Yine kv

İste ben de hep soyluyorum adil olmasini o ev kredisini oduyor gorumcem buz evi oderken evlenmeye kalkarsa bana girecek dugun masrfi

Gercekten cok dogru bir tespit niye gelin kaynanayla yuz goz alsin yeri geldiginde erkek ikisini de dur diyebilmeli ki ikisi de birbirine saygisini korusun

Evet kendi kardeslerini koyden ev hanimi kizlar almislar istedikleri gibi yobetiyorlar beni de oyle yapmaya calisiyor

Gecen biz bosansak ben ailemle yasayamam rahatima duskunumdur annemin cenesini cekemem diyor ee neden bana cektiriyorsun o zaman dedim.Ben sana haksizsin demedim suscaksin dedim dedi.

De ki: E sen de susarsın o zaman. Boşanırsak ben ailenden kurtulmuş, sen de onlara hepten maruz kalmış olacaksın. Sabrımı zorlama çünkü boşanırsak avantajlı çıkan ben olacağım.

Senin adina gercekten cok uzuldum bari arsayi sizin ustunuze yapsaydi benm babam da cok zor sartlarda okuttu iki iste calisti gunde 13 saat calisiyordu o gunleri hatirladikca simdi onlara hicbir sey yapamayip ele yedirmek agrima gidiyor

Önceki konunuzu okuduğumda ben olsam kimse yokken kaynanamın gözünün önünde 40 lirayı yırtar kalp krizi geçirtirdim diye düşünmüştüm. Kocanızla kavga etmeyin. Kaynana ile yalnız kaldığınız zaman maaşımı artık eşime vermeyeceğim. Bütçeleri ayırdık deyin. İnme insin.

Senin adina gercekten cok uzuldum bari arsayi sizin ustunuze yapsaydi benm babam da cok zor sartlarda okuttu iki iste calisti gunde 13 saat calisiyordu o gunleri hatirladikca simdi onlara hicbir sey yapamayip ele yedirmek agrima gidiyor
Aynen canım benimde o çok zoruma gidiyor işte güya arsayı düğünden sonra satıp borcumuzu ödeyecektik sonra vermedi bize benim bütün birikimin gitti zaten dımdızlak ortada kaldık , yapma canım sakın kazancını yedirme görümcen evlenmek istiyorsa gitsin çalışsın sana mı güvendiler

Ne guzel siz sakince cevap verebiliyorsunuz ben onu yapamiyorum iste bakiyorum esimin de arkamda durdugu yok aciyorum agzimi demek ki sadece bizimkilerde yokmus

Belli bir zaman sonra arsız olmayı biraz da takmamayı öğreniyorsun canım.İşte o zaman sende mutlu oluyorsun onlar da bir sakinleşiyor arada tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…