yine mi keder ama artık yeter ! biz çok iyiydik :( şimdi tekrar boşanınnnnnnn mevzuları .

Sonuna kadar okuyamadim. Anladigim kadariyla biraz problemli bir evlilikmis. Bir seyleri toparlamak icin caba gosterirken eften puften seylerden kendi cehenneminizi kendiniz yaratmissiniz. Siz evliligi flortle karistiriyorsunuz. Once esinizin gec gelmesiyle kendinizi huzursuz etmissiniz. Sonra arkadasinin birakmasi... orda hakli olabilirsiniz en azindan esiniz arkadasimla takilacagim biraz diyebilirdi. Belki arkadasi ugradi onunla biraz vakit gecirdiler o yuzden gec geldi. Sonra iftara gitmeyip abinizle bir yerlere gitmissiniz. Bireysel takilmissiniz. Oysa evlilikte iki insanin da birbirlerine ve ailelerine sorumluluklari vardir. Iftara gitmemeniz hatali. Iki saat dursaydiniz en azindan haksiz konumuna dusmezdiniz. Esiniz duzeltmeye calismis. Aramis sizi iftara gidelim diye. Siz yok ben abimleyim demissiniz.
Burdan sonrasini okumadim ama siz sanirim flort yasamak istiyorsunuz. Evlilik degil....Evliligin gerektirdigi seyleri kaldiramiyorsaniz evlenmeyin, flort edin sevgili olun ama o sorumlulugu tasiyamiyacaksaniz evlenmeyin.

Yorumları okumadim ama siz haksizsiniz sonuna kadar hem de. Madem daha once bosanmanin esiginden dondunuz eşinizin huyu da belli ki ben ailesini aramasinda ters bir durum göremedim huy bunu kadınlar da yapıyor. Neyse sanki ne varsa birAz erken anasina gitseniz incilerin mi dokulecek? Gec gelme mevzusunu da oyle esinin yuzune vuracagina askim seni cok merak ettim biraz once de arabadan indigini gordum desen ne olur sanki ? Pimi cekilmis bomba gibisin ne bu tavirlar?? Esini seviyorsan degistir kendini evlilik terapistine gidin bence

Nerden başlıyım anlatmaya bilmiyorum . Eşimle problemli bi yeni evlilik yaşadık . çok sorunlar oldu ama hep basit şeylerdi eften püften şeyler yüzünden çok kavgalar ettik. yok annesine gitti yemek yedi yok bilmem ne bilenler biliyor eski konulardan .

Tam düzeldik oturttuk tamam artık bu noktaya birdaha gelmeyiz derkeeeen hooop herşey başa sardı :KK43:. eşimle okadar iyiydik ki kızlar gerçekten sevgi böcüğü gibi geziniyoruz etrafta , derken c.tesi günü onun yoğun olduğu iş günü . 12 bçuukta beni aradı yarım saatlik işim kaldı geliyorum dedi tamam canım dedim. saat 1 oldu aradım e nerde kaldın dedim geliyorum aşkım bilmem ne dükkandan çıkıyorum dedi , dükkanıda bir üst sokağımda yani gelmesi 1 dakka .
saat 1:20 oldu hala yok ! dedim tabi otobüs trafik falan geç kaldın ya nerdesin dedim hesap yapıyorum şimdi çıkcam dedi . camda bekliyorum baktım arkadaşının arabasıyla geldi arkadaşları getirdi yani . geldi bana sarıldı öptü git dedim ittim .
dedim benim derdim geç kalman değil bana yalan söyleme dedim bana de ki arkadaşlarla çay içicez istersen sahurda gel ya dedim ama beni oyalama yok dükkanı kapattım yok kapatıyorum. ne bu ya dedim. yanlış bişey yapcağını asla düşünmem eşimin zaten geldiği çocukta düzgün biri. ama ufak tefek şeyler yüzünden yalan söylemesine kızdım açıkcası . trip yaptım gece evet ! oda beni,m inadıma biliyosunuz bazılarınız buna uyuz olduğumu sahurda annesini aradı kardeşini aradı :KK20: ben zaten tripliyim . dedim teyzeni dayını falanda ara belki sahura kalkamamışlardır uyandır dedim . gittim yattım . sonra ne mi oldu

Pazar günü teyzesine davetliydik iftara neyse ben geç uyandım hafta içi uykusuz çalışıyorum diye , sevgili eşim dışarı çıktı geldi hazırlan annemlere gidelmi ordan birlikte gideriz dedi ( saat 5 te neden annene gideyim ! neden birlikte gidelim çocukmuyuz ' olmadı biyerde buluşur gideriz gitme saatinde a ama olur mu sürekli annesiyle olalım yeterki ! ) bende kalkmış evi topluyordum dedim gidin siz ! sadece bukadar dedim . oruç başıına vurmuş sanırım yok işte heryerde beni rezil ediyorsun senle zaten biyere mi gidilirrrr gitmeyelimde rezil olalım bilmem ne bağırdı çağırdı çıktı gitti. saat 6 civarıydı

Bende abimi aradım nerdesiniz napıyorsunuz dedim sözlüsüyle viaporta gidiyorlarmış benide alın dedim. çıktım gitttimmmmm..... saat 7 buçuktu eşim aradı eve geliyorum hazırlan iftara gidicez. dedim ben viaporttayım abimlerler kendin gitt dedim . meraklı olduklarınla bana ihtiyacın yok dedim. karım yok dersin dedim. senin gibi karım yok bu saaten sonraaaa bitti ya sen git ya ben gidicem demeye başladı . bende defol git ozaman dedim eşyaları al git geldiğimde evde olma dedim . eve gittim iftardan sonra geldi ! dedim niye geliyosun . oturdu falan dedim kalk git . poşete bi iki parça koydu gitti ... sonra ne mi olduuuuuuuu

babası aradı gece saat 1 ! napıyosun dedi evde tekim oturuyorum dedim. kapattı telefonu eşimi babamı (!) alıp gelmiş gece 1 buçuk . dedi derdiniz ne ne yapmayı düşünüyorsunuz. dedim ben oğluunuz gibi her kavga da ana babama koşmuyorum eşim bunu dedi eşim şunu dedi diye dedim ! benim babamı bu saate rahatsız etmeye hakkınız yok dedim. biz bıktık boşanıyorsanız boşanın devam ediyorsanız edin dedi . bende boşanıyorsa boşansın umrumda değil artık dedim. kim değerliyse gitsin onlarla yaşasın ozaman dedim ben bıktım çekemem daaha fazla dedim . eşim ordan diyo neyimi gördün neyimi çektin millet neler çekiyor sen ne yaşadın. dedim tamam ben nankörüm sen 4-4 lük kocasın ben olamadım düzgün bi eş boşyın kurtulun dedim. babam eşyalarını topla gidiyoruz dedi . yok ben çıkmam evimden o gitcek dedim. kp kalk gidelim dedi ne konuşuyorlarsa konuşsunlar sabah bize bildirirler dedi babama . babamla kp çok samimi arkadaş bu arada !. neyse bunlar gitti bende yatak odasına girdim gel konuşcaz dedi benim konuşcak bişeyim yok dedim ortada bişey yokken yine rezil ettin bizi dedim ot bok yüzünden bu hale gelmekten sıkıldım dedim boşanıyorsan boşanalım ozaman dedim ! oda sinirlendiiiiiii böyle yaşarız ozaman kimse kimseye karışmaz aynı evin içinde yaşıycaz böyle aptalca ! dedim o işleri geçiceksin ben yaşamam böyle ! pek konuşmadık

az önce kp aradım dedim oğlunuzu alın sizde kalsın ben boşanmak istiyorum dedim. oda boşanıyorsanız kendiniz halledin artık biz bıktık benim evime gelip kalmasın istemiyorum dedi . boşansada gelmiycek buraya dedi . ama birdaha ayrılıp biz barışcaz derseniz ikidünya bir araya gelse koydurtmayız sizi yanyana dedi .

ben şimdi napcam :KK43: birdaha ayrılık olursa geri dönüşü olamaz. ben eşimi çok seviyorum ama böyle okadar saçma ve gereksiz şeylerden kavga edebiliyoruz ki . yani uzun zamandır iyiydik baya ama yine tekrarladı bu durum neden böyle oluyor biz olmıycak mıyız . böyle aptalca şeylerden boşanılır mı . ilerde pişman olurum yuvamı dağıttığıma gibi geliyor . yada yol yakınken ayrıl anlaşamıyor mu diyim kendime . napıyım

not: ailem hep arkamda destekçi çocuk yok çalışıyorum maddi durum ailemin çok çok dha iyi boşanırsam daha güzel bi hayat beni bekliyor . boşanmazsam oturtana kadar çekerim böyle gibi geliyor . ve eşimin ben çalışmazsam geliri yeterli değil zaten . çocuk olsa yine ben ailemden destek alırım. yoksa çok güzel bi gelecek bizi beklemiyor .
bişiler diyin banaaaa ailem boşanmamı istiyor :KK43:

Cnm sen fazla takmisin esine madem guveniyosun nevar gec kalmia 10 kere aramanin anlami neki yani kendin kasinmisin herseyde boyle puruz cikaricaksan zaten olmaz esinle biraz uyum yakalasan ailesinide takinti haline getirmesen ailesine deger veren insan esine cocugunada verir he yok ben didik didik beynini yicem dersen zaten cok surmez bosanrsn

Nerden başlıyım anlatmaya bilmiyorum . Eşimle problemli bi yeni evlilik yaşadık . çok sorunlar oldu ama hep basit şeylerdi eften püften şeyler yüzünden çok kavgalar ettik. yok annesine gitti yemek yedi yok bilmem ne bilenler biliyor eski konulardan .

Tam düzeldik oturttuk tamam artık bu noktaya birdaha gelmeyiz derkeeeen hooop herşey başa sardı :KK43:. eşimle okadar iyiydik ki kızlar gerçekten sevgi böcüğü gibi geziniyoruz etrafta , derken c.tesi günü onun yoğun olduğu iş günü . 12 bçuukta beni aradı yarım saatlik işim kaldı geliyorum dedi tamam canım dedim. saat 1 oldu aradım e nerde kaldın dedim geliyorum aşkım bilmem ne dükkandan çıkıyorum dedi , dükkanıda bir üst sokağımda yani gelmesi 1 dakka .
saat 1:20 oldu hala yok ! dedim tabi otobüs trafik falan geç kaldın ya nerdesin dedim hesap yapıyorum şimdi çıkcam dedi . camda bekliyorum baktım arkadaşının arabasıyla geldi arkadaşları getirdi yani . geldi bana sarıldı öptü git dedim ittim .
dedim benim derdim geç kalman değil bana yalan söyleme dedim bana de ki arkadaşlarla çay içicez istersen sahurda gel ya dedim ama beni oyalama yok dükkanı kapattım yok kapatıyorum. ne bu ya dedim. yanlış bişey yapcağını asla düşünmem eşimin zaten geldiği çocukta düzgün biri. ama ufak tefek şeyler yüzünden yalan söylemesine kızdım açıkcası . trip yaptım gece evet ! oda beni,m inadıma biliyosunuz bazılarınız buna uyuz olduğumu sahurda annesini aradı kardeşini aradı :KK20: ben zaten tripliyim . dedim teyzeni dayını falanda ara belki sahura kalkamamışlardır uyandır dedim . gittim yattım . sonra ne mi oldu

Pazar günü teyzesine davetliydik iftara neyse ben geç uyandım hafta içi uykusuz çalışıyorum diye , sevgili eşim dışarı çıktı geldi hazırlan annemlere gidelmi ordan birlikte gideriz dedi ( saat 5 te neden annene gideyim ! neden birlikte gidelim çocukmuyuz ' olmadı biyerde buluşur gideriz gitme saatinde a ama olur mu sürekli annesiyle olalım yeterki ! ) bende kalkmış evi topluyordum dedim gidin siz ! sadece bukadar dedim . oruç başıına vurmuş sanırım yok işte heryerde beni rezil ediyorsun senle zaten biyere mi gidilirrrr gitmeyelimde rezil olalım bilmem ne bağırdı çağırdı çıktı gitti. saat 6 civarıydı

Bende abimi aradım nerdesiniz napıyorsunuz dedim sözlüsüyle viaporta gidiyorlarmış benide alın dedim. çıktım gitttimmmmm..... saat 7 buçuktu eşim aradı eve geliyorum hazırlan iftara gidicez. dedim ben viaporttayım abimlerler kendin gitt dedim . meraklı olduklarınla bana ihtiyacın yok dedim. karım yok dersin dedim. senin gibi karım yok bu saaten sonraaaa bitti ya sen git ya ben gidicem demeye başladı . bende defol git ozaman dedim eşyaları al git geldiğimde evde olma dedim . eve gittim iftardan sonra geldi ! dedim niye geliyosun . oturdu falan dedim kalk git . poşete bi iki parça koydu gitti ... sonra ne mi olduuuuuuuu

babası aradı gece saat 1 ! napıyosun dedi evde tekim oturuyorum dedim. kapattı telefonu eşimi babamı (!) alıp gelmiş gece 1 buçuk . dedi derdiniz ne ne yapmayı düşünüyorsunuz. dedim ben oğluunuz gibi her kavga da ana babama koşmuyorum eşim bunu dedi eşim şunu dedi diye dedim ! benim babamı bu saate rahatsız etmeye hakkınız yok dedim. biz bıktık boşanıyorsanız boşanın devam ediyorsanız edin dedi . bende boşanıyorsa boşansın umrumda değil artık dedim. kim değerliyse gitsin onlarla yaşasın ozaman dedim ben bıktım çekemem daaha fazla dedim . eşim ordan diyo neyimi gördün neyimi çektin millet neler çekiyor sen ne yaşadın. dedim tamam ben nankörüm sen 4-4 lük kocasın ben olamadım düzgün bi eş boşyın kurtulun dedim. babam eşyalarını topla gidiyoruz dedi . yok ben çıkmam evimden o gitcek dedim. kp kalk gidelim dedi ne konuşuyorlarsa konuşsunlar sabah bize bildirirler dedi babama . babamla kp çok samimi arkadaş bu arada !. neyse bunlar gitti bende yatak odasına girdim gel konuşcaz dedi benim konuşcak bişeyim yok dedim ortada bişey yokken yine rezil ettin bizi dedim ot bok yüzünden bu hale gelmekten sıkıldım dedim boşanıyorsan boşanalım ozaman dedim ! oda sinirlendiiiiiii böyle yaşarız ozaman kimse kimseye karışmaz aynı evin içinde yaşıycaz böyle aptalca ! dedim o işleri geçiceksin ben yaşamam böyle ! pek konuşmadık

az önce kp aradım dedim oğlunuzu alın sizde kalsın ben boşanmak istiyorum dedim. oda boşanıyorsanız kendiniz halledin artık biz bıktık benim evime gelip kalmasın istemiyorum dedi . boşansada gelmiycek buraya dedi . ama birdaha ayrılıp biz barışcaz derseniz ikidünya bir araya gelse koydurtmayız sizi yanyana dedi .

ben şimdi napcam :KK43: birdaha ayrılık olursa geri dönüşü olamaz. ben eşimi çok seviyorum ama böyle okadar saçma ve gereksiz şeylerden kavga edebiliyoruz ki . yani uzun zamandır iyiydik baya ama yine tekrarladı bu durum neden böyle oluyor biz olmıycak mıyız . böyle aptalca şeylerden boşanılır mı . ilerde pişman olurum yuvamı dağıttığıma gibi geliyor . yada yol yakınken ayrıl anlaşamıyor mu diyim kendime . napıyım

not: ailem hep arkamda destekçi çocuk yok çalışıyorum maddi durum ailemin çok çok dha iyi boşanırsam daha güzel bi hayat beni bekliyor . boşanmazsam oturtana kadar çekerim böyle gibi geliyor . ve eşimin ben çalışmazsam geliri yeterli değil zaten . çocuk olsa yine ben ailemden destek alırım. yoksa çok güzel bi gelecek bizi beklemiyor .
bişiler diyin banaaaa ailem boşanmamı istiyor :KK43:
madem durumunuz iyi o ilden taşının.aieleler yüzünden kavga çıkıyo.daha doğrusu eşin ailesini kendisine güç görüp kullanmaya kalkıyo herşeyde insan anasının evine mi gidermiş.tavsiyem bu.akrabalardan uzak durun

Herkesi boş konuşmakla itham etmek yerine o tür yorumları bildirin gereken yapılır zaten.
kendi de millete saydirmis akasyacim, konu bol sayfali oldugundan arada kaynamis.. 'mukemmel kadin rollerinizi oynayin, cogu dayak yemis aldatilmis kadinlar' tarzi bsy demis.. hem kustah, hem hakaret etmis, hem de burnu dimdik.. herkes aldatilmayi, dayak yemeyi konu sahibi gibi harika (!) kadin olmadigindan yasadi zaten.. gece gece sinirlerim oynadi..

ben sizi öteki konunuzda çok desteklemiştim ama şimdi görüyorum ki yazdıklarınızdan sizin biraz olgunlaşmanız gerekiyor.
geçinmek için eşiniz uğraşıyor ama sizin hiç bir çabanız yok.
tamam boşanalım diyorsunuz eşinize, sonra ah vah ediyorsunuz.
insanın kendine yaptığı en büyük ihanet: yapamayacağı şeyi söylemesi.
siz kesinlikle boşanmak istemiyorsunuz.
sizin istediğiniz eşinizin ailesini unutup hayatı sadece sizden ibaret olması.
çok kibirlice gerçekten.
ben sizin yerinizde olsam boşanırdım.
çünkü sizin eşiniz ailesini bırakmaz, siz de bu fikri bırakmazsınız.
kolay gelsin.

Konum kapatılsın lutfen ! İnsan gibi yorum yapan bi kaç kişi var. Haksizda olsam insan gibi eleştirin. Herkes bayan burda . Bi abla bi arkadaş gibi akıl verebilirsiniz destek olabilirsiniz ama yok sizin tavrınız başka bilmez ! Konum katilsin lutfen . Eşim annesini normal ariyorda ben sorun yapıyorum sanki geçmişi bilmeden yaptığınız yorumlar sadece mide bulantici ! . Başka lafim yok . Evet simarigim kocam beni bosamaz ben onu boşamadan ! Hadi by
bence senin artis artis bosanalim deyip, sonrasinda tırıs yapman, buralarda ağlak gezmen daha mide bulandirici.. haddini bilmeyi ogrenmedigin surece o kocişinle daha cok bu hallere gelirsin.. bi sus, biraz dinle insanlari.. burdakilere saldirmak yerine azcik kendine ceki duzen ver.. sana eskiden azcik hak verirdim ama simdi esine uzuluyorum.. senin tek derdin esinin ailesini kiskanmak ve komplekslerin, bi de olgun olmayisin.. kendine gel..

Arkadaş beş dk geliyorum dedi diye illa beş dk sora mı beklersin adamı. Benim ki 9 da gelirim diyo 11 i geçince anca aklıma geliyo arasammı diyorum. Nerde olduğu naptığı belli olan adamı böyle sıkıştırmanın alemi yok.

Ayrıca siz çok ailelerinizle mıç mıçsınız. Onun ailesi de sizin ailenizde devamlı ilişkinize karışıyor belli. Sen bile diyosun ki boşanırsam daha güzel bir hayatım olur. Sırf bu düşünce bile zaten boşanmaya yeter isterse adam brad pitt olsun.

Ya siz terki diyar eyleyin ailelerinizi ayda yılda bir görün.

Boşanın dicemde siz kesin boşanıp ailelerinizden gizli görüşürsünüz aksiyon olsun diye :)

Ya sevdiğiniz adamın koynunda bir ömür uyumak varken, neden evliliğinizi bu hale getiriyorsunuz ben anlamıyorum. Evlilik "aşk pekişmesi" olmak yerine "savaş meydanı" oluyor. Yok evden git, yok annene gelmem abimle gezerim, yok neden 5 dakika dedin de eve gelmedin, sarılınca itmeler falan.
Şu adamları tam sevmeden evlenmeyin. Aşk bittiyse de kararlı şekilde boşanın. Ne gerek var kırmaya/kırılmaya. Adam ihanet etmemiş bir şey yapmamış ya. Insan köpeğini evden kovamaz, siz eşinize nasıl çekinmeden "eve gelme" lafını içiniz acımadan söylüyorsunuz ben anlamadım. Bir sevişmek bile insanın içini titretirken, aşık olmak bu kadar güzelken bunlar niye?

X