• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tatille ilgili ben

Bremenin mizikacisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
486
183
23
Kuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz

Kuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz
Kız niye edemiyorsun askeri kamplar çok güzel valla

Neden rahat edemeyesin ki askeriyede kapalı kadın yok mu?

Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem
Hiç gitmediğiniz bir ortam hakkında nasıl bu kadar önyargılısınız ben de onu anlamıyorum.
Elli kere dedik denizde plajda haşemalı da gayet çok kimse kimseye bakmıyor.
Ha siz bikinili kadınlara tuhaf bakarsanız bakarlar.

Askeri kamplara asker aileleri dışındakileri alıyorlar mı ya? Benim arkadaşım abisini sokamamıştı geçen yaz.

Plajların yarısı haşemalı zaten kim size niye baksın?

Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem

Bilmiyorm ki hic gitmedm kamplara orduevinde bile zaman zaman yasli teyzeler tuhaf baktiklarini gordm ama nadirde olsa gordm
Ay sizde abartmayın ya kimse kimseye bakmıyor siz bakmasanız onların baktığını nasıl göreceksiniz sanırım siz kendiniz bakıyorsunuz ve de özgüvensizsiniz

Siz bu olayı kafanızda neden bu kadar büyütüyorsunuz, 34 yaşınıza kadar denize gitmediyseniz büyük ihtimalle yüzme bilmiyorsunuz, suya girmeyeceksiniz, bir haşema bir şapka şemsiye altında ne olabilir ki , oğlunuza çok iyi gelecek yüzme öğrenir belki güzel bir anı olarak kalacak, rahat edilmeyecek bir durum yok.

Herkes mayo bikini cogunlukta olunca hasemalilar askeri kampta azdir diye dusunuyorm
Sonuçta vardır.
Siz kendiniz bikinili kadınlardan rahatsızlık duyacaksanız gitmeyin tabii.
Ben hayatım boyunca her yaz tatile gittim, halk plajına da gittim özel plajlara da gittim hiç birinde tuhaf bakan insana şahit olmadım.
Biraz özgüvenli olun

E gelin niye yapıyor başvuruyu? Ben anlamadım sanırım mevzuyu. Ya da siz anlatamadınız.

Her neyse haşema sorun olmaz.
Kuzeni yazlık almış. Ömründe ilk kez oraya gidecek. Eşi de madem gidebiliyorsun denize askeri kampa gidip aile tatili de yapalım demiş.
Askeri kampta herkes bakar azdır haşemalı diyor

Back