yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

Daha once yazdigindan da aynen bu soyledigin anlasiliyordu.
(Bende abimi aradım nerdesiniz napıyorsunuz dedim sözlüsüyle viaporta gidiyorlarmış benide alın dedim.)
Yani bu kadar farkli anlatiyorsan konunda daha ne farkliliklar vardir bilemiyorum.

zaten yeterinde detaylarla dolu yazım. tutum abimle konuşurken sevgilisi teelfonu aldı napıyosun dedi canım sıkkın dedim gelip alıyoruz dedi yok yya dedim hayır gelicez haızrlan dedi . bilmem ne bunları mı yazıyım. ben olayın içeriğini bildiğim için arabimi aradım gittim dedim . yani nerde olduğum bilinsin diye. hemen bişey bulmak için yorum yapmayın

Hayır o kadar trip yaparken defol git boşanalım derken korkmuyorsun da şimdi neden korkuyorsun.
Anlattıklarına bakılırsa ilk ayrılık lafı senin ağzından çıkmış boşan o zaman çocuk oyuncağı değil ki bu.

derkende korkuyorum ama sırf sinirime yenik düşüyorum. gel konuşalım derken gayet sakindi eşim ama hala inadımdan konuşcak bişey yok git dedim sonra da keşke böyle olmasaydı diyip durdum içimden yanına gitmek gelsede gitmedim....

Kusura bakmayın ama suçlusunuz eşinize bağımlısınız bir zamanlar ben de böyle eşimi sorar bıktırırdım .şimdi ben çık ara sor derim yapmaz zorla ailesini yemeğe çağıırım o da beni ısrarla babamlara götürür nasıl öyle olduk şaşırıryorum bazen ama daha mutlu oluyor insan

Bence siz boşanmak istemiyorsunuz. Eşinizle konuşun kendi hatalarınızla yüzleşin oda kendi hatalarıyla yüzleşsin. Evliliğinizi düzene sokun. Sonra pişman olursınız dönüşü olmaz. Kardeşinizin yanında yaşamak ne demek herkesin kendi hayatı var özeli var. Sizi teselli etmek için söylemiştir.Her şeyin dönüşü vardır.

genelde ortada boşanacak bir mevzu yok şeklinde yorumlar yapılmış ama bence sağlam gerekçeler var boşanmak için canım..
başta kesinlikle saygı bitmiş..
ailelere tahammül bitmiş..
iki laftan biri boşanmak..
karşılıklı olarak eşin neye gıcık olacağı keşfedilmiş, her iki tarafta bunu yapıyor..
böyle bir evlilik düşünemiyorum canım ben..
bence ikinizde birbirinizin hayatından çekilin..
siz birbirinizi mutlu değil mutsuz ediyorsunuz..

çok doğru . mutlu etmekten bizim elimizdeyken mutsuz ediyoruz hemde böyle yaparak herkesi mutsuz ediyoruz ....
herşey bambaşka olabilcekken böyle olmak üzüyor beni. ben onu gerçekten çok seviyorum ama kendi içimde de kendimi yenemiyorum. yenik düşüyorum kendime. eşimin bana yanlış yapmıycağını bile bile geç gelmesine tavır yapıp uzatıyorum. iftara gelmiycem diyince her adam gibi onunda sinirlenceğini bile bile gelmiyorum siz gidin diyorum :KK61:

Belli bir yerden sonra okumayı kestim,bence üzgünüm ama haksızsınız.Gereksiz yere uzatılmış,iletişim kurulamamış bir tartışma.:KK43:

derkende korkuyorum ama sırf sinirime yenik düşüyorum. gel konuşalım derken gayet sakindi eşim ama hala inadımdan konuşcak bişey yok git dedim sonra da keşke böyle olmasaydı diyip durdum içimden yanına gitmek gelsede gitmedim....
Şuan sinirliyim sakinleşince konuşalım demek çok zor olmasa gerek. Benim eşim boşanma lafını bu kadar ağzına alsa ben açardım davayı.

zaten yeterinde detaylarla dolu yazım. tutum abimle konuşurken sevgilisi teelfonu aldı napıyosun dedi canım sıkkın dedim gelip alıyoruz dedi yok yya dedim hayır gelicez haızrlan dedi . bilmem ne bunları mı yazıyım. ben olayın içeriğini bildiğim için arabimi aradım gittim dedim . yani nerde olduğum bilinsin diye. hemen bişey bulmak için yorum yapmayın
Iyi de biz nasil anlayalim ne oldugunu yorumu yazdigina gore yapiyoruz haliyle.
Nereye gidiyorsunuz viaporta, beni de alin. Bundan anlayacagimiz bu kadar olur.
Ikinci olarak da sana tavsiyem, esin katsa da aileleri sen katma araya, ozellikle abinin mustakbel esi bile durumunuzu biliyor izin aliyor falan, ne munasebet!tamam esinle karsilikli saygi bitmis ama ayril baris ayril baris, ailenizin de saygisi bitecek size. Hani esinin babasi demis ya, bir daha barisamazsiniz benim evimde kalamaz falan. Adamin canina tak etmis. Ama sanma senin ailenin bir siniri yok. Onlar da tasma noktasina gelince senden bikip arkanda olmayacaklar bilesin.
Tamam yine evli kalin yine tartisip barisin ama milleti katmayin, ayip yahu oglunuzu alin diye sen aradin, adamcagizin o halini dusunup ben utandim burda.

Nerden başlıyım anlatmaya bilmiyorum . Eşimle problemli bi yeni evlilik yaşadık . çok sorunlar oldu ama hep basit şeylerdi eften püften şeyler yüzünden çok kavgalar ettik. yok annesine gitti yemek yedi yok bilmem ne bilenler biliyor eski konulardan .

Tam düzeldik oturttuk tamam artık bu noktaya birdaha gelmeyiz derkeeeen hooop herşey başa sardı :KK43:. eşimle okadar iyiydik ki kızlar gerçekten sevgi böcüğü gibi geziniyoruz etrafta , derken c.tesi günü onun yoğun olduğu iş günü . 12 bçuukta beni aradı yarım saatlik işim kaldı geliyorum dedi tamam canım dedim. saat 1 oldu aradım e nerde kaldın dedim geliyorum aşkım bilmem ne dükkandan çıkıyorum dedi , dükkanıda bir üst sokağımda yani gelmesi 1 dakka .
saat 1:20 oldu hala yok ! dedim tabi otobüs trafik falan geç kaldın ya nerdesin dedim hesap yapıyorum şimdi çıkcam dedi . camda bekliyorum baktım arkadaşının arabasıyla geldi arkadaşları getirdi yani . geldi bana sarıldı öptü git dedim ittim .
dedim benim derdim geç kalman değil bana yalan söyleme dedim bana de ki arkadaşlarla çay içicez istersen sahurda gel ya dedim ama beni oyalama yok dükkanı kapattım yok kapatıyorum. ne bu ya dedim. yanlış bişey yapcağını asla düşünmem eşimin zaten geldiği çocukta düzgün biri. ama ufak tefek şeyler yüzünden yalan söylemesine kızdım açıkcası . trip yaptım gece evet ! oda beni,m inadıma biliyosunuz bazılarınız buna uyuz olduğumu sahurda annesini aradı kardeşini aradı :KK20: ben zaten tripliyim . dedim teyzeni dayını falanda ara belki sahura kalkamamışlardır uyandır dedim . gittim yattım . sonra ne mi oldu

Pazar günü teyzesine davetliydik iftara neyse ben geç uyandım hafta içi uykusuz çalışıyorum diye , sevgili eşim dışarı çıktı geldi hazırlan annemlere gidelmi ordan birlikte gideriz dedi ( saat 5 te neden annene gideyim ! neden birlikte gidelim çocukmuyuz ' olmadı biyerde buluşur gideriz gitme saatinde a ama olur mu sürekli annesiyle olalım yeterki ! ) bende kalkmış evi topluyordum dedim gidin siz ! sadece bukadar dedim . oruç başıına vurmuş sanırım yok işte heryerde beni rezil ediyorsun senle zaten biyere mi gidilirrrr gitmeyelimde rezil olalım bilmem ne bağırdı çağırdı çıktı gitti. saat 6 civarıydı

Bende abimi aradım nerdesiniz napıyorsunuz dedim sözlüsüyle viaporta gidiyorlarmış benide alın dedim. çıktım gitttimmmmm..... saat 7 buçuktu eşim aradı eve geliyorum hazırlan iftara gidicez. dedim ben viaporttayım abimlerler kendin gitt dedim . meraklı olduklarınla bana ihtiyacın yok dedim. karım yok dersin dedim. senin gibi karım yok bu saaten sonraaaa bitti ya sen git ya ben gidicem demeye başladı . bende defol git ozaman dedim eşyaları al git geldiğimde evde olma dedim . eve gittim iftardan sonra geldi ! dedim niye geliyosun . oturdu falan dedim kalk git . poşete bi iki parça koydu gitti ... sonra ne mi olduuuuuuuu

babası aradı gece saat 1 ! napıyosun dedi evde tekim oturuyorum dedim. kapattı telefonu eşimi babamı (!) alıp gelmiş gece 1 buçuk . dedi derdiniz ne ne yapmayı düşünüyorsunuz. dedim ben oğluunuz gibi her kavga da ana babama koşmuyorum eşim bunu dedi eşim şunu dedi diye dedim ! benim babamı bu saate rahatsız etmeye hakkınız yok dedim. biz bıktık boşanıyorsanız boşanın devam ediyorsanız edin dedi . bende boşanıyorsa boşansın umrumda değil artık dedim. kim değerliyse gitsin onlarla yaşasın ozaman dedim ben bıktım çekemem daaha fazla dedim . eşim ordan diyo neyimi gördün neyimi çektin millet neler çekiyor sen ne yaşadın. dedim tamam ben nankörüm sen 4-4 lük kocasın ben olamadım düzgün bi eş boşyın kurtulun dedim. babam eşyalarını topla gidiyoruz dedi . yok ben çıkmam evimden o gitcek dedim. kp kalk gidelim dedi ne konuşuyorlarsa konuşsunlar sabah bize bildirirler dedi babama . babamla kp çok samimi arkadaş bu arada !. neyse bunlar gitti bende yatak odasına girdim gel konuşcaz dedi benim konuşcak bişeyim yok dedim ortada bişey yokken yine rezil ettin bizi dedim ot bok yüzünden bu hale gelmekten sıkıldım dedim boşanıyorsan boşanalım ozaman dedim ! oda sinirlendiiiiiii böyle yaşarız ozaman kimse kimseye karışmaz aynı evin içinde yaşıycaz böyle aptalca ! dedim o işleri geçiceksin ben yaşamam böyle ! pek konuşmadık

az önce kp aradım dedim oğlunuzu alın sizde kalsın ben boşanmak istiyorum dedim. oda boşanıyorsanız kendiniz halledin artık biz bıktık benim evime gelip kalmasın istemiyorum dedi . boşansada gelmiycek buraya dedi . ama birdaha ayrılıp biz barışcaz derseniz ikidünya bir araya gelse koydurtmayız sizi yanyana dedi .

ben şimdi napcam :KK43: birdaha ayrılık olursa geri dönüşü olamaz. ben eşimi çok seviyorum ama böyle okadar saçma ve gereksiz şeylerden kavga edebiliyoruz ki . yani uzun zamandır iyiydik baya ama yine tekrarladı bu durum neden böyle oluyor biz olmıycak mıyız . böyle aptalca şeylerden boşanılır mı . ilerde pişman olurum yuvamı dağıttığıma gibi geliyor . yada yol yakınken ayrıl anlaşamıyor mu diyim kendime . napıyım

not: ailem hep arkamda destekçi çocuk yok çalışıyorum maddi durum ailemin çok çok dha iyi boşanırsam daha güzel bi hayat beni bekliyor . boşanmazsam oturtana kadar çekerim böyle gibi geliyor . ve eşimin ben çalışmazsam geliri yeterli değil zaten . çocuk olsa yine ben ailemden destek alırım. yoksa çok güzel bi gelecek bizi beklemiyor .
bişiler diyin banaaaa ailem boşanmamı istiyor :KK43:
[B .!.:
Bak canım ben sana çok içten cevap vericem. Şu anlattıklarına bakılınca açıkcası kendini mutsuz etmek için çabalıyorsun. Birincisi evet eşinin sana bu kadar basit bişey için yalan söylemesi çok yanlış. Ama çoğunlukla bu tarz ufak yalanlara bayanlarımızın kıskanç ve kısıtlayıcı tavırları sebep oluyor. Ikincisi saat beşte gitsen ne olacak kv ye. Ben bunu anlamıyorum gerçekten git 2 saat orda otur ne olacak ki bunun çocuk olmakla ne alakası var. Bak ben Akşama menü hazırladım heveslendim az önce kv aradı ben seviyorum diye bi yemek yapmış gelin iftara diye. Ben simdi geç haber verdi diye kavga çıkartıp mutsuz olabilirim değil mi. Ama tamam anne geliriz akşam o zaman dedim oldu bitti. Bende bugün yapacaklarımı yarın yaparım. Üçüncüsü bir yere iftara davetliyken çıkıp gitmek çok büyk ayıp. Eşine de ayıp davet edene de ayıp. Ben tahminen boyle birşey yapsam eşimi yarı yolda bıraksam uzun süre yüzüme bakmaz. O bana yapsa aynen bende bakmam suratına. Hem diyorsun ki kavgada gidip anne babasına şikayet esiyor. Hem sen daha uzak bi akrabaya eşin yokmuş gibi git diyerek meseleyi berelere taşıyorsun. Yani eşinin beşte [/B]

Eskiler bosuna kol kirilir yen icinde kalir dememisler. Kalmadi mi boyle oluyor iste. O sozun anlamini bir kere daha anladim..

evet haklısınız yuvayı dişi kuş yapar modu yok bizde ama ben çok sıkıldım ailesine düşkünlüğünden sahurda bile arayıp muhabbet etmesinden . çok meraklılarsa birbirlerine neden evlendi gitsin yaşasın orda ozaman allah aşkına.
ben kimseye anneni arama demem ama herşeyin bi dozu olmalı bıktırtana kadar yapmasınlar bişeyleri
ay sahurda bile arıyomu arayıp te diyo allah askıan

bastan sona hatalisin.babalarin yaninda bu ne rezillik! adam ne yapmista sende durumu buralara getiriyorsun!!!
kizim olsan tarafini tutmam,gelinim olsan yuzune bakmam.iftara cagrilmissiniz akrabaya ,senin kv kiskancligindan gidip avm geziyorsun ve aileyi ,kocani kucuk dusuruyorsun.bu nasil bencillik!
bencede bosan git babanin evine
bu kadar sert bi yorum nasıl yapabiliyosunuz ya basınıza gelir bilemezsiniz hayat bu öyle bi an gelirki kaynanna iftara gitmek istemezsin
bu kadar yüklenmeyin bence neden her kadın kocasını dinlemek zorundamı kocası karısını dinlesin en nefret ettigim sey dir benimde 5 te geliyosam 5 gel 10 dakıka sonra degil ki kız 2 saat camda beklemis aynı ben
bide yalan söyleyip arkadaslarıyla geliyo ii gene evde durmus ben olsam dükkana gider eve gelme derdim
ayrıca kaynanaysa kaynana cokta lülü kız kavga etmis evde huzur yok anasına iftaramı gidicem baska derdim yoktu

Nerden başlıyım anlatmaya bilmiyorum . Eşimle problemli bi yeni evlilik yaşadık . çok sorunlar oldu ama hep basit şeylerdi eften püften şeyler yüzünden çok kavgalar ettik. yok annesine gitti yemek yedi yok bilmem ne bilenler biliyor eski konulardan .

Tam düzeldik oturttuk tamam artık bu noktaya birdaha gelmeyiz derkeeeen hooop herşey başa sardı :KK43:. eşimle okadar iyiydik ki kızlar gerçekten sevgi böcüğü gibi geziniyoruz etrafta , derken c.tesi günü onun yoğun olduğu iş günü . 12 bçuukta beni aradı yarım saatlik işim kaldı geliyorum dedi tamam canım dedim. saat 1 oldu aradım e nerde kaldın dedim geliyorum aşkım bilmem ne dükkandan çıkıyorum dedi , dükkanıda bir üst sokağımda yani gelmesi 1 dakka .
saat 1:20 oldu hala yok ! dedim tabi otobüs trafik falan geç kaldın ya nerdesin dedim hesap yapıyorum şimdi çıkcam dedi . camda bekliyorum baktım arkadaşının arabasıyla geldi arkadaşları getirdi yani . geldi bana sarıldı öptü git dedim ittim .
dedim benim derdim geç kalman değil bana yalan söyleme dedim bana de ki arkadaşlarla çay içicez istersen sahurda gel ya dedim ama beni oyalama yok dükkanı kapattım yok kapatıyorum. ne bu ya dedim. yanlış bişey yapcağını asla düşünmem eşimin zaten geldiği çocukta düzgün biri. ama ufak tefek şeyler yüzünden yalan söylemesine kızdım açıkcası . trip yaptım gece evet ! oda beni,m inadıma biliyosunuz bazılarınız buna uyuz olduğumu sahurda annesini aradı kardeşini aradı :KK20: ben zaten tripliyim . dedim teyzeni dayını falanda ara belki sahura kalkamamışlardır uyandır dedim . gittim yattım . sonra ne mi oldu

Pazar günü teyzesine davetliydik iftara neyse ben geç uyandım hafta içi uykusuz çalışıyorum diye , sevgili eşim dışarı çıktı geldi hazırlan annemlere gidelmi ordan birlikte gideriz dedi ( saat 5 te neden annene gideyim ! neden birlikte gidelim çocukmuyuz ' olmadı biyerde buluşur gideriz gitme saatinde a ama olur mu sürekli annesiyle olalım yeterki ! ) bende kalkmış evi topluyordum dedim gidin siz ! sadece bukadar dedim . oruç başıına vurmuş sanırım yok işte heryerde beni rezil ediyorsun senle zaten biyere mi gidilirrrr gitmeyelimde rezil olalım bilmem ne bağırdı çağırdı çıktı gitti. saat 6 civarıydı

Bende abimi aradım nerdesiniz napıyorsunuz dedim sözlüsüyle viaporta gidiyorlarmış benide alın dedim. çıktım gitttimmmmm..... saat 7 buçuktu eşim aradı eve geliyorum hazırlan iftara gidicez. dedim ben viaporttayım abimlerler kendin gitt dedim . meraklı olduklarınla bana ihtiyacın yok dedim. karım yok dersin dedim. senin gibi karım yok bu saaten sonraaaa bitti ya sen git ya ben gidicem demeye başladı . bende defol git ozaman dedim eşyaları al git geldiğimde evde olma dedim . eve gittim iftardan sonra geldi ! dedim niye geliyosun . oturdu falan dedim kalk git . poşete bi iki parça koydu gitti ... sonra ne mi olduuuuuuuu

babası aradı gece saat 1 ! napıyosun dedi evde tekim oturuyorum dedim. kapattı telefonu eşimi babamı (!) alıp gelmiş gece 1 buçuk . dedi derdiniz ne ne yapmayı düşünüyorsunuz. dedim ben oğluunuz gibi her kavga da ana babama koşmuyorum eşim bunu dedi eşim şunu dedi diye dedim ! benim babamı bu saate rahatsız etmeye hakkınız yok dedim. biz bıktık boşanıyorsanız boşanın devam ediyorsanız edin dedi . bende boşanıyorsa boşansın umrumda değil artık dedim. kim değerliyse gitsin onlarla yaşasın ozaman dedim ben bıktım çekemem daaha fazla dedim . eşim ordan diyo neyimi gördün neyimi çektin millet neler çekiyor sen ne yaşadın. dedim tamam ben nankörüm sen 4-4 lük kocasın ben olamadım düzgün bi eş boşyın kurtulun dedim. babam eşyalarını topla gidiyoruz dedi . yok ben çıkmam evimden o gitcek dedim. kp kalk gidelim dedi ne konuşuyorlarsa konuşsunlar sabah bize bildirirler dedi babama . babamla kp çok samimi arkadaş bu arada !. neyse bunlar gitti bende yatak odasına girdim gel konuşcaz dedi benim konuşcak bişeyim yok dedim ortada bişey yokken yine rezil ettin bizi dedim ot bok yüzünden bu hale gelmekten sıkıldım dedim boşanıyorsan boşanalım ozaman dedim ! oda sinirlendiiiiiii böyle yaşarız ozaman kimse kimseye karışmaz aynı evin içinde yaşıycaz böyle aptalca ! dedim o işleri geçiceksin ben yaşamam böyle ! pek konuşmadık

az önce kp aradım dedim oğlunuzu alın sizde kalsın ben boşanmak istiyorum dedim. oda boşanıyorsanız kendiniz halledin artık biz bıktık benim evime gelip kalmasın istemiyorum dedi . boşansada gelmiycek buraya dedi . ama birdaha ayrılıp biz barışcaz derseniz ikidünya bir araya gelse koydurtmayız sizi yanyana dedi .

ben şimdi napcam :KK43: birdaha ayrılık olursa geri dönüşü olamaz. ben eşimi çok seviyorum ama böyle okadar saçma ve gereksiz şeylerden kavga edebiliyoruz ki . yani uzun zamandır iyiydik baya ama yine tekrarladı bu durum neden böyle oluyor biz olmıycak mıyız . böyle aptalca şeylerden boşanılır mı . ilerde pişman olurum yuvamı dağıttığıma gibi geliyor . yada yol yakınken ayrıl anlaşamıyor mu diyim kendime . napıyım

not: ailem hep arkamda destekçi çocuk yok çalışıyorum maddi durum ailemin çok çok dha iyi boşanırsam daha güzel bi hayat beni bekliyor . boşanmazsam oturtana kadar çekerim böyle gibi geliyor . ve eşimin ben çalışmazsam geliri yeterli değil zaten . çocuk olsa yine ben ailemden destek alırım. yoksa çok güzel bi gelecek bizi beklemiyor .
bişiler diyin banaaaa ailem boşanmamı istiyor :KK43:
tarafsız bir biçimde yorumlamak gerekirse sen eşini gerçek anlamda eş olarak görmüyorsun. başına geleceklerin farkında da değilsin . eşini eve bağlamak yerine koparmayı tercih ediyorsun .
bak canım her erkek başta annesine düşkün olur. bu senin elindedir. otur eşim EVE BAĞLANSIN diye uğraş demiyorum asla böyle bir çaba varsa zaten o iş bitmiştir ama bu kadar da boş verme.
aklından geçenler boşanırım param var işim var mantığındasın. mutlu değilsen elbette yap boşan istiyorsunda ama bunlar her şey değil.
aşk göğüs germektir. insanın aşkı büyüdükçe sabrı artar sukuneti artar.
eşin sana değer verip merhamet gösterip kırıp dökmüyorsa şiddet yoksa severek evlendiysen bu kadar kolay bırakmak anlamsız.
eşinin yerine koy kendini. yalan söylemesi tamamen hata yapmamalıda ama o yanlış yaptı doğru yolu doğru biçimde göster.
arkadaşlar bilir kv den çok çektım ben boşanmaktan döndüm ama sevdim bağlandım bir baktım ki takıntılardan uzak durmam gerek.
mesela eşin annesine gitmek istiyorsa hayatım ben bizim ayrı bir ev olduğumuzu düşünüyorum her gün gitmeyelim sen benim ailemsin benim sana baş başayken ihtiyacım var sen olmasan tadı yok desen eminim ki zamanla o da bağlanacak.
ama trcih senin tabi ki

bence tek suç sende adam yalan söylemiş sadece onun tafrasını yap kapat konuyu sen uzattıkça uzatmışsın yok sahurda anasını aramış arasın sanane konuşmasını bitirsin gelsin okurkende sıkıldım zaten ıyyy...

sorma limoncu anacım uyandınız mı bilmem ne beni delirtmek için çabalıyor .
benim ki hep arıyordu ne kadar sinir oluyordum ilk kez tükürdüğümü yaladım kadının aramadığı gün hiç huyum değilken uyudum kaldım evim yanıyordu hala temizlik yapılyo

sorma limoncu anacım uyandınız mı bilmem ne beni delirtmek için çabalıyor .
bacım ben seni sonuna kadar haklı buldum valla erkek dedigin sözünün eri olucak geliyorum diyosa gelicek öyle 2saat pazarda konusan kadınlar gibi eglesmicek sen ben gibi camda cam kuşu olmussun bekleye bekleye ama bence bosanma yani hem seviyosun hemde zaten siddet yok bosanılcak degil herkez neler yasıyor aslında esine ders söyle veririsn bırak anasında yasasın biraz anlar bizde esimle aynı seyi yasadık 1 hafta anasıyla yasadıda aman demis ben evlikken daha rahattım diye evli adam bi zaman sonra annesiyle yapamaz yasayamaz bu arada sen kac senelik evlisin

tepkiler fazla ama daha karınla yeni kavga etmişken sahurda anne abla falan aramak abartı, resmen sinirini bozmak için yapmış o kadarını, sinir olmayan adam sinir olur yoksa gün içinde arasın dursun
al kır telefonu valaa ben olsam yapardım defol ananın evine diye bu ne ya sahurda anne aramak nedir allah askıan

canım şu kaynana kpederi bi agzından düşür.. Bi bırak orada kalsınlar.. Yarın bi gün ölüp gidecekler zaten... Gül geç bak kendin için bak nasıl hafifleyeceksin..

bende eşimle ilk zamanlar annen şunu yapmadı vs dedim durdum yırttım bir yerlerimi ne oldu?? ne değişti??? herkes yaptığıyla kenara çekildi..Oğlu annesinden vazgeçti mi ? Hayır ? Annesi oğlundan vazgeçti mi ?? Hayır.

Olan psikolojiye olur. Bırak arasın 24 saat şarjı bitene kadar konuşsun.. Sen takdiği yanlış yapıyorsun..

ARadığı zaman vs a bende bi konuşayım bakayım de birşey soracağım de. Yine mi arıyor aynı şekilde davran. Sonra sen kendi anneni ara konuş o kaç dakika konuşuyorsa vs. vs.

iteklemekle ötekileştirmekle bu adam düzelmeyecek .. Az biraz içinde yaşa duygularını sonra dışa vur.

Bazen ağızdan çıkan laflar geri alınamıyor maalesef

bacım ben seni sonuna kadar haklı buldum valla erkek dedigin sözünün eri olucak geliyorum diyosa gelicek öyle 2saat pazarda konusan kadınlar gibi eglesmicek sen ben gibi camda cam kuşu olmussun bekleye bekleye ama bence bosanma yani hem seviyosun hemde zaten siddet yok bosanılcak degil herkez neler yasıyor aslında esine ders söyle veririsn bırak anasında yasasın biraz anlar bizde esimle aynı seyi yasadık 1 hafta anasıyla yasadıda aman demis ben evlikken daha rahattım diye evli adam bi zaman sonra annesiyle yapamaz yasayamaz bu arada sen kac senelik evlisin

ZATEN BİKERE AYRILDIK O ailesinin evine ben kendi aileme gittim bana dediki çayıma şeker atmanı bile özlüyorum sensiz olmuyormuş bilmem ne .
ama yine beni sinir etmek için yapışıyor anasına kardeşine. katlanamıyorum artık git onlarla yaşa ozaman diyorum.

X