Eşimle yine tartıştım.şu an o kadar sinirliyim ki anlatıp rahatlamak istiyorum.eşimle ailesi yüzünden yine tartıştık.eşimin ailesiyle olan konularda olanları kafasına takmayıp boşver biz kendi evimize bakalım onlar kaybetti bende sadece günah olmasın diye gidiyorum diye konuşma yapması ve beni anlamayıp bu kadar rahat olup kafasına takmaması beni üzüyor ve sinirlendiriyor.ben istiyorum ki beni anlasın ve bana yorum yapsın hiç kafasına takmıyor nasıl bir insan kendi ailesiyle ilgili bu kadar rahat olu anlamıyorum..Tabi biz bu konudan tartıştık ama tartışma konumuz saptı ve başka yere geldi uzadıda uzadı.ben yüzümü astım ve eşime kızdım.benimle konuşmak istedi bende konuşurken bana sesini yükseltti ve bende buna dayanamam en siinir olduğum şeydir ben dahada sinirlendim tartışma yükseldi.ben konuşurken eşim bana bağırıp bıktım artık ailemden ben sana haklısın diyorum kafana takmıcaksın konuşma ailemle zaten ben birşey demiyorum diye benim lafımı dinlemeden kapıyı çarpıp dışarı çıktı.benim en nefret ettiğim şey karşımdakinin beni dinlemeyip bağırark gitmesidir ben bunu eşime söyledim ve çok kızıdm.bu akşmada benimle konuşmak istedi ama ben akşam yaptığına çok sinir oldum bana beni çok sinir ettin kendimi kaybettim zaten bir defa oldu dedi ama ben bunu unutamadım ve bende onu dinlemeden bağırdım.şu andada içerdeki odada ve konuşmuyoruz.konumuz neydi ne oldu.belki eşim bu şekilde sinirli davranmasaydı bende ailesini bu kadar kafama takmıcaktım.çok uzuyor tartışmalarımız bazen sıkılıyorum bu yaşannlardan.şu an paylaşıp rahatlamak istedimm..
yorum yapmıyor ne bileyip konuşmak yerine kafana takma diyor bizim huzurumuzdaha önemli filan böyle şeyler diyor.yani ben isityorumki konuşalım ama o nasıl kendi ailesine karşı bu kadar vurdumduymaz kafasına takmayan birisi anlayamıyorum nasıl yapabiliyor.ben çok kafama takıyorum sinir oluyorumonun kendi ailesiyle ilgili sizinle konuşmaması mı rahatsız ediyor.ben neye bukadar kızdığınızı anlamadım
bilemiyorum.benim ailem böyle birşey yapsa yani ayırım yapsa beni ayırsa ben kafayı yerim kafama takarım sinir olurum..valla hayret, bunu bulamayanlar da var.
Bence sen cok sey istiyorsun arkadasim. KAfana takma demesi bile cok güzel bence.
aslında ben kafama tkmıyordum.yani bu kış zor günler geçirdik çok üzüldüm ama artık takmıyorum.kayınvalidem annemle aynı mahallede ve eşim gece çalışırken anneme gidiyorum ve eşimin annesinide görüyorum slm verip geçiyorum zaten eşimde birşey demiyor bana umrumdada değiller.ama nedense dün çok sinir oldum ailesine ve eşimle tartıştım.Sana abla nasihati eger esinle iyi gecinmek ve mutlu olmak istiyorsan, ailesini hic önemsemeyeceksin, sadece esinle mutlu olmaya bakacaksin.
Zamanla esinde senin tarafini tutacaktir ve o sinirlendigin insanlarda anlayacaklar, kale gibi bir yuvayi yikamayacaklarini.
Aksi takdirde her zaman sen kaybedersin.
eşimin ailesinin bizi ayırma gibi problemleri yok aksine birşeyimize sokulmazlar ne yararları vardır ne karışmaları benim sinirimi bozan birde eşimle tartışmalarımızın çok uzun sürmesiSana abla nasihati eger esinle iyi gecinmek ve mutlu olmak istiyorsan, ailesini hic önemsemeyeceksin, sadece esinle mutlu olmaya bakacaksin.
Zamanla esinde senin tarafini tutacaktir ve o sinirlendigin insanlarda anlayacaklar, kale gibi bir yuvayi yikamayacaklarini.
Aksi takdirde her zaman sen kaybedersin.
Eşimle yine tartıştım.şu an o kadar sinirliyim ki anlatıp rahatlamak istiyorum.eşimle ailesi yüzünden yine tartıştık.eşimin ailesiyle olan konularda olanları kafasına takmayıp boşver biz kendi evimize bakalım onlar kaybetti bende sadece günah olmasın diye gidiyorum diye konuşma yapması ve beni anlamayıp bu kadar rahat olup kafasına takmaması beni üzüyor ve sinirlendiriyor.ben istiyorum ki beni anlasın ve bana yorum yapsın hiç kafasına takmıyor nasıl bir insan kendi ailesiyle ilgili bu kadar rahat olu anlamıyorum..
Tabi biz bu konudan tartıştık ama tartışma konumuz saptı ve başka yere geldi uzadıda uzadı.ben yüzümü astım ve eşime kızdım.benimle konuşmak istedi bende konuşurken bana sesini yükseltti ve bende buna dayanamam en siinir olduğum şeydir ben dahada sinirlendim tartışma yükseldi.ben konuşurken eşim bana bağırıp bıktım artık ailemden ben sana haklısın diyorum kafana takmıcaksın konuşma ailemle zaten ben birşey demiyorum diye benim lafımı dinlemeden kapıyı çarpıp dışarı çıktı.benim en nefret ettiğim şey karşımdakinin beni dinlemeyip bağırark gitmesidir ben bunu eşime söyledim ve çok kızıdm.bu akşmada benimle konuşmak istedi ama ben akşam yaptığına çok sinir oldum bana beni çok sinir ettin kendimi kaybettim zaten bir defa oldu dedi ama ben bunu unutamadım ve bende onu dinlemeden bağırdım.şu andada içerdeki odada ve konuşmuyoruz.konumuz neydi ne oldu.belki eşim bu şekilde sinirli davranmasaydı bende ailesini bu kadar kafama takmıcaktım.çok uzuyor tartışmalarımız bazen sıkılıyorum bu yaşannlardan.şu an paylaşıp rahatlamak istedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?