Hiçbir belirtim yok, sabahları zor uyanmaktan başkaKizlar son durum neee :)Mor_cicek canim senun belirtin varmiydiiii
Canim olmadin dime reglHiçbir belirtim yok, sabahları zor uyanmaktan başka
24 bir seneden fazladir istiyoxKaç yaşındasın ne kadar zamandır istiyorsun
Hayir bi belirtim yoktest yaptim cikmadi o kadar unutlanmistim ki bu ayTamam hemen aglayip kendini yipratmaa belkide bebisin seninlee :) belirtin felan varmiii
inşallah hamilesindir canımm,adetin iki üç gün geçince kan tahlili yaptır bence..2 kere yumurtlama olduysa geç döllenme vardır belki..benim de dün hormonumdan e2 353 çıktı acaba büyümüş ve çatlamak üzere olan yumurtam mı var anlamadım..adetimin üçüncü gününde 50-70 falan çıkması gerekirmiş bu hormon..benim epey yüksek.Hiçbir belirtim yok, sabahları zor uyanmaktan başka
Bak daha çok gençsin olur inşallah24 bir seneden fazladir istiyox
3,26 çıkmış sonucumHadi yap yapppp insallah hamilesindir :))
Hadi yaa3,26 çıkmış sonucum
3,26 çıkmış sonucum
Aynen bendekızlar merhaba 7 aylık evliyim bende bebeğimiz olsun istiyoruz ama hep hüsran adet düzensizliğim veya ilaç kullanmışlığım da yok neden olmuyor ki
Bilmiyorum pek umudum yok. 4 gün var adete. Bakalım inşallah hamileyimdirCanım daha günün geçmemiş ama senin değerin yükselebilir bi kıpırtı var gibi hadi inş. Hamilesindir
Bilmiyorum pek umudum yok. 4 gün var adete. Bakalım inşallah hamileyimdir
InsallahBak daha çok gençsin olur inşallah
İnşallah canımBence hamilesin,cuma yine kan ver muhtemelen yükselmiş olacak.Benim de 4 gün var ama çıkmaz diye hiç yapmadım.
yok yok olmadımCanim olmadin dime regl
perşembeye kadar beklicem, olmazsam test düşünüyorum ben de. evet e2 çoook yüksek. iki ihtimal var. ya erken yumurtlayacaksın yada östrojeni vücudun fazla salgılıyor. bunu bir doktora sor derim beninşallah hamilesindir canımm,adetin iki üç gün geçince kan tahlili yaptır bence..2 kere yumurtlama olduysa geç döllenme vardır belki..benim de dün hormonumdan e2 353 çıktı acaba büyümüş ve çatlamak üzere olan yumurtam mı var anlamadım..adetimin üçüncü gününde 50-70 falan çıkması gerekirmiş bu hormon..benim epey yüksek.
4 gün öncesi için iyi bir değer. yükselebilir bence de3,26 çıkmış sonucum
İnşallah canım dua edin4 gün öncesi için iyi bir değer. yükselebilir bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?