- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
Sonuna kadar okuyamadim. Anladigim kadariyla biraz problemli bir evlilikmis. Bir seyleri toparlamak icin caba gosterirken eften puften seylerden kendi cehenneminizi kendiniz yaratmissiniz. Siz evliligi flortle karistiriyorsunuz. Once esinizin gec gelmesiyle kendinizi huzursuz etmissiniz. Sonra arkadasinin birakmasi... orda hakli olabilirsiniz en azindan esiniz arkadasimla takilacagim biraz diyebilirdi. Belki arkadasi ugradi onunla biraz vakit gecirdiler o yuzden gec geldi. Sonra iftara gitmeyip abinizle bir yerlere gitmissiniz. Bireysel takilmissiniz. Oysa evlilikte iki insanin da birbirlerine ve ailelerine sorumluluklari vardir. Iftara gitmemeniz hatali. Iki saat dursaydiniz en azindan haksiz konumuna dusmezdiniz. Esiniz duzeltmeye calismis. Aramis sizi iftara gidelim diye. Siz yok ben abimleyim demissiniz.
Burdan sonrasini okumadim ama siz sanirim flort yasamak istiyorsunuz. Evlilik degil....Evliligin gerektirdigi seyleri kaldiramiyorsaniz evlenmeyin, flort edin sevgili olun ama o sorumlulugu tasiyamiyacaksaniz evlenmeyin.
Burdan sonrasini okumadim ama siz sanirim flort yasamak istiyorsunuz. Evlilik degil....Evliligin gerektirdigi seyleri kaldiramiyorsaniz evlenmeyin, flort edin sevgili olun ama o sorumlulugu tasiyamiyacaksaniz evlenmeyin.