Zaten bosansam cok sevinir gelip yeni evime yerlesirboşanıp millete fırsat verme hele kv ,
Ah ben nah alirim diyorum da esim demiyor o parasi olmasa bile kredi cekip kardesini evlendirirmismadem sus diyor sen de sus , gül geç içinden nah alırım de
lafta kalsın ,hiç bir şeylerine karışma , kp para mı verdi oh ne güzel gene versin gözüne gözüne sok ...
birazda onlar sinir olsun bee
Ah bu eşler...Hiç kendini ezdirme valla onlar bi konuyorsa sen iki konuş eşinde istediğini desin duymazdan gel , sen üzüleceğine onlar üzülsün..Merhaba Kizlar,
Ben bu kadindan biktim gercekten daha onceden bahsetmistim kp ogluma 40 lira verdi diye ortaligi birbirine katmisti ve benden ev istemisti(sizin ev krediniz bitince tekrar kredi cekip bana ev alirsiniz demisti)Benimle surekli para muhabbeti yapmasindan sikildim hep maasimizi gelirimizi sorar yok gorumceni siz evlendirceksiniz der hep aglanir para konusunda en son dayanmayip patladim her seyi soyledim esim o zamandan beri cephe aldi bana karsimda cocuk gibi agliyor sen benim aileme terbiyesizlik yaptin diye halbuki onlar bana istedigini derken ben sabahlara kadr aglarken hic umrunda olmuyordu.Hala beni degil onlari ailesi goruyor kendimden kucuk kardesine bile ezdiriyor beni. Gorumcem istedi diye neredeyse erkek tarafinda kina gecesi yapacaktik o zamanda patlmistim yine ben kotu olmustum.Biktim bu ailenin hep ben demesinden pispislamaktan.Ailem beni ne zorluklarla okuttu oblar bile bir kere bize sunu al yap demediler bu kadin ne hadle istiyor?Bana en ufak bir sey deseler esim afedersiniz agzima ediyor ben onlara dersem yine ben suclu oluyorum.Esim normalde iyi bir insandir ama ailesi konusunda hep beni suclamasi beni ondan soguttu hele anasindan danasindan nefret ettirdi.Kendisi normalde hic duskun degildi annesini cekemzdi evlendikten sonra bir kiymetli oldular.Annesinin huyunu kabul ediyor ama he deyip gececeksin diyor.Gecen biz bosansak ben ailemle yasayamam rahatima duskunumdur annemin cenesini cekemem diyor ee neden bana cektiriyorsun o zaman dedim.Ben sana haksizsin demedim suscaksin dedim dedi.KB cok uzun oldu insanlarda bu kadar dert varken bu gereksizleri dert etmek istemiyorum ama elimde degil sizce bundan sonra nasil davranmam lazim ailem yuvani yikma sabret diyor
İste esimi nasil yola getirecgim anam da anam diyorSen kvne değil eşine bak onu yola getirmen lazım. Geri adım atma ailesine karşı doğru bildiğin neyse onu yapmaya devam et seni ezmeye çalışıyorlar belli ki pısırık herşeye susan kabul eden birini istiyorlar sakın kendinden taviz veripte onlara yolu açma.
Hepimiz zor şartlarda okuduk zor şartlarda iş sahibi olalım ailemize bir iğnemiz nasip olmasın , babamızın bizi okutmak için akşama kadar simit ayranla durduğu günleri unutalım, anamızın harçlığı 5 kuruş fazla olsun diye ekmek almayıp hergün hamur yoğurup çörek ettiği günleri unutalım emeklerimizi başkalarına yedirelim oldu başka, kendi adıma konuşuyorum aynı durum bende de var KB 50 bin tlye arsa almıştı borcunu eşim ödemişti resmen kandırmıştı bizi o kadar zoruma gitmiştiki hasta babama bile bişey alamıştım kardesşime 30 TL gönderemediğim Günlerim sabaha kadar agladığım zamanlarım çok olmuştu KB keyfini sürerken ben dağın basında tek göz odada süründüm elinde o gündem sonra hiç bişey diyememişti bana beni babam milletin borcusunun sıkıntısı nı çek diye okutmadı Allah ıslah etsin böylelerini kazandığımdam beş kuruş sakın verme el yiyene kadar ailen yesin sakın kazandığını yedirme.Merhaba Kizlar,
Ben bu kadindan biktim gercekten daha onceden bahsetmistim kp ogluma 40 lira verdi diye ortaligi birbirine katmisti ve benden ev istemisti(sizin ev krediniz bitince tekrar kredi cekip bana ev alirsiniz demisti)Benimle surekli para muhabbeti yapmasindan sikildim hep maasimizi gelirimizi sorar yok gorumceni siz evlendirceksiniz der hep aglanir para konusunda en son dayanmayip patladim her seyi soyledim esim o zamandan beri cephe aldi bana karsimda cocuk gibi agliyor sen benim aileme terbiyesizlik yaptin diye halbuki onlar bana istedigini derken ben sabahlara kadr aglarken hic umrunda olmuyordu.Hala beni degil onlari ailesi goruyor kendimden kucuk kardesine bile ezdiriyor beni. Gorumcem istedi diye neredeyse erkek tarafinda kina gecesi yapacaktik o zamanda patlmistim yine ben kotu olmustum.Biktim bu ailenin hep ben demesinden pispislamaktan.Ailem beni ne zorluklarla okuttu oblar bile bir kere bize sunu al yap demediler bu kadin ne hadle istiyor?Bana en ufak bir sey deseler esim afedersiniz agzima ediyor ben onlara dersem yine ben suclu oluyorum.Esim normalde iyi bir insandir ama ailesi konusunda hep beni suclamasi beni ondan soguttu hele anasindan danasindan nefret ettirdi.Kendisi normalde hic duskun degildi annesini cekemzdi evlendikten sonra bir kiymetli oldular.Annesinin huyunu kabul ediyor ama he deyip gececeksin diyor.Gecen biz bosansak ben ailemle yasayamam rahatima duskunumdur annemin cenesini cekemem diyor ee neden bana cektiriyorsun o zaman dedim.Ben sana haksizsin demedim suscaksin dedim dedi.KB cok uzun oldu insanlarda bu kadar dert varken bu gereksizleri dert etmek istemiyorum ama elimde degil sizce bundan sonra nasil davranmam lazim ailem yuvani yikma sabret diyor
o sıkıntı işte 'ben sana haksızsın demiyorum sus diyorum ' dediğini yazınca ,yanınızda ama huzursuzlukta çıkmasın istiyor sanmıştım ,siz de çalışıyorsanız tek yapacağınız sey maaşınızın 1 lirasına dokundurmamak ,tek maaşla ne YAPABİLİYORSA yapsın...Ah ben nah alirim diyorum da esim demiyor o parasi olmasa bile kredi cekip kardesini evlendirirmis
Esim normalde iyi bir insandir ama ailesi konusunda hep beni suclamasi beni ondan soguttu hele anasindan danasindan nefret ettirdi.
Merhaba Kizlar,
Çok haklısınız bir de önemli olan ele değil bize iyi olmaları..Eşim normalde iyi bir insandır önermesini bu analı oğullu konularda çok okumaya başladım. hanımlar eşleriniz anneleri ile karıları arasında köprüyü sağlıklı bir şekilde kuramıyorsa insan olarak iyi olması koca olarak iyi olduğunu göstermez. hatta direk kötü koca olduğunu gösterir.
hele de evlendikten sonra anaları kıymete biniyorsa daha da beter..
bu sebeple o kocalar anaları ile karıları arasında dengeyi bulamıyorsa buldurmanız gerekir.
gelinlerin kvler ile yüzgöz olması tartışmalar yaşamaları çok çirkin. herkes kendi ailesine çeki düzen vermeli. kocanı bu bağlamda sağlam bi sarsman gerekiyor.
Ne guzel siz sakince cevap verebiliyorsunuz ben onu yapamiyorum iste bakiyorum esimin de arkamda durdugu yok aciyorum agzimi demek ki sadece bizimkilerde yokmusArkadaşım sen isteğin kadar mücadele et ilk önce iş eşinde bitiyor.Eşin bir kaç kere cevap verse emin ol susarlar.Sana sus diyene kadar idare etmeyi öğrense ah bu eşlerin ailelerine cevap verememesi çatlatıyor beni. Eğer ki eşin ile konuşup anlaşabilir isen emin ol her şey daha çabuk hallolur. Ben bu geride kalan bekarları evlendirme işini anlamıyorum kayınpeder de hep bana söylüyordu.Ev alıcaksınız siz evlendireceksiniz. Valla benim de oğlum da ben önce onu yapayım herkes kendi çocuğuna baksın baba deyip gülüyordumtabi bunu yapana kadar kendi kendimi yedim evde kıyametler küslükler oldu.Arsız olacaksın biraz valla. Eşim bana sürekli babam ile para konularını konuşma diyordu.Bende açmasın o söyleyince bende cevap veriyorum.Açmasın sussun o zaman diyordum.
Onu daha once yapmistim biraz o sertligi yumusadi sanirim bu yuzdenBence eşiniz hiç de iyi bir insan değil. İyi insan olacaksa en başta eşine olacak sonra çocuklarına sonra çevresine.. Ama mum dibine bazen ışık vermiyor...
Bizim Türk erkeklerinde de genelde evlendikten sonra anne bir kıymete biniyor ki hayret etmemek elde değil.
Belli ki eşiniz boşanıp eve gitmek isteyecek bir tip değil. Rest çekin. Boşanalım mı istiyorsun deyin. Biraz ders verin. Bu kadını da adamın sus puslarını da çekmek zorunda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?