- 11 Mart 2014
- 293
- 72
- 98
- Konu Sahibi tavsanbidik
-
canım tabi ki yorum yapabilirsin yanlış anlamam ben bunu asla merak etme :)Canım karıştığım için kusura bakma ama bence beslenme şeklini düzeltmen gerekiyor. Kahvaltıyı güçlü ve zengin, öğle yemeğini idare eder ve akşam yemeğini fakir bir şekilde yapmalısın bence. Gördüğüm kadarıyla kahvaltıya gereken önemi vermiyorsun.
Çok kaçamak yapıyorsun, bu da yanlış beslenmenden kaynaklı. Canın bir şey çekiyorsa, eksik mineraller yüzünden. Canın tatlı çekiyorsa krom eksikliğin var ve vücudunda bu eksiği brokoli, fasülye gibi yiyeceklerden karşılamalısın. Ayrıca her yemek öncesi su iç derim.
Benim eşim şu an diyette, ilk hafta protein şoku ile 4 kilo, bu hafta da meyve şoku ile 3 kilo verdi ama ben sağlıklı bulmuyorum ani kilo verimlerini. Ben de 1 aydır 1 kilo vermeye çabalıyorum, ne kadar yavaş ve emin olursa o kadar kalıcı oluyor.
Benim taktiklerim şu şekilde: Bu ay başında şekeri kestim, sonra 1,5 ltlik su şişesine 2 tarçın çubuğu ve yarım limon sıkıp içmeye başladım ve şişeyi günde 3 kez dolduruyorum. Ekmek yok hayatımda ve haşlanmış nohut yiyorum öğlenleri bir kase. Yoğurt, salata sınırsız. Ama zaten çok aramıyorum artık yiyecek bir şey. Çok acıktığımda meyveye dadanıyorum ve her gün 1 elma yiyorum. Sabah kahvaltım görkemli oluyor, tek kısmadığım kısım bu. Yumurta, biber, salatalık, domates, bol peynir, bir bardak süt, hatta meyve vs. Yediğim şeylerin içeriğine dikkat ediyorum, paketli gıdayı hayatımdan çıkardım.
Bir de callanetics ile pilates yapıyorum günde 1 kez. Tabata yöntemini de öneririm.
Şöyle motivasyon oluyorum bir de: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-saglik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?