• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tartışma,yine üzüntü..

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimle yine tartıştım.şu an o kadar sinirliyim ki anlatıp rahatlamak istiyorum.eşimle ailesi yüzünden yine tartıştık.eşimin ailesiyle olan konularda olanları kafasına takmayıp boşver biz kendi evimize bakalım onlar kaybetti bende sadece günah olmasın diye gidiyorum diye konuşma yapması ve beni anlamayıp bu kadar rahat olup kafasına takmaması beni üzüyor ve sinirlendiriyor.ben istiyorum ki beni anlasın ve bana yorum yapsın hiç kafasına takmıyor nasıl bir insan kendi ailesiyle ilgili bu kadar rahat olu anlamıyorum..
Tabi biz bu konudan tartıştık ama tartışma konumuz saptı ve başka yere geldi uzadıda uzadı.ben yüzümü astım ve eşime kızdım.benimle konuşmak istedi bende konuşurken bana sesini yükseltti ve bende buna dayanamam en siinir olduğum şeydir ben dahada sinirlendim tartışma yükseldi.ben konuşurken eşim bana bağırıp bıktım artık ailemden ben sana haklısın diyorum kafana takmıcaksın konuşma ailemle zaten ben birşey demiyorum diye benim lafımı dinlemeden kapıyı çarpıp dışarı çıktı.benim en nefret ettiğim şey karşımdakinin beni dinlemeyip bağırark gitmesidir ben bunu eşime söyledim ve çok kızıdm.bu akşmada benimle konuşmak istedi ama ben akşam yaptığına çok sinir oldum bana beni çok sinir ettin kendimi kaybettim zaten bir defa oldu dedi ama ben bunu unutamadım ve bende onu dinlemeden bağırdım.şu andada içerdeki odada ve konuşmuyoruz.konumuz neydi ne oldu.belki eşim bu şekilde sinirli davranmasaydı bende ailesini bu kadar kafama takmıcaktım.çok uzuyor tartışmalarımız bazen sıkılıyorum bu yaşannlardan.şu an paylaşıp rahatlamak istedimm..

Eşimle yine tartıştım.şu an o kadar sinirliyim ki anlatıp rahatlamak istiyorum.eşimle ailesi yüzünden yine tartıştık.eşimin ailesiyle olan konularda olanları kafasına takmayıp boşver biz kendi evimize bakalım onlar kaybetti bende sadece günah olmasın diye gidiyorum diye konuşma yapması ve beni anlamayıp bu kadar rahat olup kafasına takmaması beni üzüyor ve sinirlendiriyor.ben istiyorum ki beni anlasın ve bana yorum yapsın hiç kafasına takmıyor nasıl bir insan kendi ailesiyle ilgili bu kadar rahat olu anlamıyorum..Tabi biz bu konudan tartıştık ama tartışma konumuz saptı ve başka yere geldi uzadıda uzadı.ben yüzümü astım ve eşime kızdım.benimle konuşmak istedi bende konuşurken bana sesini yükseltti ve bende buna dayanamam en siinir olduğum şeydir ben dahada sinirlendim tartışma yükseldi.ben konuşurken eşim bana bağırıp bıktım artık ailemden ben sana haklısın diyorum kafana takmıcaksın konuşma ailemle zaten ben birşey demiyorum diye benim lafımı dinlemeden kapıyı çarpıp dışarı çıktı.benim en nefret ettiğim şey karşımdakinin beni dinlemeyip bağırark gitmesidir ben bunu eşime söyledim ve çok kızıdm.bu akşmada benimle konuşmak istedi ama ben akşam yaptığına çok sinir oldum bana beni çok sinir ettin kendimi kaybettim zaten bir defa oldu dedi ama ben bunu unutamadım ve bende onu dinlemeden bağırdım.şu andada içerdeki odada ve konuşmuyoruz.konumuz neydi ne oldu.belki eşim bu şekilde sinirli davranmasaydı bende ailesini bu kadar kafama takmıcaktım.çok uzuyor tartışmalarımız bazen sıkılıyorum bu yaşannlardan.şu an paylaşıp rahatlamak istedimm..

onun kendi ailesiyle ilgili sizinle konuşmaması mı rahatsız ediyor.ben neye bukadar kızdığınızı anlamadım

onun kendi ailesiyle ilgili sizinle konuşmaması mı rahatsız ediyor.ben neye bukadar kızdığınızı anlamadım
yorum yapmıyor ne bileyip konuşmak yerine kafana takma diyor bizim huzurumuzdaha önemli filan böyle şeyler diyor.yani ben isityorumki konuşalım ama o nasıl kendi ailesine karşı bu kadar vurdumduymaz kafasına takmayan birisi anlayamıyorum nasıl yapabiliyor.ben çok kafama takıyorum sinir oluyorum

valla hayret, bunu bulamayanlar da var.
Bence sen cok sey istiyorsun arkadasim. KAfana takma demesi bile cok güzel bence.

valla hayret, bunu bulamayanlar da var.
Bence sen cok sey istiyorsun arkadasim. KAfana takma demesi bile cok güzel bence.
bilemiyorum.benim ailem böyle birşey yapsa yani ayırım yapsa beni ayırsa ben kafayı yerim kafama takarım sinir olurum..

Sana abla nasihati eger esinle iyi gecinmek ve mutlu olmak istiyorsan, ailesini hic önemsemeyeceksin, sadece esinle mutlu olmaya bakacaksin.
Zamanla esinde senin tarafini tutacaktir ve o sinirlendigin insanlarda anlayacaklar, kale gibi bir yuvayi yikamayacaklarini.
Aksi takdirde her zaman sen kaybedersin.

Sana abla nasihati eger esinle iyi gecinmek ve mutlu olmak istiyorsan, ailesini hic önemsemeyeceksin, sadece esinle mutlu olmaya bakacaksin.
Zamanla esinde senin tarafini tutacaktir ve o sinirlendigin insanlarda anlayacaklar, kale gibi bir yuvayi yikamayacaklarini.
aslında ben kafama tkmıyordum.yani bu kış zor günler geçirdik çok üzüldüm ama artık takmıyorum.kayınvalidem annemle aynı mahallede ve eşim gece çalışırken anneme gidiyorum ve eşimin annesinide görüyorum slm verip geçiyorum zaten eşimde birşey demiyor bana umrumdada değiller.ama nedense dün çok sinir oldum ailesine ve eşimle tartıştım.

Yat kalk Allah'a şükret...! eşini de başının üstünde gezdir... "biz önemliyiz, gerisini boşver demiş...." daha ne istiyorsun???

ERKEKLER aılelerı konularında eşlerını tam anlamıyla anlamaz

ondan sızı anlamasını sıze hak vermesını beklemeın bence

en azından yuvanızın huzuru ıcın ugrasıyor
bence sızde eşınızın dedıgı gıbı bırakın takmayın

onlar yuzunden de ne sınırınız ne huzurunuz bozulsun

eşimin ailesinin bizi ayırma gibi problemleri yok aksine birşeyimize sokulmazlar ne yararları vardır ne karışmaları benim sinirimi bozan birde eşimle tartışmalarımızın çok uzun sürmesi

Ben gerçekten anlamadım.. eşin sana takma Biz huzurumuza Bakalım hiç Bişey Bizim huzurumuzdan önemli değil diyor, ama sen Bundan memnun olmuyorsun nasıl Bu kadar rahat neden yorum yapmıyor onlarla ilgili diye dert ediyorsun ? Arkadaşım sen heralde oturup eşinle karşilikli ailesini çekiştirmek BirBirinize gaz verip onlara iyice kinlenmek istiyorsun... Bi de demişsin ki neden onlarla sırf günah olduğu için görüşüyorum dememiş, demesin.. günah olduğu için değil ailesini sevdiği için görüşsün.. ailesi istediği kadar size kötü davransın, adam gene sevecek gene gidecek görecek ailesini... seni ezdirmesin sana görüşmek için Baskı yapmasın yeter.. kendisi görüşecek taBi.. Bazen diyorum ki allah erkeklere saBır versin.. Valla adam haklı.. ne yaptılarsa yaptılar, sokmayın aranıza 3. şahısları.. geçmişi açip açip durmayın.. konuştukça kinlenirsiniz...

Bunun nesini sorun olarak görüyorsun ki?
Benim eşimin de en çok zikrettiği cümlelerdir''kapıyı kapattık mı bak herkes dışarda,
çok canını sıkıyorlarsa görüşme,bizim huzurumuzdan daha önemli değil kimsenin düşüncesi''
Ve ben eşimle böyle düşünebildiği için gurur duyuyorum.
Beni de hiçbirşey adına zorlamadığı için kendimi şanslı hissediyorum.
O böyle davrandıkça inan bende sakinleşiyorum.
Seni anlıyorum,ilk zamanlar bende oturalım konuşalım,söylenilen şeyleri tartışalım,
hırslı olduğum anlarda benim gibi olsun istiyordum.
Ama çok yanlış bu!
İnan bana doğrusu eşlerimizin yaptığı.
O da senin gibi konuşsa seni daha çok hırslandıracak,zaten öfkeli olduğun ailesine daha çok dolacaksın
İnsan öyle anlarda öfkesiyle kendi konuşmalarından bile daha çok gaza gelip hırslanırken,düşünsene eşinin de senin gibi olduğunu.
İnan gram huzurunuz kalmaz.Anlaşılan o ki bir erkek tarafı sorunu var;
ama sen eşini sırf ailesi hakkında olumsuz konuşmuyor diye onlardan sayarsan,bu evlilikte
ikinizde mutlu olamazsınız.
Çok rahatsız oluyorsan ailesinden mesafe koy aranıza,
sık sık görüşme,yüzeysel konuş.
Ama eşine de devamlı dert yanma.
Bir süre göz yumar ama sonra senin bu yaşadığın örnekte ki gibi kaçar.
Düşünsene o insanlar eşinin ailesi,O'nu dünyaya getiren insanlar.
Ne kadar anlaşamasanda,eşini dışlasalar da eşin onlar hakkında konuşmayarak bencede en doğrusunu yapıyor.Eşine kızma lütfen aksine gurur duy,ne kadar sağlam dürüst bir adamla evlisin diye.
Sen kayınvalideni bir kız arkadaşınlada çekiştirebilirsin,senin derdini anlar.
Ama eşin bu durumdan çok sıkılır,boğulur.
Ve bir süre sonra aranızda ailesinden başka muhabbet geçmediği için kaçış yolları artar.
Yapma bunu evliliğine.Bırak herkes evinde yuvasında olsun sağ olsun.

bugün seninle oturup üzerinde yıllarca emeği olan annesinin dedikodusunu yaparsa asıl sen o zaman kork o adamın adamlığından ve emin ol ki o adam annesiyle de senin dedikodunu yapar. adam haklıyı haksızı görmüş; söylemiş. ne istiyorsun karaktersiz bir eş mi?

Eşimle yine tartıştım.şu an o kadar sinirliyim ki anlatıp rahatlamak istiyorum.eşimle ailesi yüzünden yine tartıştık.eşimin ailesiyle olan konularda olanları kafasına takmayıp boşver biz kendi evimize bakalım onlar kaybetti bende sadece günah olmasın diye gidiyorum diye konuşma yapması ve beni anlamayıp bu kadar rahat olup kafasına takmaması beni üzüyor ve sinirlendiriyor.ben istiyorum ki beni anlasın ve bana yorum yapsın hiç kafasına takmıyor nasıl bir insan kendi ailesiyle ilgili bu kadar rahat olu anlamıyorum..
Tabi biz bu konudan tartıştık ama tartışma konumuz saptı ve başka yere geldi uzadıda uzadı.ben yüzümü astım ve eşime kızdım.benimle konuşmak istedi bende konuşurken bana sesini yükseltti ve bende buna dayanamam en siinir olduğum şeydir ben dahada sinirlendim tartışma yükseldi.ben konuşurken eşim bana bağırıp bıktım artık ailemden ben sana haklısın diyorum kafana takmıcaksın konuşma ailemle zaten ben birşey demiyorum diye benim lafımı dinlemeden kapıyı çarpıp dışarı çıktı.benim en nefret ettiğim şey karşımdakinin beni dinlemeyip bağırark gitmesidir ben bunu eşime söyledim ve çok kızıdm.bu akşmada benimle konuşmak istedi ama ben akşam yaptığına çok sinir oldum bana beni çok sinir ettin kendimi kaybettim zaten bir defa oldu dedi ama ben bunu unutamadım ve bende onu dinlemeden bağırdım.şu andada içerdeki odada ve konuşmuyoruz.konumuz neydi ne oldu.belki eşim bu şekilde sinirli davranmasaydı bende ailesini bu kadar kafama takmıcaktım.çok uzuyor tartışmalarımız bazen sıkılıyorum bu yaşannlardan.şu an paylaşıp rahatlamak istedimm..

sanırım sen istiyosun ki seninle uzun uzun senin haklı olduğunu tastiklesin, onaylasın, örnek versin falan..
ama senin haklı olduğunu düşünse bile bunu yapmayacaktır bence o yüzden bu sevdadan vazgeç
şimdi banada kızcaksın ama takma kafana diyeceğim bende
nasılsa arana mesafe koymuşsun kaynanala boşver, mesafeni koru yeter, seni huzursuz eden bi insanla can ciğer olmak zorunda değilsin sonuçta
şu bi gerçekki, erkekler ailesi konusunda karısının haklı olduğunu bilse bile, bu konu hakkında uzun uzun karısını tastiklemez, en fazla yapacağı suskun kalmak olur, bu eşinin vurdumduymaz olduğundan değil, gerilimi sevmediğinden bence

Son düzenleme:
bence eşine kızma adam zaten 2 tarafın arasında kalmış bellıkı sinirli bırı gıt öp yanagından sarıl boynuna uzatmayın eşler arasında küslük iyi değil şeytanı sokmayın araya​

biz kadınlara yaranılmayacağını anladım bu konuyla:44:

Benim kaynanam başlarda memleket farkından dolayı beni istemedi.Nişanlımla oldukça sıkıntılı günler geçirdik..Annesini karşısına aldı benim için mücadele etti..Bir gün ben annesi hakkında söylenirken 'canım ben annemin hatasını biliyorum anneme kızgınım sana hak veriyorum ama lütfen annem hakkında kötü bir şey söyleme dedi' o konuşmadan sonra annesi hakkında tek kelime etmedim ben.Haklıydı çünkü sonuçta annesi ne olsa ne yaparsa yapsın annesi..Biri benim annem hakkında da haklı alarak yorum yapsa bende kaldıramam..Nişanlımın benim yanımda olduğunu ve olacağını biliyorum inanıyorum daha fazla ne isteyim oturup benle annesinin dedikodusunu yapmasınımı..Kocanızda hak vermiş size huzurumuzu bozmayalım demiş yara kabuğunu kanatarak kaldırmanın mantığı niye...Başta eşime kızdım demişiniz sonra tartışmayı uzatmasına kızdım demişiniz bence siz bu anne olayını çok takıp sinirlerinizi yıpratmışınız..Kaldıki tartışmayı uzatan sizsiniz bence eşiniz konuşmaya çalışmış ama marifet gibi surat astığınızı sölüyorsunuz...

Eşiniz zaten size gereken herseyi söylemiş bence, fazlasını beklemeniz haksızlık olur..
Bugün kaç erkek eşine 'haklısın takma' derki!!!
Söz konusu aileleri olunca eşler cok ketum oluyor, ki kendimiz de böyleyiz..

Oyüzden bence uzatmayın..:97:
Eşinize gidin, ewet canımı cok sıkıyorlar ama senin için görmezden gelebilirim diyin..
Ve görmezden gelmeye bakın, zamanla alısırsınız, inanın bana:34:

Eşinden çok şey bekliyorsun bence.
Eğer eşinizin ailesiyle sıkıntılar varsa ve eş artık tamam görüşmeyin sen haklısn diyebiliyorsa, erkeğin en fazla yapacağı budur, fazlasını beklememek lazım.
Sizi anlıyorum , sizin içinizde büyüyor, çok ta haklı da olabilirsiniz mevzularınızda ama erkek bunu anlamaz, hatta çoğu görüşeceksin diye zorluyor bile, ailesi ne hata yapmış olursa olsun.
Eşiniz aradaki sınırı çizmiş ise, daha fazlasını beklemeyin bence.

Back
X