• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tartışma,yine üzüntü..

walla arkadaşım sen yat kalk şükret eşin sana destek oluo.bende bi koca var taaaam anacı...annesine bırak laf etmeyi bi yanlış göz işareti yapsam anında benle kavga edecek cinsten..negüsel senin eşin sennin yanında sana destek tamam ailesini silsinler demioruz ama eş ve anneyi ayırmayıda bilsinler çok şanslısın.ama tabi kmse kmseyi bilemez uzaktan hepimize konuşmak kolayy

Esınız 'takma kafana, bızım huzurumuz daha onemlı' dıyor, ve bu sıze yeterlı gelmıyor.
Gerkekten su sozu duymak ısteyen o kadar cok kadın var kı!

Bu soz aslında su manaya gelıyor ama sanırım sız anlamak ıstemıyorsunuz.
'Canım, haklısın, aıleme bende kızıyorum, hatalılar.
Fakat onların hatalı oldugunu sana ıfade edersem, onlara sarf edecegın bazı sozler benı uzebılır,
senınle konusmak ıstemememın nedenı bu. Bırak onları, ne hallerı varsa gorsunler'

Ama sızde dıyorsunuz kı;
'otursun benımle, aılesının hatalarını bır bır tesbıt edelım beraber,
gerekırse acımasız bır sekılde elestırelım'

Kabul etmek guc belkı ama, onlar onun aılesı.
Ve ne kadar kotu olsalar da onlara laf ettırmemesı aslında buyuk bır erdemdır.

Esınız 'takma kafana, bızım huzurumuz daha onemlı' dıyor, ve bu sıze yeterlı gelmıyor.
Gerkekten su sozu duymak ısteyen o kadar cok kadın var kı!

Bu soz aslında su manaya gelıyor ama sanırım sız anlamak ıstemıyorsunuz.
'Canım, haklısın, aıleme bende kızıyorum, hatalılar.
Fakat onların hatalı oldugunu sana ıfade edersem, onlara sarf edecegın bazı sozler benı uzebılır,
senınle konusmak ıstemememın nedenı bu. Bırak onları, ne hallerı varsa gorsunler'

Ama sızde dıyorsunuz kı;
'otursun benımle, aılesının hatalarını bır bır tesbıt edelım beraber,
gerekırse acımasız bır sekılde elestırelım'

Kabul etmek guc belkı ama, onlar onun aılesı.
Ve ne kadar kotu olsalar da onlara laf ettırmemesı aslında buyuk bır erdemdır.
yok yanış anlaşılmasın eşimin yanında eşimin ailesine kızgınlığımı istediğim şekilde dile getrebileyorum oda karşı çıkmıyor çünkü haklısın diyor zaten savunulcaka tarflarıda yok.eşim tabiki ailesini silsin demiyorum zaten çok günah bunu farkındayım ama ben olsam benim ailem yapsa ben ailemle ilgili kızgınlıklarımı üzüntülerimi eşimle paylaşırım içimde tutamam tamam eşimin ailesine yaptığı gibi ben aileme davranamam belki ama haksız olduklarında eşimle paylaşırım.zaten konuşulan herşey konuştu eşim ailesiyle tartıştıda sakin olarakta konuştu yapıcak birşeyde kalmadı aslında.ben eşimin bu kadar konuyu kapatıp kafasına takmamasına şaşırıyorum zaten evlenmeden öncede bağlı değildi ailesine ilgi görmemiş çünkü

yok yanış anlaşılmasın eşimin yanında eşimin ailesine kızgınlığımı istediğim şekilde dile getrebileyorum oda karşı çıkmıyor çünkü haklısın diyor zaten savunulcaka tarflarıda yok.eşim tabiki ailesini silsin demiyorum zaten çok günah bunu farkındayım ama ben olsam benim ailem yapsa ben ailemle ilgili kızgınlıklarımı üzüntülerimi eşimle paylaşırım içimde tutamam tamam eşimin ailesine yaptığı gibi ben aileme davranamam belki ama haksız olduklarında eşimle paylaşırım.zaten konuşulan herşey konuştu eşim ailesiyle tartıştıda sakin olarakta konuştu yapıcak birşeyde kalmadı aslında.ben eşimin bu kadar konuyu kapatıp kafasına takmamasına şaşırıyorum zaten evlenmeden öncede bağlı değildi ailesine ilgi görmemiş çünkü

Pekii...
Bu durum daha iyi değil mi?
Ailesinin onu üzmüş olmasını kafasına takması ve bu yüzden kırgın ya da sinirli olmasını mı tercih ederdiniz?

Pekii...
Bu durum daha iyi değil mi?
Ailesinin onu üzmüş olmasını kafasına takması ve bu yüzden kırgın ya da sinirli olmasını mı tercih ederdiniz?

kocasının üzüntüden kahrolup hastalanmasını istiyor galiba:50:karısıyla birlikte atıp tutsun dövünsün istiyor

kocasının üzüntüden kahrolup hastalanmasını istiyor galiba:50:karısıyla birlikte atıp tutsun dövünsün istiyor

Bilmem ki olabilir..
Ben de aydınlanmak için sordum ama...
Bazı arkadaşlar eşlerinin benzer durumda olduğunu onu anladıklarını söylemişler de,kadın ve erkeğin farkı burada işte!
Erkek sorunu çözemiyorsa üzerinde durmaz,es geçer,kadın uzattıkça uzatır.
Eeeee uzayınca çözüm var mı?
Hayır!
O zaman şimdiki hayatı yaşamak daha güzel değil mi?
Neden sorun icat edip de 3 günlük ömrümüzü zehir ederiz ki anlamam...

Anladım.
Galıba sunu ıstıyorsunuz.
Esınız sureklı sorun etsın, neden boyle oldu, neden, neden? dıye kendıne sorsun!
Bazı geceler kabuslar gorsun, sureklı uzuntulu dolassın, yemeden ıcmeden kesılsın.
Yanı esınızın aılesının yaptıgı butun haksızlıkların ceremesını, esınız bunyesınde yasasın ve sıze butun bunları yansıtsın.
Oysa belkıde bılmedıgınız, fark etmedıgınız oyle buyuk bır uzuntu yasıyor kı esınız.
Belkıde hem aılesıne kırgın sıze yaptıklarından dolayı, hem sıze, onu anlamamakta ısrar ettıgınız ıcın.

Sıze bır sır vereyım mı?
Ben aıleme ne kadar kızsam da, kocaman hatalar yapsalar da esıme asla anlatmam.
Gun olur, devran doner dıye.
Bır sır daha vereyım mı?
Babam ıcın evlatlarının ne halde oldugu cok onemlı degıldır.
Fakat ben esıme babamı oyle bır anlatırım kı, esım sanırım benden daha cok sevıyordur babamı.
Kısacası; esınızden mumkunatı zor olacak bır sey ıstıyorsunuz (bence)

Son düzenleme:
ben nispet yapar gibi önünden geçmiyorum annemlerin apartmanının hemen altında oturuyor kapının öninde torununa bakıyor bende annemlere giderken annemlerin kapının önünde oturduğu için doğal olarak görüyorum bende bayılmıyorum yani orda oturmasına ama oturuyor gitde diyemem ya.ayrıca eşim annesine slm verdi diye kızmıyorum ben tabiki slm vericek önünden geçicek değil ya öylece.benim kızdığım şey annemlerinin kapısının önünde sabahtan akşama kadar oturup birde ordaki komşuların görmesi vede eltim geliyor birlikte filan oturuyorlar annemlerinin evinin içinde odada seslerini duyuyuyorum bu beni etkiliyor aynı mahallede olmaları..

Siz gerçek misiniz ?

Dünya'yı kendi ekseniniz etrafında mı dönüyor zannediyorsunuz?

Kapının önünde oturması vahh vahh vahhh!!!! evden seslerini duyuyorum, sinirlerim bozuluyor, eyvahlar olsunnnnnn!!!!!

Bu nasıl bi burnu havadalıktır, nasıl bir kendini yüksekte görmedir...

Bütün yorumlarınıza baktım kayınvalidenizle ilgili bir tek söyleyebildiğiniz kötü yorum yok... hep 7 ayda değişen bişey olmadı diyip durmuşsunuz, siz 7 ayda kendinizde neyi değiştirdiniz pardon? Hadi eşin senin için "kafana takma boşver, biz önemliyiz, gerisini boşver" deme büyüklüğünü göstermiş... siz eşiniz için ne yaptınız ?

Burada öyle konular açılıyor ki, "eşimin ailesinden küfür yedim azar yedim ama yinede eşim onlar benim ailem diyor, onları kırmayacaksın diyor, paşa paşa benimle geleceksin diyor, daha neler nelerrrrr"

Ne şiş yansın, ne kebap, ohhh ne ala... keyfinize diyecek yok valla...

Bir de bi yerde eşim benden taraf olduğu halde ben böyleyim, benden taraf olmasa kesin boşanırdım diyorsunuz ya, çok alemsiniz... kendi ağzınızla itiraf ediyorsunuz...

Eşiniz zaten sizden yana ama sizin istediğiniz, kayınvalidem "tüüüü, kaka, iğrenç, ıyyyy" :9::9::9:

Boşanırsanız eşiniz ikinci evliliğinde cenneti yaşar, rahaaat bir nefes alır...Bütün kadınların aynı olmadığını anlar :9: evdeki bulgurdan olmayın aman diyim :60::60::60:

Son düzenleme:
Siz gerçek misiniz ?

Dünya'yı kendi ekseniniz etrafında mı dönüyor zannediyorsunuz?

Kapının önünde oturması vahh vahh vahhh!!!! evden seslerini duyuyorum, sinirlerim bozuluyor, eyvahlar olsunnnnnn!!!!!

Bu nasıl bi burnu havadalıktır, nasıl bir kendini yüksekte görmedir...

Bütün yorumlarınıza baktım kayınvalidenizle ilgili bir tek söyleyebildiğiniz kötü yorum yok... hep 7 ayda değişen bişey olmadı diyip durmuşsunuz, siz 7 ayda kendinizde neyi değiştirdiniz pardon? Hadi eşin senin için "kafana takma boşver, biz önemliyiz, gerisini boşver" deme büyüklüğünü göstermiş... siz eşiniz için ne yaptınız ?

Burada öyle konular açılıyor ki, "eşimin ailesinden küfür yedim azar yedim ama yinede eşim onlar benim ailem diyor, onları kırmayacaksın diyor, paşa paşa benimle geleceksin diyor, daha neler nelerrrrr"

Ne şiş yansın, ne kebap, ohhh ne ala... keyfinize diyecek yok valla...

Bir de bi yerde eşim benden taraf olduğu halde ben böyleyim, benden taraf olmasa kesin boşanırdım diyorsunuz ya, çok alemsiniz... kendi ağzınızla itiraf ediyorsunuz...

Eşiniz zaten sizden yana ama sizin istediğiniz, kayınvalidem "tüüüü, kaka, iğrenç, ıyyyy" :9::9::9:

Boşanırsanız eşiniz ikinci evliliğinde cenneti yaşar, rahaaat bir nefes alır...Bütün kadınların aynı olmadığını anlar :9: evdeki bulgurdan olmayın aman diyim :60::60::60:
1.si evet gerçeğim hanımefendi şüpheniz var galiba
2.si evimde ne yaşadığımı siz bilemezsiniz bilmeden de bana burnu havada diyemezsiniz.Ne yaşadığımı ne biliyorsunuz ki benim?eşimin ailesininde bana birçok yanlışı oldu herşeyi en ince ayrıntısına kadar burda yazamam takdir edersiniz ki..konuşmadığım ve gerçekten bana sinir krizleri geçiricek hale getiren eşimin alesinin annemin mahallesinde olup hergün görmeyi tabiki istemem buda hakkım herhalde..benden daha kötüleride var tabikide zaten halimede şükür ederim ben ama benim ne yaşadığımı bilemeden beni bu şekilde yargılayamazsınız..
3.sü eşimmin benden ayrılıp ikinci evliliğinde cenneti yaşar diye yorum yapmışsınız.benim kişiliğimi burdan yazdıklarımla ne kadar çabuk anladınız:)eşimide benide çok iyi tanıyorsunuz ya siz eşimin şu an rahat olmadığını ve ayrılınca rahat bir nefes alır diye yorum yapmıyorsunuz.
Burdaki herkesin yorumuna saygı duyarım zaten çıkmazda olmasan buraya bir derdim var diye msjda atmazdım.ama bu size bana bu şekilde konuşma hakkını vermiyor.Benim sadece bu kadar yazdıklarımla bu şekilde yargılayamzsınız.Sadece dediklerinize şunu dicem ben ne burnu havadayım nede kendimi beğenmiş birisiyim.eşimin aileside zaten bana bir kere bile saygızılığını gördük demediler zaten yapmadımda.Lütfen herşeyi bilmeden yazdıklarınıza dikkat edin..

zaten görüşmüyorum ailesiyle hepsinden o kadar soğudum ki.Aslında ben kafama takmıyordum.Bir gün kayınvalidem size gelicem konuşmaya demiş eşime tlfnda eşimde işteydi eşimde gelme anne eşim sinirli demiş ama dinlemeyip geldi evime.anlat dedi inanırmısınız anlattım anlattım ben anlatırken o başka şey söylüyor benim dediğimi kabul etmiyor eşime ayrım yaptıklarını kendi annem herşeyimize koştu siz gelmediniz bile diyorum evet haklısın diceğine aman siz iyi olun diyor konuştuk konuştuk birşey olmadan gitti o kadar gamsız ve kafasına birşey takmayan birisiki anlattıklarımı anlamadı ben halbuki 7 aydır görüşmüyordum ve konuşmuyordum birşeyler değişmiştir zannettim.gittikten sonra şöyle bir düşündüm bu insanlar 45-50 yaşına gelmiş ben kaç kere konuştum olmadu bu satten sonra ben mi değiştiricem boşver dedim eşim bende huzuru bulsun görsün ailesini dedim kendi kendime.eşim akşam işten gelince bana hiç kafana takma içini boşaltmışsındır zaten herşeyi söyledin bırak onlar kaybeder dedi ben yorum bile yapmadım sadece anlaşılamamk üzdü vede eşimin ailesini takmadım bile ben mi uğraşıcam yani.birde annemle eşimin annesi aynı mahallede ve eşimle anneme giderken annesi görüyor biz el ele önünden geçiyoruz eşim napıyorsun diye konuşuyor öyle geçiyoruz sanırım bu biraz sinirimi bozmuş

yaziklar olsun nesinizeki annesinin degil sizin tarafin izi tutuyorrrrr.....sen kimsinki yada kendini zannediyisunki yasli bi kadina ole dawraniyorsun....el ele kapisinin onunden gecip konusmuyormusssunuz iyi halt ediyosun,,,,,kocan saf degil gorur elbet nasil bi karisini oldugunuuu insallah...

bence konu sahibinin üzerine bu sekilde gitmek yanlis.
Hani laf vardir ya, tok ne anlar acin halinden diye, aynen öyle. Sonucta bu bayan cogu insanin yasadigini yasamamis ve o yüzden bu mevzu bile ona agir geliyor olabilir.
Herkesin anlayisi farkli.
Ben ve benim gibiler esimizden bu destegi alamadigimiz icin böyle davraniyoruz. Kim bilir, belki esimiz bize de böyle sahip ciksaydi biz de daha fazlasini isterdik.

yaziklar olsun nesinizeki annesinin degil sizin tarafin izi tutuyorrrrr.....sen kimsinki yada kendini zannediyisunki yasli bi kadina ole dawraniyorsun....el ele kapisinin onunden gecip konusmuyormusssunuz iyi halt ediyosun,,,,,kocan saf degil gorur elbet nasil bi karisini oldugunuuu insallah...
size yazıklar olsun ki olayları bilip bilmeden bu şekilde konuşabiliyorsunuz.Birşeyler yaşanmış ki konuşmadan geçiyorum di mi?Ama tabi kolay anlamadan yargılamak.Ben burda yazdım ya konuşmadan geçiyorum diye ben suçlu oldum,ben kötü oldum.Ben kendimi birşey zannetmiyorum hakedilen gibi davranıyorum.Lütfen msj yazmayın bana hakaret için konuyu yazmadım yorum ve dozunda eleştiri almak için yazdım.siz başka konulara anlayıp bilmeden yazpın hakaretinizi...

Eşinizin de sizin sakinliğinize ihtiyacı vardı belki?
Konuşmamanızda sizin payınız da çok sanırım.

Arkadaşlar hakaret ve tartışma yaratacak kelimeler kullanmayalım lütfen.
Saygılı ve seviyeli paylaşımlar.

arkadaşlar böyle yorumlar yapmayalım lütfrn çok ayıp.arkadaşımız bize derdini anlatmış.haklıda olabilr haksızda.haklıysa destek oluruz,haksızsa güzelce neden haksız olduğunu anlatırız.böyle iğneleyici,kırıcı,alay edici yorumlara gerek yok.

arkadaşım şimdi sana gelelim konu sahibine.erkeklerden böyle şeyler beklemek çok gereksiz olur.kendinizi olmayacak bir hayale kaptırma.elbette konuşacaksın eşinle sana yanlış yapıldığını.anlatacaksın ki anlayacak.öle herkes aklına geleni söylesin sen yut,sus yok öyle bir şey.ama kocandan yorum,konuya hakim olma,sana hak vermesi(ki veriyor)bekleme.söyle,anlat içini boşalt.nasılsa biliyosun kocan senin lafını anlıyor.anlıyor ki SANA HAK VERİYOR.o sana karşı yapması gereken fedakarlığı yapıyor.sen de yap ve ondan bişe bekleme.dinlemesi bile senin şansınadır.sen de fedakarlık olarak söyleyip sus.uzatma.dön işlerine bak.kocanı sev,okşa canım,gülüm de.akşam sarıl kocana uyu.onlar yok gibi davran.elindekini gereksiz beklentilerle boğup bunaltma,elindekinin tadını çıkar arkadaşım.emin ol güç sende..

Eşimle yine tartıştım.şu an o kadar sinirliyim ki anlatıp rahatlamak istiyorum.eşimle ailesi yüzünden yine tartıştık.eşimin ailesiyle olan konularda olanları kafasına takmayıp boşver biz kendi evimize bakalım onlar kaybetti bende sadece günah olmasın diye gidiyorum diye konuşma yapması ve beni anlamayıp bu kadar rahat olup kafasına takmaması beni üzüyor ve sinirlendiriyor.ben istiyorum ki beni anlasın ve bana yorum yapsın hiç kafasına takmıyor nasıl bir insan kendi ailesiyle ilgili bu kadar rahat olu anlamıyorum..
Tabi biz bu konudan tartıştık ama tartışma konumuz saptı ve başka yere geldi uzadıda uzadı.ben yüzümü astım ve eşime kızdım.benimle konuşmak istedi bende konuşurken bana sesini yükseltti ve bende buna dayanamam en siinir olduğum şeydir ben dahada sinirlendim tartışma yükseldi.ben konuşurken eşim bana bağırıp bıktım artık ailemden ben sana haklısın diyorum kafana takmıcaksın konuşma ailemle zaten ben birşey demiyorum diye benim lafımı dinlemeden kapıyı çarpıp dışarı çıktı.benim en nefret ettiğim şey karşımdakinin beni dinlemeyip bağırark gitmesidir ben bunu eşime söyledim ve çok kızıdm.bu akşmada benimle konuşmak istedi ama ben akşam yaptığına çok sinir oldum bana beni çok sinir ettin kendimi kaybettim zaten bir defa oldu dedi ama ben bunu unutamadım ve bende onu dinlemeden bağırdım.şu andada içerdeki odada ve konuşmuyoruz.konumuz neydi ne oldu.belki eşim bu şekilde sinirli davranmasaydı bende ailesini bu kadar kafama takmıcaktım.çok uzuyor tartışmalarımız bazen sıkılıyorum bu yaşannlardan.şu an paylaşıp rahatlamak istedimm..
bence olayı sen uzatmışsın canım yanlış anlama ama eşin sana hak vermiş tamam demiş bizim evimize bakalım huzurumuzu kaçırmayalım demiş ama sen uzatmışsın seni daha nasıl anlamasını bekliyorsun ki unutma ki bir gün gelir sen böyle uzatınca birden ailesinden taraf olur ne olduğunu şaşırırsın.ne suçları olursa olsun erkekler ailelerine bir yere kadar laf söyletiyo. o seni anlamış ama sen onu anlamamışsın bence :50: :50: :50: yorumlarıma kızmazsın umarım çünkü ben gördüğüm kadarına yorum yapabilirim buradan da eşinin bir hatası varmış gibi gözükmüyo uzatma ben hep şey diye düşünürüm yaa o insanlar değer mi benim evimin huzurunu kaçırmaya sen de öyle düşün

öncelikle lütfen arkadaşa böyle yüklenmeyelim.derdini hafife almayalım.çünkü herkes kendi hikayesinin ibrahimi .herkes kendi ateşinde yanıyor.kendince yaşıyor sıkıntısını acısını.yani aslında kimsenin acısı fiyakalı değil diğerlerininkinden.rabbim herkese çekeceğini yüklüyor.bu arkadaş da demekki dayanma sınırı bu ki bunu bile dert etti kendine

konuya gelince babannemin bi lafı vardı derdi ki : it itin etini yese de kemiğini yabana atmaz.ben babanıza kızsam saysam döksem de sizin laf etmenizi istemem derdi. yani arkadaşım eşin ailesinin haksızlığını bilse de seninle konuşamaz.kusura bakma ama anadır babadır sen onlatrın ilişkisinin içinde yaban kalırsın.en azından kocanın bereber ailesinin dedikodusunu çekiştirmesini yapamayacağı kadar yaban. ben aileme kızsam da eşim bunu desteklesin istemem

Back
X