• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

saol canım size sorduktan sonra doktora ulaştım bir şekilde o hormonların iyi olduğunu söyledi çok şükür bir sıkıntı yok ilaç vermicekmiş sonbahara kadar beklemem gerektiğini söyledi sonra ilaç mı verir artık aşılama tüp bebek mi derler bakalım herşeyn hayırlısı
Amin canım insAllah hiç onlara gerek kalmadan Rabbim nasip eder

Öylemi tamam canım. Bide klomen kullandıktan sonra Kasiklarim da ve belim ağrılar oluyor neden acaba

canım ben hiç klomen kullanmadım bilmiyorum ama sanırım o yumurtalıkları çalıştırıyor o nedenle ağrın olabilir,bazen yumurtlama günleri benimde kasıklarımda ağrım oluyor çünkü normaldir bence ama istersen doktoruna da sor bi

Bende dun aksam adet oldum zannettim adet agrisini cektim hep islaklik hissettim aha dedim oldum ama yoktu. Sabah kesin kirmiziyi gorurum dedim ama bise yok suan gayet normalim :KK70:
Oh oh :) adet ağrısı bende niye yok yaa :))

Evet ilki 13. Gün. Mesela tek o olsa şimdi durmazdım ama bide 19.gün oldu. O döllendiyse çıkmayabilir. Döllenmediyse de 2 gün sonra adet olmam lazım

kesin sonuç için bekle ozaman canım beklemek üzülmekten iyidir. bende yarın sabah yapıcam test tabi regli olmazsam

Back