yok yanış anlaşılmasın eşimin yanında eşimin ailesine kızgınlığımı istediğim şekilde dile getrebileyorum oda karşı çıkmıyor çünkü haklısın diyor zaten savunulcaka tarflarıda yok.eşim tabiki ailesini silsin demiyorum zaten çok günah bunu farkındayım ama ben olsam benim ailem yapsa ben ailemle ilgili kızgınlıklarımı üzüntülerimi eşimle paylaşırım içimde tutamam tamam eşimin ailesine yaptığı gibi ben aileme davranamam belki ama haksız olduklarında eşimle paylaşırım.zaten konuşulan herşey konuştu eşim ailesiyle tartıştıda sakin olarakta konuştu yapıcak birşeyde kalmadı aslında.ben eşimin bu kadar konuyu kapatıp kafasına takmamasına şaşırıyorum zaten evlenmeden öncede bağlı değildi ailesine ilgi görmemiş çünküEsınız 'takma kafana, bızım huzurumuz daha onemlı' dıyor, ve bu sıze yeterlı gelmıyor.
Gerkekten su sozu duymak ısteyen o kadar cok kadın var kı!
Bu soz aslında su manaya gelıyor ama sanırım sız anlamak ıstemıyorsunuz.
'Canım, haklısın, aıleme bende kızıyorum, hatalılar.
Fakat onların hatalı oldugunu sana ıfade edersem, onlara sarf edecegın bazı sozler benı uzebılır,
senınle konusmak ıstemememın nedenı bu. Bırak onları, ne hallerı varsa gorsunler'
Ama sızde dıyorsunuz kı;
'otursun benımle, aılesının hatalarını bır bır tesbıt edelım beraber,
gerekırse acımasız bır sekılde elestırelım'
Kabul etmek guc belkı ama, onlar onun aılesı.
Ve ne kadar kotu olsalar da onlara laf ettırmemesı aslında buyuk bır erdemdır.
yok yanış anlaşılmasın eşimin yanında eşimin ailesine kızgınlığımı istediğim şekilde dile getrebileyorum oda karşı çıkmıyor çünkü haklısın diyor zaten savunulcaka tarflarıda yok.eşim tabiki ailesini silsin demiyorum zaten çok günah bunu farkındayım ama ben olsam benim ailem yapsa ben ailemle ilgili kızgınlıklarımı üzüntülerimi eşimle paylaşırım içimde tutamam tamam eşimin ailesine yaptığı gibi ben aileme davranamam belki ama haksız olduklarında eşimle paylaşırım.zaten konuşulan herşey konuştu eşim ailesiyle tartıştıda sakin olarakta konuştu yapıcak birşeyde kalmadı aslında.ben eşimin bu kadar konuyu kapatıp kafasına takmamasına şaşırıyorum zaten evlenmeden öncede bağlı değildi ailesine ilgi görmemiş çünkü
ben 24 yaşındayım
Pekii...
Bu durum daha iyi değil mi?
Ailesinin onu üzmüş olmasını kafasına takması ve bu yüzden kırgın ya da sinirli olmasını mı tercih ederdiniz?
kocasının üzüntüden kahrolup hastalanmasını istiyor galibakarısıyla birlikte atıp tutsun dövünsün istiyor
yok yanış anlaşılmasın eşimin yanında eşimin ailesine kızgınlığımı istediğim şekilde dile getrebileyorum oda karşı çıkmıyor çünkü haklısın diyor zaten savunulcaka tarflarıda yok.eşim tabiki ailesini silsin demiyorum zaten çok günah bunu farkındayım ama ben olsam benim ailem yapsa ben ailemle ilgili kızgınlıklarımı üzüntülerimi eşimle paylaşırım içimde tutamam tamam eşimin ailesine yaptığı gibi ben aileme davranamam belki ama haksız olduklarında eşimle paylaşırım.zaten konuşulan herşey konuştu eşim ailesiyle tartıştıda sakin olarakta konuştu yapıcak birşeyde kalmadı aslında.ben eşimin bu kadar konuyu kapatıp kafasına takmamasına şaşırıyorum zaten evlenmeden öncede bağlı değildi ailesine ilgi görmemiş çünkü
dalga geçilecek bir konu yazmadım.
ben nispet yapar gibi önünden geçmiyorum annemlerin apartmanının hemen altında oturuyor kapının öninde torununa bakıyor bende annemlere giderken annemlerin kapının önünde oturduğu için doğal olarak görüyorum bende bayılmıyorum yani orda oturmasına ama oturuyor gitde diyemem ya.ayrıca eşim annesine slm verdi diye kızmıyorum ben tabiki slm vericek önünden geçicek değil ya öylece.benim kızdığım şey annemlerinin kapısının önünde sabahtan akşama kadar oturup birde ordaki komşuların görmesi vede eltim geliyor birlikte filan oturuyorlar annemlerinin evinin içinde odada seslerini duyuyuyorum bu beni etkiliyor aynı mahallede olmaları..
1.si evet gerçeğim hanımefendi şüpheniz var galibaSiz gerçek misiniz ?
Dünya'yı kendi ekseniniz etrafında mı dönüyor zannediyorsunuz?
Kapının önünde oturması vahh vahh vahhh!!!! evden seslerini duyuyorum, sinirlerim bozuluyor, eyvahlar olsunnnnnn!!!!!
Bu nasıl bi burnu havadalıktır, nasıl bir kendini yüksekte görmedir...
Bütün yorumlarınıza baktım kayınvalidenizle ilgili bir tek söyleyebildiğiniz kötü yorum yok... hep 7 ayda değişen bişey olmadı diyip durmuşsunuz, siz 7 ayda kendinizde neyi değiştirdiniz pardon? Hadi eşin senin için "kafana takma boşver, biz önemliyiz, gerisini boşver" deme büyüklüğünü göstermiş... siz eşiniz için ne yaptınız ?
Burada öyle konular açılıyor ki, "eşimin ailesinden küfür yedim azar yedim ama yinede eşim onlar benim ailem diyor, onları kırmayacaksın diyor, paşa paşa benimle geleceksin diyor, daha neler nelerrrrr"
Ne şiş yansın, ne kebap, ohhh ne ala... keyfinize diyecek yok valla...
Bir de bi yerde eşim benden taraf olduğu halde ben böyleyim, benden taraf olmasa kesin boşanırdım diyorsunuz ya, çok alemsiniz... kendi ağzınızla itiraf ediyorsunuz...
Eşiniz zaten sizden yana ama sizin istediğiniz, kayınvalidem "tüüüü, kaka, iğrenç, ıyyyy"
Boşanırsanız eşiniz ikinci evliliğinde cenneti yaşar, rahaaat bir nefes alır...Bütün kadınların aynı olmadığını anlarevdeki bulgurdan olmayın aman diyim
zaten görüşmüyorum ailesiyle hepsinden o kadar soğudum ki.Aslında ben kafama takmıyordum.Bir gün kayınvalidem size gelicem konuşmaya demiş eşime tlfnda eşimde işteydi eşimde gelme anne eşim sinirli demiş ama dinlemeyip geldi evime.anlat dedi inanırmısınız anlattım anlattım ben anlatırken o başka şey söylüyor benim dediğimi kabul etmiyor eşime ayrım yaptıklarını kendi annem herşeyimize koştu siz gelmediniz bile diyorum evet haklısın diceğine aman siz iyi olun diyor konuştuk konuştuk birşey olmadan gitti o kadar gamsız ve kafasına birşey takmayan birisiki anlattıklarımı anlamadı ben halbuki 7 aydır görüşmüyordum ve konuşmuyordum birşeyler değişmiştir zannettim.gittikten sonra şöyle bir düşündüm bu insanlar 45-50 yaşına gelmiş ben kaç kere konuştum olmadu bu satten sonra ben mi değiştiricem boşver dedim eşim bende huzuru bulsun görsün ailesini dedim kendi kendime.eşim akşam işten gelince bana hiç kafana takma içini boşaltmışsındır zaten herşeyi söyledin bırak onlar kaybeder dedi ben yorum bile yapmadım sadece anlaşılamamk üzdü vede eşimin ailesini takmadım bile ben mi uğraşıcam yani.birde annemle eşimin annesi aynı mahallede ve eşimle anneme giderken annesi görüyor biz el ele önünden geçiyoruz eşim napıyorsun diye konuşuyor öyle geçiyoruz sanırım bu biraz sinirimi bozmuş
size yazıklar olsun ki olayları bilip bilmeden bu şekilde konuşabiliyorsunuz.Birşeyler yaşanmış ki konuşmadan geçiyorum di mi?Ama tabi kolay anlamadan yargılamak.Ben burda yazdım ya konuşmadan geçiyorum diye ben suçlu oldum,ben kötü oldum.Ben kendimi birşey zannetmiyorum hakedilen gibi davranıyorum.Lütfen msj yazmayın bana hakaret için konuyu yazmadım yorum ve dozunda eleştiri almak için yazdım.siz başka konulara anlayıp bilmeden yazpın hakaretinizi...yaziklar olsun nesinizeki annesinin degil sizin tarafin izi tutuyorrrrr.....sen kimsinki yada kendini zannediyisunki yasli bi kadina ole dawraniyorsun....el ele kapisinin onunden gecip konusmuyormusssunuz iyi halt ediyosun,,,,,kocan saf degil gorur elbet nasil bi karisini oldugunuuu insallah...
bence olayı sen uzatmışsın canım yanlış anlama ama eşin sana hak vermiş tamam demiş bizim evimize bakalım huzurumuzu kaçırmayalım demiş ama sen uzatmışsın seni daha nasıl anlamasını bekliyorsun ki unutma ki bir gün gelir sen böyle uzatınca birden ailesinden taraf olur ne olduğunu şaşırırsın.ne suçları olursa olsun erkekler ailelerine bir yere kadar laf söyletiyo. o seni anlamış ama sen onu anlamamışsın benceEşimle yine tartıştım.şu an o kadar sinirliyim ki anlatıp rahatlamak istiyorum.eşimle ailesi yüzünden yine tartıştık.eşimin ailesiyle olan konularda olanları kafasına takmayıp boşver biz kendi evimize bakalım onlar kaybetti bende sadece günah olmasın diye gidiyorum diye konuşma yapması ve beni anlamayıp bu kadar rahat olup kafasına takmaması beni üzüyor ve sinirlendiriyor.ben istiyorum ki beni anlasın ve bana yorum yapsın hiç kafasına takmıyor nasıl bir insan kendi ailesiyle ilgili bu kadar rahat olu anlamıyorum..
Tabi biz bu konudan tartıştık ama tartışma konumuz saptı ve başka yere geldi uzadıda uzadı.ben yüzümü astım ve eşime kızdım.benimle konuşmak istedi bende konuşurken bana sesini yükseltti ve bende buna dayanamam en siinir olduğum şeydir ben dahada sinirlendim tartışma yükseldi.ben konuşurken eşim bana bağırıp bıktım artık ailemden ben sana haklısın diyorum kafana takmıcaksın konuşma ailemle zaten ben birşey demiyorum diye benim lafımı dinlemeden kapıyı çarpıp dışarı çıktı.benim en nefret ettiğim şey karşımdakinin beni dinlemeyip bağırark gitmesidir ben bunu eşime söyledim ve çok kızıdm.bu akşmada benimle konuşmak istedi ama ben akşam yaptığına çok sinir oldum bana beni çok sinir ettin kendimi kaybettim zaten bir defa oldu dedi ama ben bunu unutamadım ve bende onu dinlemeden bağırdım.şu andada içerdeki odada ve konuşmuyoruz.konumuz neydi ne oldu.belki eşim bu şekilde sinirli davranmasaydı bende ailesini bu kadar kafama takmıcaktım.çok uzuyor tartışmalarımız bazen sıkılıyorum bu yaşannlardan.şu an paylaşıp rahatlamak istedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?