi duruyor adet tarihim şimdilik. Klomen kullandığım için tam emin olamıyorum. İnşallah şu listedekiler hayırlısıyla anne olurlar. Allah herkesin yardımcısı olsunn. Ben bi de soğan sıyuna başladım bu ay. Eşime de keçiboynuzu kürü. Bi de meryem suresini okumaya gayret ediyorum sık sık. Allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın. Aminnn

hoşgeldin canım gönülden amin

yok yok olmazsın inş. güzel haberler verirsin bizlere:)

canım gidebilirsin özellikle adetinin ikinci günü gitmek iyi olur..

canım gidebilirsin özellikle adetinin ikinci günü gitmek iyi olur..

gidicektim de aradım doktoru asistanıyla görüştüm daha doğrusu gelmesin hormon sonuçları iyi beklesin demiş zaten muayene olduğum zamanda bana en az sonbahara kadar bekle demişti hiç bir problem yok dio anlamadım gitti problem yok olmuo bu klomen tarzı ilaçları kullanmam için illa hormonlarımda sıkıntı mı olması lazım ya bekle bekle nereye kadar

Bende daha olmadim ama belirti var sanki goguslerim cok agriyor. Gecen ay yasmini birakmistim sanrm ondan gec adet olacagim. Cunku belirtiler var. Her an olacakmisim gibi...test yaptrmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…