- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Adet olmadım test de negatif
Klomen mi kullandın bu ay yani yumurta hapıAdet olmadım test de negatif
E2 nedir kızlarperşembeye kadar beklicem, olmazsam test düşünüyorum ben de. evet e2 çoook yüksek. iki ihtimal var. ya erken yumurtlayacaksın yada östrojeni vücudun fazla salgılıyor. bunu bir doktora sor derim ben
vardi da ama test velirti falan yok dio nese hersey nasipTamam hemen aglayip kendini yipratmaa belkide bebisin seninlee :) belirtin felan varmiii
Bat ne canımKizlar sanirin bende regl olucam hissediyorum yaniii
östrojen canımE2 nedir kızlar
Neden kan tahlili yaptırmadınevet pek şaşmaz. bazen 28 bazen 29 bazen 30 olur. bugün 30.gündü mesela
inş çıkar canımm.. doktoruma gönderdim sonucumu baktı. pko ile ilgisi yok bu değerlerin normal sen sadece sabret dedi..ben de inanacağım artık daha fazla araştırmayacağım ya..stres oluyorum iyice..herhalde sorun görse gel derdi mutlaka. gelmene gerek yok dedi. peki erken yumurtlayacaksam ne kadar erken yumurtlarım ki ortalama?şuan adetimin 4.günü.perşembeye kadar beklicem, olmazsam test düşünüyorum ben de. evet e2 çoook yüksek. iki ihtimal var. ya erken yumurtlayacaksın yada östrojeni vücudun fazla salgılıyor. bunu bir doktora sor derim ben
muhtemelen adet bitimi gibi. ama gerçekten baya yüksek. neden olur acaba bi araştırıcam merak ettiminş çıkar canımm.. doktoruma gönderdim sonucumu baktı. pko ile ilgisi yok bu değerlerin normal sen sadece sabret dedi..ben de inanacağım artık daha fazla araştırmayacağım ya..stres oluyorum iyice..herhalde sorun görse gel derdi mutlaka. gelmene gerek yok dedi. peki erken yumurtlayacaksam ne kadar erken yumurtlarım ki ortalama?şuan adetimin 4.günü.
E2 (Estradiol) Ölçümü: FSH hormonu kadar duyarlı olmasa da düşük olması gebelik şansı ve yumurta rezervi bakımından olumlu karşılanmaktadır. Kanda 75-80 pg/ml aralığında olması beklenir. Daha üst seviyelerde ölçülen E2, FSH hormonu seviyesi düşük olsa dahi gebelik şansını azaltmaktadır. E2 fazlalığı foliküler gelişmenin olması gerekenden daha hızlı olduğunu, prematür overleri, yumurtalık yaşlanmasını veya folikül kistlerinin belirtisi olarak kabul edilir. Bunun yanında FSH 'ı da baskılayacağı için yumurtalık uyarılmasını bozarak dögüyü kötü hale getirmektedir. yazıyor internetteinş çıkar canımm.. doktoruma gönderdim sonucumu baktı. pko ile ilgisi yok bu değerlerin normal sen sadece sabret dedi..ben de inanacağım artık daha fazla araştırmayacağım ya..stres oluyorum iyice..herhalde sorun görse gel derdi mutlaka. gelmene gerek yok dedi. peki erken yumurtlayacaksam ne kadar erken yumurtlarım ki ortalama?şuan adetimin 4.günü.
ovulasyon testi negatif çıkınca ümitlenmedim. bir de geç döllenme olmuş da olabilir, 2 kere yumurtlama akıntım oldu. o yüzden 2-3 gün beklesem daha mantıklı gibiNeden kan tahlili yaptırmadın
Ne zaman yapılıyo peki canımöstrojen canım
ben de okudum bunları ama hala net bir şeye varamadım..doktor neden önemli değil dedi o zaman..kistik yapı olsa ultrasondan rahim filminden falan belli olurdu galiba..E2 (Estradiol) Ölçümü: FSH hormonu kadar duyarlı olmasa da düşük olması gebelik şansı ve yumurta rezervi bakımından olumlu karşılanmaktadır. Kanda 75-80 pg/ml aralığında olması beklenir. Daha üst seviyelerde ölçülen E2, FSH hormonu seviyesi düşük olsa dahi gebelik şansını azaltmaktadır. E2 fazlalığı foliküler gelişmenin olması gerekenden daha hızlı olduğunu, prematür overleri, yumurtalık yaşlanmasını veya folikül kistlerinin belirtisi olarak kabul edilir. Bunun yanında FSH 'ı da baskılayacağı için yumurtalık uyarılmasını bozarak dögüyü kötü hale getirmektedir. yazıyor internette
adetin 3.günü bu hormonlara bakılıyor,daha sağlıklı oluyormuş 3.günüNe zaman yapılıyo peki canım
eğer ilk kez böyle çıktıysa ondan önemsememiştir. pko mu vardıben de okudum bunları ama hala net bir şeye varamadım..doktor neden önemli değil dedi o zaman..kistik yapı olsa ultrasondan rahim filminden falan belli olurdu galiba..
hayır yok..endokrinoloji şüphelendi dün belki olabilir kadın doğum uzmanıyla görüş diye..sonra doktorumla görüştüm sorun yok dedi canım..eğer ilk kez böyle çıktıysa ondan önemsememiştir. pko mu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?