YİNE kocam :( bukez daha ciddi kavgalarımız var .

gece 10 da komşuda işin ne onu eşi evde yok mu?
adamı kapıya atmak nedir? öyle olsa bi daha dönmem ben olsam.
ve de son olarak adama şiddet uyguluyosun bence boşanma sebebi

keşke öncesinide bilseniz :KK43:
inanın iyi yada kötü herkesi sildi hayatımdan sadece o annesi ve kardeşi olsun hayatımda gibi bi deerdi var.
dostum dediğim insanları bile sildirtti bana ... beni en son düğünümde gören canı ciğerim dediğim insanlar var Allah aşkına ya :KK43:((
bir komşu kocamdan da yuvamdan da önemli değil ama anlamıyorsunuz beni
O zaman gündüzleri git canım bazı erkeklerde böyledir açık açık sor tatlı dille sor inan tatlı dilin ve kadının yapamayacağı şey yoktur tatlı tatlı sor neden arkadaşım olsun istemiyosun falan de hep tatlı dilli ol inan halledersin canım

çok kıskançtır belki. eğer sebepsiz görüşmenizi istemediği birileri varsa oturup konuşmalısınız.

benim dayım eşini eve kilitliyor evden çıktığında. kendi annesinin bile gelmesini istemiyor. bazı adamlar da çok kıskanç napalım

inanın dayınızın kıvamından bi tık aşağıda işte . kilityemiyor sadece
herkesle sebepsiz yere görüşmememi istiyor .
anneside sadece kzıım yeni evlisiniz kıskanıyor seni zamanla düzelir diyor . demekki annesinede kisankıdğını söyleip duruyor .
ama evde sadece kadın olan bi evden neyden kimden kıskanıyor kimseye gitmemi konuşmamı istemiyor .
otobüse binsem aklı çıkıyor erkekler var kalabalık diye

gece 10 da komşuda işin ne onu eşi evde yok mu?
adamı kapıya atmak nedir? öyle olsa bi daha dönmem ben olsam.
ve de son olarak adama şiddet uyguluyosun bence boşanma sebebi

he kadının eşi ben oturduk çay muhabbet ettik :KK66:

O zaman gündüzleri git canım bazı erkeklerde böyledir açık açık sor tatlı dille sor inan tatlı dilin ve kadının yapamayacağı şey yoktur tatlı tatlı sor neden arkadaşım olsun istemiyosun falan de hep tatlı dilli ol inan halledersin canım

bende çok fevriyim karşımda böyle değişik bi karakter oluncada pek tatlı dilli olamıyorum sanırım

Evde eşi yoksa gece komşuya gidilebilir bunda sorun yok eğer komşu gerçekten çok guvenilirse.

Bu guvenilirse sözünü yazarken 10 yıllık komşumuzun komşusu gece muhabbete çağırıyor komşusunu evine hırsız gönderiyor; bu geldi aklıma.
Güven kelimesini yazarken bile zedeli yazıyoruz.
Yazdım kendim inanmadım..

konuşmuyoruz hiç :KK43: b ugün iftara gelir mi hazırlıyım mı masamı onu bile bilmiyorum

bence eşini olduğu gibi kabullenip ona uygun davranman gerek,çünki yuva dağıtmak kolay deyil,öyle hemen boşanma konuları açmaya gerek yok.Hem senin bir problemin,Allah korusun,bir hastalığin olsa,senin yanında kim olacak,komşunmu eşinmi?Benım eşim iyisiyle kötüsüyle benimdir,evlenmışsem kabul etmişim demek ki her haliyle.Bence her şey,her kes gelip geçici,aile kalıcıdır.Ben kim haklı kim haksız demiyorum,sadece sonunda birbirine kalan yine eşler oluyor...Eğer eşin sana şiddet uygulamıyorsa,aldatmıyorsa,sevgisi saygısı varsa,aç açıkta bırakmıyorsa,eşine sahip çık derim...gerisi senin bileceyin bir şey.Allah yardımcın olsun...

inanın dayınızın kıvamından bi tık aşağıda işte . kilityemiyor sadece
herkesle sebepsiz yere görüşmememi istiyor .
anneside sadece kzıım yeni evlisiniz kıskanıyor seni zamanla düzelir diyor . demekki annesinede kisankıdğını söyleip duruyor .
ama evde sadece kadın olan bi evden neyden kimden kıskanıyor kimseye gitmemi konuşmamı istemiyor .
otobüse binsem aklı çıkıyor erkekler var kalabalık diye
çok seviyor belli ki. üstelik bakın beni eve almadın diye üste bile çıkmıyor. bence ona alışma süreci tanıyın. görüşmesini istemediği kişilerin iyi yönlerini anlatın. ılıştıra ılıştıra hayatınıza geri alın yani. zaten kimseyle görüşmediğinizi hissedince o söyleyecek git görüş diye.

bence eşini olduğu gibi kabullenip ona uygun davranman gerek,çünki yuva dağıtmak kolay deyil,öyle hemen boşanma konuları açmaya gerek yok.Hem senin bir problemin,Allah korusun,bir hastalığin olsa,senin yanında kim olacak,komşunmu eşinmi?Benım eşim iyisiyle kötüsüyle benimdir,evlenmışsem kabul etmişim demek ki her haliyle.Bence her şey,her kes gelip geçici,aile kalıcıdır.Ben kim haklı kim haksız demiyorum,sadece sonunda birbirine kalan yine eşler oluyor...Eğer eşin sana şiddet uygulamıyorsa,aldatmıyorsa,sevgisi saygısı varsa,aç açıkta bırakmıyorsa,eşine sahip çık derim...gerisi senin bileceyin bir şey.Allah yardımcın olsun...

çok teşekkür ederim yorumunuza

Sesiniz çıkmayınca da ensesini vur ekmeğini al olunuyor. Tepkinizi görmüş. Komşuyla ilişkinizi daha da azaltırsanız iyi olur.

çok seviyor belli ki. üstelik bakın beni eve almadın diye üste bile çıkmıyor. bence ona alışma süreci tanıyın. görüşmesini istemediği kişilerin iyi yönlerini anlatın. ılıştıra ılıştıra hayatınıza geri alın yani. zaten kimseyle görüşmediğinizi hissedince o söyleyecek git görüş diye.

bence bu sevgi türü hastalıklı bi tür :KK43:
ben onu neden erkeklerden kıskanmıyorum tövbe tövbe .
maça gitti bikere beni bırakıp ilk defa bensiz bişey yaptı yani diyor ki keşke sneide götürseydim aa ama olmaz erkek dolu ama olsun arabada otururdun , böyle diyor . dedim git maçına haftada bir arkadaşalrınla buluşşşş . yok diyor senle geziyoruz ya diyor .

bin ekre yazdım görmediniz sanırım peki eşiniz size hayatınızda birtane bile arkadaş eş dost diye biri kalmayana kadar ada bunlarla konuşma dese napardınız . artık kendimi yapayalnız hissediyorum aramaya yüzüm yok kimseyi . ne bi arkaşdaım kaldı ne bi komşum olmasına müsade ediyor .
bunada razı olur muydunuz
Senden farklı değilim parmakla sayılacak kadar arkadaşım var ama hepsi evli eşleriyle akşamları bi araya geliyoruz.. Açıkcası ben gündüz oturmalarından çook zevk almıyorum belki ondan eşime hee diyorum geçiyorum... Komşum zaten yok hepsi çok yaşlı bana göre değil ....anca kızım ben evde oturuyoruz yada çıkıp parka gidiyoruz ....senin durumun daha farklı tabiii ama yazarken bile agresifliğiniz üstünüzde .... Ne diyelim iyi yapmışsın haklısın diyelim için rahatlar belkiiii ....çünkü insanlar duymak istedikleri şeyleri duyunca mutlu oluyorlar...

Birçok konuda "Sana karışmaya hakkı yok" diyen arkadaşlar ya siteyi terk ettiler veya ağız değiştirdiler.

Çok çok istisnai durumlar dışında bir insanın başka birine "onunla görüşme" deme hakkı yok.

Demek ki eşi o kadında bir şey görmüş denmiş.
Görsün arkadaş! Gördüyse kendine kadar görmüştür!
Evli barklı insanlarız.
Benim eşim kiminle görüşeceğinin ayarını yapamıyor mu da ben söz hakkı buluyorum kendimde?

Veya ben tamam yabancı bir kadın için eşimi kırmayayım, tabii ki eşimden önemli değil de huzur niye benim kısıtlanmamla sağlanıyor?
Ben zevk alıyorum, mutlu oluyorum ki görüşüyorum, eşimin görüşme demesi hayatımdan çalması demek.
Ne hakkı var?

Evden kovmak abartı gelmişti, keşke ayrıntıları en başta yazsaydınız.
"O kadının kocasından çocuk yap." sinirle de söylense gayet ahlaksız bir cümle.

Hiç yapıcı değilim farkındayım.
Ama eşinize hiç hak vermedim.

Sesiniz çıkmayınca da ensesini vur ekmeğini al olunuyor. Tepkinizi görmüş. Komşuyla ilişkinizi daha da azaltırsanız iyi olur.

benim kocamda olsa kimse bana öyle laflar diyemezdi napıyım kocam haklıdır ne derse peki beymi diyim ?

ben yeni evlendiyim zaman eşim pantolon giymeme izin vermez,çöpü çıkarmamı bile istemezdi.şimdi istediyimi giyebiliyorum,istediyim yere gidiyorum.erkekler bir şeye izin vermiyorsa,kıskançlıktan deyil çoğu zaman,benim dediyimi yapacakmı diye sınamak istediyindendir.sen bir müddet onun isteklerine evet de,eminin her şey daha iyi olacaktır senin açından.

Birçok konuda "Sana karışmaya hakkı yok" diyen arkadaşlar ya siteyi terk ettiler veya ağız değiştirdiler.

Çok çok istisnai durumlar dışında bir insanın başka birine "onunla görüşme" deme hakkı yok.

Demek ki eşi o kadında bir şey görmüş denmiş.
Görsün arkadaş! Gördüyse kendine kadar görmüştür!
Evli barklı insanlarız.
Benim eşim kiminle görüşeceğinin ayarını yapamıyor mu da ben söz hakkı buluyorum kendimde?

Veya ben tamam yabancı bir kadın için eşimi kırmayayım, tabii ki eşimden önemli değil de huzur niye benim kısıtlanmamla sağlanıyor?
Ben zevk alıyorum, mutlu oluyorum ki görüşüyorum, eşimin görüşme demesi hayatımdan çalması demek.
Ne hakkı var?

Evden kovmak abartı gelmişti, keşke ayrıntıları en başta yazsaydınız.
"O kadının kocasından çocuk yap." sinirle de söylense gayet ahlaksız bir cümle.

Hiç yapıcı değilim farkındayım.
Ama eşinize hiç hak vermedim.

yapıcı olmayı verin çnkü bende öyleyim !yediremem bu lafı . çok seviyor jmuş çok kıskanıyormuş hadi ordan . seven kıskanan adam karısına yakıştırır mı böyle bi cümleyi . öyle bi bağrıyor ki gören diycek ki karısını eve geldi bastı !! tövbe ya . bağırmasana beni ne diye gösteriyorsun dışarı sus diyorum. ağzının ayarı bozulunca benimde elimin ayarı bozuldu işte ...
eşimede dedim bi kağıt vereyim liste yap kimle görüşüp görüşmeyeceğimi .
bukadarda olmaz ya . kocayla koca kocalık kimle görüşüp görüşmiyceğini ayarlayan birim değil ki! bu ne

ben yeni evlendiyim zaman eşim pantolon giymeme izin vermez,çöpü çıkarmamı bile istemezdi.şimdi istediyimi giyebiliyorum,istediyim yere gidiyorum.erkekler bir şeye izin vermiyorsa,kıskançlıktan deyil çoğu zaman,benim dediyimi yapacakmı diye sınamak istediyindendir.sen bir müddet onun isteklerine evet de,eminin her şey daha iyi olacaktır senin açından.

haklısın katılıyorum canım egemenlik kurmak istiyor ama ben egemenlik altına pek giremiyorum . sıkıntııı

X