o zaman mesele yoktur. 1 kerelik yükselmiştir. aynısı benim de fsh da başıma geldi. hep 6 dolaylarında iken 1 defa 9 çıktı nasıl moralim bozulmuştu. sonra indi yine. bu hormonlar çok belirleyici değillerhayır yok..endokrinoloji şüphelendi dün belki olabilir kadın doğum uzmanıyla görüş diye..sonra doktorumla görüştüm sorun yok dedi canım..
sorma dün ben çok üzüldüm endokrinoloji öyle deyince..sonra içim rahatladı biraz..dedim zaten tüpler sorunlu bunda da uğraşmayayım..zor bir süreç valla allah sabır versin hepimize..o zaman mesele yoktur. 1 kerelik yükselmiştir. aynısı benim de fsh da başıma geldi. hep 6 dolaylarında iken 1 defa 9 çıktı nasıl moralim bozulmuştu. sonra indi yine. bu hormonlar çok belirleyici değiller
Benım oglus da 1 yasında ben de karar veremıyorum ıkıncı olsun mu diye
seninki daha kucuk canim.biraz beklesen bence..ben hamile kalip dogunca kizim 3yasinda olur diye hesapladim buyur biraz.baka bileceksen eger o zaman problem olnaz yas aralarinin az olmasiBenım oglus da 1 yasında ben de karar veremıyorum ıkıncı olsun mu diye
Ne kadar zor bir durumdayız. İnşallah hepinize tez zamanda bebek nasip eder rabbimİki senedir çocuk istiyoruz olmuyo
Hayırlısı canım hamıle kalsam 21 aylık olmuş olacakseninki daha kucuk canim.biraz beklesen bence..ben hamile kalip dogunca kizim 3yasinda olur diye hesapladim buyur biraz.baka bileceksen eger o zaman problem olnaz yas aralarinin az olmasi
6 nisan beybisiiBat ne canım
İnşallah adet olmazsın6 nisan beybisii
Ayyy insallah :) ama olucam gibi se hissediyorum :)İnşallah adet olmazsın
o zaman gelsin bebisler dolsun gobuslee :)Hayırlısı canım hamıle kalsam 21 aylık olmuş olacak
Adetin in 3.gunu diye biliyorum cnm çünkü ilaç falan vdrebiliyolarkızlar size bir şey sormak istiyorum geçen ay hormon testleri istedi doktor benden yaptırdım henüz sonuçları göstermek için gitmedim doktora bat tarihim 6-7 nisan büyük olasılık regli olucam öyle hissediyorum... şimdi ben doktora adetliyken mi gitmeliyim yoksa adetim bittikten sonra mı randevu alayım netten baktımda bazı ilaçlar adetliyken kullanılmaya başlanıyormuş napsam sizce artık zaman kaybetmek istemiyorum
kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :) 24 Nisan :)
@doruk90 ==> 1 Nisan
@ayselmamedova123 ==> 1 Nisan
@intizar1 ==> 2 Nisan
@Otuzeylul ==> 3 Nisan
Mor_cicek ==> 4 Nisan
@Ilayburak2 ==> 4 Nisan
gulayse6378 ==> 6 Nisan
@Angelesra81 ==> 6 Nisan
@nannen1 ==> 6 Nisan
G gulumse-hayata ==> 6 Nisan
@scarlet82 ==> 8 Nisan
A aybeniz27 ==> 9 Nisan
@madamhd ==> 10 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Nesene ==> 5 Mayıs
Adetin in 3.gunu diye biliyorum cnm çünkü ilaç falan vdrebiliyolar
@gortu canım merhaba bat24 Nisan :) bişey sormak istiyorum klomen kullandım 5 gün o bitti ve salı bunun ovulasyon testine başladım iki tane silik çizgi çıktı Bugün ne yaptın bir tane silik çizgi çıktı Ne anlama geliyor ben anlamıyorum bunu yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?