Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

hayır yok..endokrinoloji şüphelendi dün belki olabilir kadın doğum uzmanıyla görüş diye..sonra doktorumla görüştüm sorun yok dedi canım..
o zaman mesele yoktur. 1 kerelik yükselmiştir. aynısı benim de fsh da başıma geldi. hep 6 dolaylarında iken 1 defa 9 çıktı nasıl moralim bozulmuştu. sonra indi yine. bu hormonlar çok belirleyici değiller

o zaman mesele yoktur. 1 kerelik yükselmiştir. aynısı benim de fsh da başıma geldi. hep 6 dolaylarında iken 1 defa 9 çıktı nasıl moralim bozulmuştu. sonra indi yine. bu hormonlar çok belirleyici değiller
sorma dün ben çok üzüldüm endokrinoloji öyle deyince..sonra içim rahatladı biraz..dedim zaten tüpler sorunlu bunda da uğraşmayayım..zor bir süreç valla allah sabır versin hepimize..

Bende nisana yetisenem ama mayısta sizlerle birlikte olurum inşallah. Dış gebelik geçirdim korunmam gerek nisan adetine kadar. Tarih belli olmuyor adetin en geç haziran tekrar Sağlıkla gebe kalabilirim inşallah
Benimde 9 yaşında bir oğlum var

kızlar size bir şey sormak istiyorum geçen ay hormon testleri istedi doktor benden yaptırdım henüz sonuçları göstermek için gitmedim doktora bat tarihim 6-7 nisan büyük olasılık regli olucam öyle hissediyorum... şimdi ben doktora adetliyken mi gitmeliyim yoksa adetim bittikten sonra mı randevu alayım netten baktımda bazı ilaçlar adetliyken kullanılmaya başlanıyormuş napsam sizce artık zaman kaybetmek istemiyorum

@gortu canım merhaba bat24 Nisan :) bişey sormak istiyorum klomen kullandım 5 gün o bitti ve salı bunun ovulasyon testine başladım iki tane silik çizgi çıktı Bugün ne yaptın bir tane silik çizgi çıktı Ne anlama geliyor ben anlamıyorum bunu yardım eder misiniz

Adetin in 3.gunu diye biliyorum cnm çünkü ilaç falan vdrebiliyolar

Adetin in 3.gunu diye biliyorum cnm çünkü ilaç falan vdrebiliyolar

saol canım size sorduktan sonra doktora ulaştım bir şekilde o hormonların iyi olduğunu söyledi çok şükür bir sıkıntı yok ilaç vermicekmiş sonbahara kadar beklemem gerektiğini söyledi sonra ilaç mı verir artık aşılama tüp bebek mi derler bakalım herşeyn hayırlısı

canım ovulasyon testinde iki çizginin koyu çıktığı gün yumurtlama günün o günü ve sonraki iki günü değerlendir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…