Bende oldu canım hamile kaldım düşük değerle öğrendim testte çıktı tabi her sabah testj yaparken silikleşiyordu o zaman anladımki kimyasal oluyorum ve 2 günden bir kan verdimki sıfırı görmek için.O nasıl oluyor
Awox yaptım ama çişim çok berraktı bişey çıkmadı onda yarın tekrar ederim artık kuzum inşallah vardır ama o kadar belirtim var ki yani psikolojikse eğer yuh dicemİnşallah kuzum yoksa dün ile bugünki arasında koyulaşma çok net belli yarına daha koyu çıkacak büyük ihtimal
Şimdi ben ne yapım yada ne yapmalıyım nasıl tutunabilirBende oldu canım hamile kaldım düşük değerle öğrendim testte çıktı tabi her sabah testj yaparken silikleşiyordu o zaman anladımki kimyasal oluyorum ve 2 günden bir kan verdimki sıfırı görmek için.
Kimyasalda yapılıcak hiçbir şey yok malesef kimyasaldan sonra hamile kalan çok kişi olmuş biri benŞimdi ben ne yapım yada ne yapmalıyım nasıl tutunabilir
İn şa Allah sağlıkla ilerler gebeliğinAy inşallah kimyasal olmaz ya dua edin nolur
Amin canım inşallahİn şa Allah sağlıkla ilerler gebeliğin
Sağlıklı beslen tabi ama bu kimyasal olmasın diye diğil canım bilenler biliyor ben tüp bebekle kimyasalı yaşadım dünya başıma yıkıldı çünkü başka şansım yoktu ama olmasın diye yapıcak hiçbir şey yokkiAmin canım inşallahbı şey yemem gerekiyor mu duyduğuma göre ceviz ıspanak dereotu ay çekirdeği falan progesteron yerine geçiyormuş
Cnm artimede güvenemıyorum bide yumurtlamadan sonra 8.gün çok erken bnceKızlar gece ve sabah test yaptım adetime 6 gün var yımurtlamın üstünden 8 gün geçti artı med almış kocam başka yokmuş eczaneye ama koyulaşmış sabah yaptığım ki 2 dakika da çıktı sabah yaptığım gece yaptığım 15 dakika sonra çıkmıştı
Cnm adetının 3.gün gecikmesıne göre beta 10 düşük bi değer, oyuzden geç yumurtlama varmı sende dıye sormuştum, 38 iyi yükselmiş ama yinede düşük. O test nie negatif orasınıda anlayamadımCanım kan verdim sonucu 38.8 çıktı ama doktor acele etme haftaya bı daha kan ver dedi
Cnm bn o ilaçla tutunma olayına inanmıyorum, sağlıklıysa her türlü tutuyor halter kaldırsan bıle, tutmayacaksa tutmuyor ne kullanırsan kullan.Şimdi ben ne yapım yada ne yapmalıyım nasıl tutunabilir
Çıkmıi işte canım testtede bi attıgında yoktu sanki adetine göre düşük betan büyük ihtimal geç döllenme olmuş canım bebegin seninle saglıkla büyür inşallahBak bu da testi yaptım 2 dakika sonra çıktı
Yok canım çok yeni diye bekle derler zaten bişe yapmazlar kanaman felan yoksa korkmaBen acaba acile gitsem mi belki tutunması için bı şey yaparlar
Yok yok psikolojik degildir canım inşallah merak etme ateşde ölçAwox yaptım ama çişim çok berraktı bişey çıkmadı onda yarın tekrar ederim artık kuzum inşallah vardır ama o kadar belirtim var ki yani psikolojikse eğer yuh dicem
Kanaman yoksa birşey vermezler kuzum. Zaten tutunmazsa da sağlıklı değildir. Bence özel bir durumun yoksa tutunmaya ilgili, gitme, zaten doktorlar da birşey vermezler.Ben acaba acile gitsem mi belki tutunması için bı şey yaparlar
Besleniyorum Allah büyüktür başka ne gelir eldenSağlıklı beslen tabi ama bu kimyasal olmasın diye diğil canım bilenler biliyor ben tüp bebekle kimyasalı yaşadım dünya başıma yıkıldı çünkü başka şansım yoktu ama olmasın diye yapıcak hiçbir şey yokki
Ben normalde de düzensiz adet görüyorum o yüzden yumurtlamayı da etkiliyorCnm adetının 3.gün gecikmesıne göre beta 10 düşük bi değer, oyuzden geç yumurtlama varmı sende dıye sormuştum, 38 iyi yükselmiş ama yinede düşük. O test nie negatif orasınıda anlayamadım
Tabi Canim orası öyleCnm bn o ilaçla tutunma olayına inanmıyorum, sağlıklıysa her türlü tutuyor halter kaldırsan bıle, tutmayacaksa tutmuyor ne kullanırsan kullan.
Amin canım inşallahÇıkmıi işte canım testtede bi attıgında yoktu sanki adetine göre düşük betan büyük ihtimal geç döllenme olmuş canım bebegin seninle saglıkla büyür inşallah
Kanama yok çok şükürYok canım çok yeni diye bekle derler zaten bişe yapmazlar kanaman felan yoksa korkma
Bende sabredicem pazartesiye kadarKanaman yoksa birşey vermezler kuzum. Zaten tutunmazsa da sağlıklı değildir. Bence özel bir durumun yoksa tutunmaya ilgili, gitme, zaten doktorlar da birşey vermezler.
Ben geçen ki hamileliğimde de yumurtlamadan 8 gün öğrenmiştim canım ama yani hepsi aynı olucak diye bir kaide yok yarın sabah tekrar yapıcam bakalım inşallah vardır bu aya kendimi çok umutlandırdımCnm artimede güvenemıyorum bide yumurtlamadan sonra 8.gün çok erken bnce
En erken 10.günde testte çıkıyor
Ateş de ölçüyorum canım tablo bu şekilde canımmYok yok psikolojik degildir canım inşallah merak etme ateşde ölç
Hadi inşallah dualarimdasinBen geçen ki hamileliğimde de yumurtlamadan 8 gün öğrenmiştim canım ama yani hepsi aynı olucak diye bir kaide yok yarın sabah tekrar yapıcam bakalım inşallah vardır bu aya kendimi çok umutlandırdım
Sen ne yaptın canım son durumun ne oldu takip edemedim kendi derdime düşmektenHadi inşallah dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?