• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine,yeni,yeniden...85 kilocuk bir kız.

bir şişe suyu gümlettiiim, detox çayımı içtimm.

sabah:
uzun olanlarından tam buğdaylı ekmeği ikiye katlayıp içine light beyaz peynir ile tost(avuç içi kadar bile değildi tost :mad:)
1 orta boy salatalık

bu kadarcık yemeyle ben nasıl doydum ya inanmaam

Kilo aldığımı hissettiğim,kıyafetlerin artık dar gelmeye başladığı zamanlar içimden hiç tartıya çıkmak gelmiyo. Acı gerçekle yüzleşmekten korkuyorum her seferinde,her seferinde diyorum çünkü 19 yıllık hayatımın en az bi 8-9 yılı bu kilolarımı dert etmekle ve tartıyla yüzleşmekten korkmakla geçti.
Ama sağlıklı beslenmeye ve kiloları vermeye başlayınca insanın tartıdan inesi gelmiyor:KK70:
Verdiğim her 100 gramda bile aldığım hazzı sağlıksız yiyeceklerden hiçbirinin vermediğini fark etme anı var ya işte o an çok güzel. Bu hazzı her seferinde yaşamak istediğim için anlık güzel tatlar için bu beslenmemi bozmak istemiyorum. He hiç yemicem demiyorum hepimiz insanız arada istediğimiz şeyleri yemezsek de insan ölür be:mad: ama her şey dozunda olucak tabi ki.
Ben böyle kendimle dertleşeduruyim da kilolar da gitsin hemencecik. Kendimi sevmeyi öğreniyorum,başardığımı gördükçe kendimle gururlanıyorum. Ben kendim için zayıflıyorum kısacası. Kendimden utanıp sıkılmaktan ,yeni bir ortama girdiğimde ortamın kilolu kızı olarak hafızalara kazınacağımdan korkmaktan artık sıkıldım. Eminim bunu çoğunuz yaşıyosunuzdur. Psikolojikmen çökmeye bile sebep olabiliyo bazen bu düşünceler,beynimi kemire kemire kendimden nefret ettiriyo dış görüntüm. Ama yooook artık bu halimi de sevicem ve utanmıcam ama fazla sevip de bu kilolara çok bağlanmıcam. Haydi size güle güle kilolaaar:KK3:

bir haftadır makarna ya da pilav yemediğim için bugün kendimi yağsız tuzsuz haşlanmış makarnayla ödüllendirdim.

akşam:
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 kase light yoğurtlu,pul biber kekikli haşlanmış makarna (yağsız)
yarım bardak ayran

tok karnı tartıldıysanız doğal ya yoksa böyle yemeye kilo alınmaz
Evet tok karnına ikindi gibi tartildim bugün çok düzensiz bir gün geçirdim sabah erkenden 7 gibi kahvaltı kızartma vardı malesef öğlen taze fasulyeli etli yemek aksam ise mısır Ekmekli yoğurt çok az su içtim bugün benim için tam bir fiyaskoydu

bir haftadır makarna ya da pilav yemediğim için bugün kendimi yağsız tuzsuz haşlanmış makarnayla ödüllendirdim.

akşam:
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 kase light yoğurtlu,pul biber kekikli haşlanmış makarna (yağsız)
yarım bardak ayran
gayet iyi

Tünaydınlarrr.
detox çayımı içtim,4 bardak su içtim.

sabah:
2 yumurtalı light peynirli omlet ( özlemişimmmm)
1 dilim tam buğdaylı ekmek kızarmış
domates,salatalık
şekersiz açık çay

Bende bu sabah 2 domates bir dilim ekmek küçük beyaz peynir 3 tane zeytin 1 bardak çay ve bir lt yakın şu iciyorum

Geçen sene 86dan 72 kiloya düşme başarı hikayemden sonra sınav senesi,depresyon,stres ile yine karşınızda 85 kilo olarak geri döndüm. Hayatım kilo verip fazlasıyla almakla geçiyo. Her an bir psikolojik bunalıma girebilirim. Ağustosa girmek üzereyiz ve ben daha yeni diyet yapmaya karar veriyorum bu da ayrı bi şey tabi. Büyük olasılıkla cuma başlayacağım diyetim için bu günlük de burda dursun. Destekler ve kilo takibimi görebilmek için günlükcüğüm açtım. Herkese şimdiden selamlarr.

boyum 1.70 yani ideali olmasa da ben 70 kilo olmak istiyorum kendimi öyleyken iyi hissediyodum tekrar o hale gelmek istiyorummm :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
şimdilik hedef 15.1 kg vermek.

15.08.2015 - 85.1 kg
21.08.2015-82 kg:nazar:
23.08.2015-81,4kg:nazar:

29.08 hedefim-80,5 olsun bakalımm

Merhabalar canim hedefine az kalmış. Basarili olursun inşallah. Kilo çizelgesini nasil yaptın canim?

Back
X