- 11 Mart 2014
- 293
- 72
- 98
- Konu Sahibi tavsanbidik
oh valla iyi dayanıyosunuzz tebrik ederimmmSaat 4 gibi 2 dolma ve 3 kasık yoğurt yedim sonrasında birsey yemedim sadece şu iciyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh valla iyi dayanıyosunuzz tebrik ederimmmSaat 4 gibi 2 dolma ve 3 kasık yoğurt yedim sonrasında birsey yemedim sadece şu iciyorum
Canım istemiyor bugün tatilim 67 çıktı acaba şu içtiğim için mi öyle oldu çok sasirdimoh valla iyi dayanıyosunuzz tebrik ederimmm
tok karnı tartıldıysanız doğal ya yoksa böyle yemeye kilo alınmazCanım istemiyor bugün tatilim 67 çıktı acaba şu içtiğim için mi öyle oldu çok sasirdim
tebrikler güzel gidiyorsun
Evet tok karnına ikindi gibi tartildim bugün çok düzensiz bir gün geçirdim sabah erkenden 7 gibi kahvaltı kızartma vardı malesef öğlen taze fasulyeli etli yemek aksam ise mısır Ekmekli yoğurt çok az su içtim bugün benim için tam bir fiyaskoydutok karnı tartıldıysanız doğal ya yoksa böyle yemeye kilo alınmaz
gayet iyibir haftadır makarna ya da pilav yemediğim için bugün kendimi yağsız tuzsuz haşlanmış makarnayla ödüllendirdim.
akşam:
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 kase light yoğurtlu,pul biber kekikli haşlanmış makarna (yağsız)
yarım bardak ayran
acaba içtiğiniz detox çayı nedir?
Geçen sene 86dan 72 kiloya düşme başarı hikayemden sonra sınav senesi,depresyon,stres ile yine karşınızda 85 kilo olarak geri döndüm. Hayatım kilo verip fazlasıyla almakla geçiyo. Her an bir psikolojik bunalıma girebilirim. Ağustosa girmek üzereyiz ve ben daha yeni diyet yapmaya karar veriyorum bu da ayrı bi şey tabi. Büyük olasılıkla cuma başlayacağım diyetim için bu günlük de burda dursun. Destekler ve kilo takibimi görebilmek için günlükcüğüm açtım. Herkese şimdiden selamlarr.
boyum 1.70 yani ideali olmasa da ben 70 kilo olmak istiyorum kendimi öyleyken iyi hissediyodum tekrar o hale gelmek istiyorummm
şimdilik hedef 15.1 kg vermek.
15.08.2015 - 85.1 kg
21.08.2015-82 kg
23.08.2015-81,4kg
29.08 hedefim-80,5 olsun bakalımm
evet tamam teşekkürler :)marka adı vermemiz yasak sanırım ama görmüşsünüzdür instagramda falan da hep paylaşıyo ünlüler nova diye