Yine Yeni Yeniden Bir Ömür Boyu Hatırlayalım..

bayramdan sonraya kaldık biz..:mymeka:. kargo yetişmez dedi...akannehir

canım kusura bakma...

hediyelerin hepsi çok güzeller.özgecim güle güle kullanın canım sende adacığımızda:) beğenmene çok sevindim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ecrinde öptüopuyorumnanaktan

ahucum önemlı degıl canım öpüyorum senı şekercim ben carsamba gunu verdım kargoya yetısmedı bayrama hedıyeler neden acaba

ahucum önemlı degıl canım öpüyorum senı şekercim ben carsamba gunu verdım kargoya yetısmedı bayrama hedıyeler neden acaba

yoğunluk vardır cnm onun için yetişmemiştir.bayrama yetişsin diye düşünmen yeter çok teşekkür ederiz deryacım.

Hediyelerin hepsi çok güzel kuzucuklar sağlıklı günlerde kullansınlar.

Bizimde Perşembe günü geldi hediyemiz ama Ali Tuna'nın pipisinin yüzünden girdim çıktım yazamadım :)

Aslıcığım çok teşekkür ediyoruz öpüyoruz Ali Tuna ile birlikte seni ve Ada'yı.

AYSHıNCE hediyelerin SıBELe ulaşmış canım...çookk beğendiğini,burda düğünde gydireceğini fotoğraflarınıda viyanaya döndüğünde ekleyeceğini bildirdi...

selam millet ben geldim geçmiş bayramınız mübarek ola.ne güzel hediyeleriniz güle güle kullansın böccükler.

şekercım kargon gelmedımı daha nerde kaldı bunlar yaaa canımı sıktılar valla postaneye vermiştim gidip sorayım bari

canım benim güle güle kullanın
bende seni seviyorum bitanem Şeniz
hoşuna gittiyse çok mutlu oldum
bu arada eşinde anahtarlığı güle güle kullansın :) üst demirini çevirdiniz mi hiç :)

canım benim güle güle kullanın
bende seni seviyorum bitanem Şeniz
hoşuna gittiyse çok mutlu oldum
bu arada eşinde anahtarlığı güle güle kullansın :) üst demirini çevirdiniz mi hiç :)

canım vallahi ben sadece ilk geldiğinde gördüm başka hiç bir şey bilmiyorum.akannehir
yarın sorayımyerimseniben
çok teşekkür ediyorum tekrardanŞeniz

Ahucum canım hedıyelerımız geldı cok cok cok güzeller ellerıne saglıkk foto cektım atıp yolluycam canım öptüm senııı

Ahucum canım hedıyelerımız geldı cok cok cok güzeller ellerıne saglıkk foto cektım atıp yolluycam canım öptüm senııı

güle güle kullanın...üstünüzde paralansın...kaydirigubbakcemile3 ne demekse:dance:

füsun bizimde ciciklerimiz geldi.. resmi atamadım makinanın kablosunu bulamıyorum bulunca yükliycem... çok beğendik.teşekkürer..a.s.

sibel esma aradı
hala bilg. yok o yüzden haber vermemi istedi
kargo eline ulaşmış canım çok teşekkür ediyor
herkese selamı var ayrıca

hediyelerimiz geldi..a.s.
çok teşekkür ederiz deryacım çooook güzeller.ecrin uyuyor uyanınca deneyeceğim.kitap seçiminde çoook güzel.çok saol canım.kesene bereket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…