yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

adam olacak kıza bile heee

pardon ne dedim ki ben sana, herkese her lafı diyen ama kendine eleştiri yapılınca kırılan narin insanları anlamıyorum

hakaret mi ettim ne dedim

gördün mü :KK53:
ya hayır bana sert çıkış yapıyorsun ama hiç terbiyesizlik yapmıyorsun ben bunu belirtmek istedim .

hatayı sızde goruyorum
ne var yanı 5 te aılesıne gıtsenız anlamıyorum
gercekten dusunuyorumda ne kadar uyumlu bır esım umarım esım kıymet bılıyordur

ilginçsiniz ya
ortada geçerli bi sebep yok gerçekten,okurken bana ciddi manada saçma geldi
tavrınız çok çocuksu,liseli ergenler gibi yanlış anlamayın sakın
bi yuvayı dişi kuş yapar,sen eşine biraz daha ılımlı olumlu yanaşmayı denedin mi?yalan söylemesine kızdım diyosun belki de senin böyle tepkiler vereceğinden dolayı öyle demek zorunda kalmıştır.bilemiyorum yani,biraz iş sende bitiyor

evet haklısınız yuvayı dişi kuş yapar modu yok bizde ama ben çok sıkıldım ailesine düşkünlüğünden sahurda bile arayıp muhabbet etmesinden . çok meraklılarsa birbirlerine neden evlendi gitsin yaşasın orda ozaman allah aşkına.
ben kimseye anneni arama demem ama herşeyin bi dozu olmalı bıktırtana kadar yapmasınlar bişeyleri

kuzum naptın sen yaa.. ne kadar büyütmüşsün. yorumları okumadım ama hatayı sende buldum. adamı çileden çıkarmışsın. orda altlı üstlü oturmayı baştan kabul etmişsen arada sırada bi yerlere beraber gitmeyide kabul etmişsin demektir. gitseydin annesine nolurdu eşini kırmanı gerektircek bişey yok ki. hem haber etmeden gitmişsin abinle adam seni arıyo ben evde yokum diyosun. bu ne böyle. hemen boşanma lafı ağzınızda ikinizinde. hiç yakışmıyo. bence özür dilemesi gereken sensin. bu durumda

Nerden başlıyım anlatmaya bilmiyorum . Eşimle problemli bi yeni evlilik yaşadık . çok sorunlar oldu ama hep basit şeylerdi eften püften şeyler yüzünden çok kavgalar ettik. yok annesine gitti yemek yedi yok bilmem ne bilenler biliyor eski konulardan .

Tam düzeldik oturttuk tamam artık bu noktaya birdaha gelmeyiz derkeeeen hooop herşey başa sardı :KK43:. eşimle okadar iyiydik ki kızlar gerçekten sevgi böcüğü gibi geziniyoruz etrafta , derken c.tesi günü onun yoğun olduğu iş günü . 12 bçuukta beni aradı yarım saatlik işim kaldı geliyorum dedi tamam canım dedim. saat 1 oldu aradım e nerde kaldın dedim geliyorum aşkım bilmem ne dükkandan çıkıyorum dedi , dükkanıda bir üst sokağımda yani gelmesi 1 dakka .
saat 1:20 oldu hala yok ! dedim tabi otobüs trafik falan geç kaldın ya nerdesin dedim hesap yapıyorum şimdi çıkcam dedi . camda bekliyorum baktım arkadaşının arabasıyla geldi arkadaşları getirdi yani . geldi bana sarıldı öptü git dedim ittim .
dedim benim derdim geç kalman değil bana yalan söyleme dedim bana de ki arkadaşlarla çay içicez istersen sahurda gel ya dedim ama beni oyalama yok dükkanı kapattım yok kapatıyorum. ne bu ya dedim. yanlış bişey yapcağını asla düşünmem eşimin zaten geldiği çocukta düzgün biri. ama ufak tefek şeyler yüzünden yalan söylemesine kızdım açıkcası . trip yaptım gece evet ! oda beni,m inadıma biliyosunuz bazılarınız buna uyuz olduğumu sahurda annesini aradı kardeşini aradı :KK20: ben zaten tripliyim . dedim teyzeni dayını falanda ara belki sahura kalkamamışlardır uyandır dedim . gittim yattım . sonra ne mi oldu

Pazar günü teyzesine davetliydik iftara neyse ben geç uyandım hafta içi uykusuz çalışıyorum diye , sevgili eşim dışarı çıktı geldi hazırlan annemlere gidelmi ordan birlikte gideriz dedi ( saat 5 te neden annene gideyim ! neden birlikte gidelim çocukmuyuz ' olmadı biyerde buluşur gideriz gitme saatinde a ama olur mu sürekli annesiyle olalım yeterki ! ) bende kalkmış evi topluyordum dedim gidin siz ! sadece bukadar dedim . oruç başıına vurmuş sanırım yok işte heryerde beni rezil ediyorsun senle zaten biyere mi gidilirrrr gitmeyelimde rezil olalım bilmem ne bağırdı çağırdı çıktı gitti. saat 6 civarıydı

Bende abimi aradım nerdesiniz napıyorsunuz dedim sözlüsüyle viaporta gidiyorlarmış benide alın dedim. çıktım gitttimmmmm..... saat 7 buçuktu eşim aradı eve geliyorum hazırlan iftara gidicez. dedim ben viaporttayım abimlerler kendin gitt dedim . meraklı olduklarınla bana ihtiyacın yok dedim. karım yok dersin dedim. senin gibi karım yok bu saaten sonraaaa bitti ya sen git ya ben gidicem demeye başladı . bende defol git ozaman dedim eşyaları al git geldiğimde evde olma dedim . eve gittim iftardan sonra geldi ! dedim niye geliyosun . oturdu falan dedim kalk git . poşete bi iki parça koydu gitti ... sonra ne mi olduuuuuuuu

babası aradı gece saat 1 ! napıyosun dedi evde tekim oturuyorum dedim. kapattı telefonu eşimi babamı (!) alıp gelmiş gece 1 buçuk . dedi derdiniz ne ne yapmayı düşünüyorsunuz. dedim ben oğluunuz gibi her kavga da ana babama koşmuyorum eşim bunu dedi eşim şunu dedi diye dedim ! benim babamı bu saate rahatsız etmeye hakkınız yok dedim. biz bıktık boşanıyorsanız boşanın devam ediyorsanız edin dedi . bende boşanıyorsa boşansın umrumda değil artık dedim. kim değerliyse gitsin onlarla yaşasın ozaman dedim ben bıktım çekemem daaha fazla dedim . eşim ordan diyo neyimi gördün neyimi çektin millet neler çekiyor sen ne yaşadın. dedim tamam ben nankörüm sen 4-4 lük kocasın ben olamadım düzgün bi eş boşyın kurtulun dedim. babam eşyalarını topla gidiyoruz dedi . yok ben çıkmam evimden o gitcek dedim. kp kalk gidelim dedi ne konuşuyorlarsa konuşsunlar sabah bize bildirirler dedi babama . babamla kp çok samimi arkadaş bu arada !. neyse bunlar gitti bende yatak odasına girdim gel konuşcaz dedi benim konuşcak bişeyim yok dedim ortada bişey yokken yine rezil ettin bizi dedim ot bok yüzünden bu hale gelmekten sıkıldım dedim boşanıyorsan boşanalım ozaman dedim ! oda sinirlendiiiiiii böyle yaşarız ozaman kimse kimseye karışmaz aynı evin içinde yaşıycaz böyle aptalca ! dedim o işleri geçiceksin ben yaşamam böyle ! pek konuşmadık

az önce kp aradım dedim oğlunuzu alın sizde kalsın ben boşanmak istiyorum dedim. oda boşanıyorsanız kendiniz halledin artık biz bıktık benim evime gelip kalmasın istemiyorum dedi . boşansada gelmiycek buraya dedi . ama birdaha ayrılıp biz barışcaz derseniz ikidünya bir araya gelse koydurtmayız sizi yanyana dedi .

ben şimdi napcam :KK43: birdaha ayrılık olursa geri dönüşü olamaz. ben eşimi çok seviyorum ama böyle okadar saçma ve gereksiz şeylerden kavga edebiliyoruz ki . yani uzun zamandır iyiydik baya ama yine tekrarladı bu durum neden böyle oluyor biz olmıycak mıyız . böyle aptalca şeylerden boşanılır mı . ilerde pişman olurum yuvamı dağıttığıma gibi geliyor . yada yol yakınken ayrıl anlaşamıyor mu diyim kendime . napıyım

not: ailem hep arkamda destekçi çocuk yok çalışıyorum maddi durum ailemin çok çok dha iyi boşanırsam daha güzel bi hayat beni bekliyor . boşanmazsam oturtana kadar çekerim böyle gibi geliyor . ve eşimin ben çalışmazsam geliri yeterli değil zaten . çocuk olsa yine ben ailemden destek alırım. yoksa çok güzel bi gelecek bizi beklemiyor .
bişiler diyin banaaaa ailem boşanmamı istiyor :KK43:
Diğer konularınızı bilmiyorum. Sanırım kocanız biraz anne düşkünü ve bu aranızda sürtüşmelere yol açmış. Dünkü yalan olayına gelince, yalan hoş bir şey değil ama ben kendi tecrübelerimden dolayı yalancıyı yalana iten hafifletici sebep var mı diye bakarım. Erkek milletinin dikkati çabuk dağılıyor. Arkadaşı gelmiş, çay içilmiş, ha şimdi çıkarım, zaten ev iki dakika uzaklıkta derken size laf anlatmak yerine çıkıyorum, çıktım deyivermiş. O konuyu gerçekten uzatmışsınız. Zaten annesine düşkün olmasına sinir olduğunuzu bilirken hemen o kavganın üzerine sahur vakti inat gibi annesini araması, ertesi gün erken erken annesine gitmeye çalışması düşüncesizlik olmuş. Biz kadınlar bir adım atacakken beş adım sonrasını hesaplayabiliyoruz. Siz olsanız 'zaten siniri tepesinde, şimdi bir de anamı arayıp üzerime zıplatmayayım' dersiniz. Kocanıza sorsanız 'eve yarım saat geç gelmemle anacığımı aramanın ne alakası var canım' deyiverir. Beyindeki nöronlar olayları birbirine bağlamaktan aciz.

Eğri oturalım doğru konuşalım. Yalan, geç kalma, iftar bahane. Siz kocanızın ailesine tahammül edemiyorsunuz. Bu adam değişmeyecek. Siz böyle razı mısınız, değil misiniz? Aileniz arkanızda, maddi sorununuz yok, çocuğunuz yok. Artık bir karar verin. Boşanma zilini bir defa çaldınız mı geri alamazsınız. Aileleriniz de haklı.

Adamlar haksiz degil. Bi oturun ne istediginizi karsilikli konusun. Sinek ucsa neden uctu deyip kocanla bosanacaksin nerdeyse.. Boyle evlilik olmaz.. .

evet hatalardan biri de bu her şeyde boşan ozaman sen boşan ozaman . vallaha evcilik gibiyiz yaaaa :KK43: hadi ben olgun değilim kabul keşke eşim olgun olsaydı . şimdiki aklım olsa 30 üstü biriyle evlenirdim tövbe yaaa

kuzum naptın sen yaa.. ne kadar büyütmüşsün. yorumları okumadım ama hatayı sende buldum. adamı çileden çıkarmışsın. orda altlı üstlü oturmayı baştan kabul etmişsen arada sırada bi yerlere beraber gitmeyide kabul etmişsin demektir. gitseydin annesine nolurdu eşini kırmanı gerektircek bişey yok ki. hem haber etmeden gitmişsin abinle adam seni arıyo ben evde yokum diyosun. bu ne böyle. hemen boşanma lafı ağzınızda ikinizinde. hiç yakışmıyo. bence özür dilemesi gereken sensin. bu durumda
:KK17: ben kendimi nerelere atam

evet haklısınız yuvayı dişi kuş yapar modu yok bizde ama ben çok sıkıldım ailesine düşkünlüğünden sahurda bile arayıp muhabbet etmesinden . çok meraklılarsa birbirlerine neden evlendi gitsin yaşasın orda ozaman allah aşkına.
ben kimseye anneni arama demem ama herşeyin bi dozu olmalı bıktırtana kadar yapmasınlar bişeyleri
ailesi yakınında mı yoksa uzak mı?
ve mrk ettim yaşı kaç?
aslında yaşla alakalı da değil de insanın karakter meselesi
amaa bak ben yine tekrarlıyorum herşey senin elinde
eğer mantıklı davranırsan istediğin kıvama getirirsin
ama böyle sinirle fevri davranışla zor canım biraz

herkes gecenin bir körü toplanmışken sorunun temeline inip şunu diyecektin: ben ikide bir annesini ablasını aramasını istemiyorum olayın kaynağı bu eşini uzaklaşırmak istiyorsun bütün konularının çıkış noktası bu

esin gece eve dediği saatte gelse ertesi gün hadi hazırlan annemlerle gidelim dediği anda gene kavga ederdiniz yalansa yalan de

Diğer konularınızı bilmiyorum. Sanırım kocanız biraz anne düşkünü ve bu aranızda sürtüşmelere yol açmış. Dünkü yalan olayına gelince, yalan hoş bir şey değil ama ben kendi tecrübelerimden dolayı yalancıyı yalana iten hafifletici sebep var mı diye bakarım. Erkek milletinin dikkati çabuk dağılıyor. Arkadaşı gelmiş, çay içilmiş, ha şimdi çıkarım, zaten ev iki dakika uzaklıkta derken size laf anlatmak yerine çıkıyorum, çıktım deyivermiş. O konuyu gerçekten uzatmışsınız. Zaten annesine düşkün olmasına sinir olduğunuzu bilirken hemen o kavganın üzerine sahur vakti inat gibi annesini araması, ertesi gün erken erken annesine gitmeye çalışması düşüncesizlik olmuş. Biz kadınlar bir adım atacakken beş adım sonrasını hesaplayabiliyoruz. Siz olsanız 'zaten siniri tepesinde, şimdi bir de anamı arayıp üzerime zıplatmayayım' dersiniz. Kocanıza sorsanız 'eve yarım saat geç gelmemle anacığımı aramanın ne alakası var canım' deyiverir. Beyindeki nöronlar olayları birbirine bağlamaktan aciz.

Eğri oturalım doğru konuşalım. Yalan, geç kalma, iftar bahane. Siz kocanızın ailesine tahammül edemiyorsunuz. Bu adam değişmeyecek. Siz böyle razı mısınız, değil misiniz? Aileniz arkanızda, maddi sorununuz yok, çocuğunuz yok. Artık bir karar verin. Boşanma zilini bir defa çaldınız mı geri alamazsınız. Aileleriniz de haklı.

en doğru en cuk oturan yorum bu oldu bize. herşeyi en ınce ayrıntısına bilircesine bir yorum . teşekkrü ederim

evet hatalardan biri de bu her şeyde boşan ozaman sen boşan ozaman . vallaha evcilik gibiyiz yaaaa :KK43: hadi ben olgun değilim kabul keşke eşim olgun olsaydı . şimdiki aklım olsa 30 üstü biriyle evlenirdim tövbe yaaa

Bence kisi neyse karsisindaki de zamanla ona doner. Siz birakmiyorsunuz ki esiniz duzelsin olgun olsun.
Beraber karsilikli hatalarinizi anlatin guzelce konusun, kirilmadan.. o zaman belki duzelirsiniz...

bastan sona hatalisin.babalarin yaninda bu ne rezillik! adam ne yapmista sende durumu buralara getiriyorsun!!!
kizim olsan tarafini tutmam,gelinim olsan yuzune bakmam.iftara cagrilmissiniz akrabaya ,senin kv kiskancligindan gidip avm geziyorsun ve aileyi ,kocani kucuk dusuruyorsun.bu nasil bencillik!
bencede bosan git babanin evine

Ailelerinize bir de olur ya bir cocugunuz olursa ona aciyorum.
Yoksa tam denginizi bulmussunuz.

:KK17: ben kendimi nerelere atam
valla bence eşinin koynuna at :KK49: bak canım boşanmak çok zorlu bi süreç. adamda kumar yok dayak yok aldatma yok yani elle tutulur büyük bi sebep yokken sebep yaratıyosun. sen değilmiydin babanın evindeyken buralara yazan. bu süreç zor çok iyi biliyosun. aileleri de bıktırmayın allah aşkına. bence akşama hatamı anladım diyip güzel bi konuşma yap. bu sebepten boşanırsan ileride keşke büyütmeseymişim boşanma sebebi değilmiş dersin bak söyliyim. :KK51:

herkes gecenin bir körü toplanmışken sorunun temeline inip şunu diyecektin: ben ikide bir annesini ablasını aramasını istemiyorum olayın kaynağı bu eşini uzaklaşırmak istiyorsun bütün konularının çıkış noktası bu

esin gece eve dediği saatte gelse ertesi gün hadi hazırlan annemlerle gidelim dediği anda gene kavga ederdiniz yalansa yalan de

benim gözüme bukadar sokması midemi bulandırdı vallaha kendi nefret ettirdi ailesinden bak bişey diycem cüzdanınında benim resmim var kavga edince en üste annesini koyuyor :mad::KK48:
artık gülüyorum çünkü annesiyle bana nispet yapıyor sankı salak .
gece ben zaten tavırlıyım anasını arayıp konuşması ne alaka kapatıp kardeşini arıyor dur pitit piti daha nekadar kudura bilir diye ölçüyor sanki .
sonrada dün babasına diyor ki baba sizle görüşmemi istemiyor annem sana naptı neden istemiyorsun diyo. delirtcek ebni
annen bana bişey yapmadı bok sende diycektim sustum .
ben kimseye anneni arama demem demedim sadece inat etmenin manası yok dedim. rahatsız oluyorsam bi ggıdım çeki düzen verebilirdi. oturup annesiyle günce 2 saat dedikodu yapınca ister istemez batıyor kusura bakmayın dedim.
saanane diyo bana ! :KK11::KK11:

valla bence eşinin koynuna at :KK49: bak canım boşanmak çok zorlu bi süreç. adamda kumar yok dayak yok aldatma yok yani elle tutulur büyük bi sebep yokken sebep yaratıyosun. sen değilmiydin babanın evindeyken buralara yazan. bu süreç zor çok iyi biliyosun. aileleri de bıktırmayın allah aşkına. bence akşama hatamı anladım diyip güzel bi konuşma yap. bu sebepten boşanırsan ileride keşke büyütmeseymişim boşanma sebebi değilmiş dersin bak söyliyim. :KK51:

şimididen diyorum gerçekten boşanma sebebi değil bizim çocukça şeylerimiz işte. belki olgunlaşırız bi gün ama herkes yıpranıyor işte

Kusura bakma ama senin eşine ne sevgin, ne de saygın var... Evet eşinde de suç olabilir ama senin tavrın ve de kullandığın kelimeler hiç hoş değil... Bir bayana asla yakıştıramadım... Çocuk oyuncağı etmişsiniz evliliği... Heleki zırt pırt ailelere haber vermek nedir ya? Benim ailem birkaç sokak ötemde oturur ama asla bilmez benim dört duvar arasındaki özelimi... Yapmayın böyle...

X