- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
- Konu Sahibi tavsanbidik
-
Merhabalar canim hedefine az kalmış. Basarili olursun inşallah. Kilo çizelgesini nasil yaptın canim?
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3 bu siteden yapılıyo, şifre yazıyosun choose password kısmına. sonra target weight hedef kilonu yazıyosun,current weight şimdiki kilonu yazıyosun. Çizelge oluşuyo,sonra da en altta linkini kopyalayıp yapıştırınca böyle resim olarak çıkıyo
bilgisayardan yapmak gerek tabi telefondan zor olur sanırımm. rica ederiiiimmmTeşekkürler canım..galiba ben bunu telefondan yapamam
bu arada spor yapıyor musun
sarkma ve catlakların olmaması için yapsan daha iyi olur
cok güzel maşallah sanasabaha 80.4 kg ile uyanmakkk 29 ağustos 80,5 kg hedefimi de ekarte etmiş oluyorummm
13 günde toplam kilo kaybı 4.7
ben de iştahım kesilsin diye bitki çaylarına saracağım, bir de naneli sakızuyku bastırınca ben de şekersiz bi nescafe içiyim dedim çok az soğuk light süt de ekledim
Harikasin arkadasim masallah. Iki haftada bes kilo biraz fazla geldi bana. Ne dersin birde gidim gidim veriyom yazmissin masallahsabaha 80.4 kg ile uyanmakkk 29 ağustos 80,5 kg hedefimi de ekarte etmiş oluyorummm
13 günde toplam kilo kaybı 4.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?