- 11 Nisan 2019
- 1.261
- 3.397
Yaşın kaç bilmiyorum ama başkasının lafıyla, dolduruşuyla sana sırt çeviren insanlar sandığın kadar iyi insanlar değildirler. Hatta ve hatta lazım da değildirler. Eşin üzüleceğine insanlarla arasındaki mesafeyi ayarlamayı acilen oturup düşünmesi, öğrenmesi lazım. İnsan insana lazım olur herkesle küs olunmaz bunun yolu da mesafeyi korumaktan geçer. Çok içli dışlı ortamlarda ortalık karıştırıcılar olur. Sizi hedefe alırlarsa tabiki herkesle aranız bozulur. Fakat kendi halinde, ara sıra tadında paylaşımda bulunan insanlara kimse bir şey yapamaz. Çünkü otomatikmen olayların dışında kalırsınız. Ben eşime bunu 10 yıldır daha yeni anlatabildim. Eşim kendi değil ama ailesiyle, akrabalarıyla sürekli beni muhattap ederdi. Yeto dedim en sonunda. Kavgasız, tatlı bir mesafe koymak şart.Evet dogru sorunlarımız ailesi ama ailesindeki herkesle sorunumuz yok ki. Çok iyi olduklarımzıda vardı. Her gün görüşmesek bile birbirimizii görüntülü arayıp yediğimiz yemeğe kadar gösterdiğimiz samimi olduklarımız. Şimdi onlarla da görüşmez olduk eşimi yolda görüp arkalarını dönüp gitmişler. Ben bu iyi olduklarımızı kaybetmek istemezdim. Ama onlar her bize geldikleirnde ben onlara hediyeler alırdım muhabbet eder gülerdik sürekli ortamı bozmaya çalışıyordu bu kötü olduklarımız başardılar. Ona aldın bana almadın ona dedin bana demeidn ona gititn bana gelmedin diye diye bizi onalrdan onlarıda bizden soguttular üzüldüm böyle olmasına