• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeni yeniden

nescafe_811

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
55
47
3
haziran 2015- kilo:53..........9 şubat 2016- kilo 69:KK57: çok kızdım ogün kendime çok.Dedim kendine gel kendine:KK20:8 ay içinde danamı yedin hergün bu ne?Ne güzel vermiştin kiloları 26 beden kot giyiyordun ne oldu kışla beraber kış uykusunamı yattın:KK53:hareketsiz ve gereksiz kek poğaça vb.ıvırzıvırlarla geçen bir kış ardından kalan ne bana ?İçine sığamadığın kıyafetlerinmi?Pişmanlığımı bir kenara bırakıp 9 Şubatta tekrar yola koyuldum.Tamamen bırakamadım hala abur cuburu ama çok azalttım dikkat ediyorum mekiklerime başladım tekrar ve bu gün tarih 08.03.2016- kilo:63.. 27 beden kot üst M beden :KK45:devamlı koşturuyorum evde iş çıkarıyorum özellikle hareket edeyim diye kızı okuldan yürüyerek gidip alıyorum az yiyorum bakalım:KK14:Aferin diyin banada:KK52:

valla aferin :KK73:çok iyi kilo vermişsiniz ben de bugün başlıyorum sporla birlikte.inşallah bana da aferin gelir kiloları verince :KK3:

ben bugün kaçırdım biraz :KK14:simit yedim öglende makarna ikiside karbonhidrat o_Oyarın karbonhidratsız bir gün geçireceğim enazından dengelerim azda olsa:KK14:bu arada bende çok ödem oluyor avuçlarımı kapatamıyorum sabahları fikri olan varmı?

bende 51 kilodan 70 e çıkmıştım sizi çok iyi anlıyorum karatayla 26 günde 5 kio verdim 2 kere yaptım bunu bide isveç diyeti uygulamıştım şimdi 54.6 yım hedefim 47-49 olmak bugün isveç diyetine başladım

Back