Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Bende oldu canım hamile kaldım düşük değerle öğrendim testte çıktı tabi her sabah testj yaparken silikleşiyordu o zaman anladımki kimyasal oluyorum ve 2 günden bir kan verdimki sıfırı görmek için.

İnşallah kuzum yoksa dün ile bugünki arasında koyulaşma çok net belli yarına daha koyu çıkacak büyük ihtimal
Awox yaptım ama çişim çok berraktı bişey çıkmadı onda yarın tekrar ederim artık kuzum inşallah vardır ama o kadar belirtim var ki yani psikolojikse eğer yuh dicem

Şimdi ben ne yapım yada ne yapmalıyım nasıl tutunabilir

Amin canım inşallah bı şey yemem gerekiyor mu duyduğuma göre ceviz ıspanak dereotu ay çekirdeği falan progesteron yerine geçiyormuş
Sağlıklı beslen tabi ama bu kimyasal olmasın diye diğil canım bilenler biliyor ben tüp bebekle kimyasalı yaşadım dünya başıma yıkıldı çünkü başka şansım yoktu ama olmasın diye yapıcak hiçbir şey yokki

Cnm artimede güvenemıyorum bide yumurtlamadan sonra 8.gün çok erken bnce

En erken 10.günde testte çıkıyor

Canım kan verdim sonucu 38.8 çıktı ama doktor acele etme haftaya bı daha kan ver dedi
Cnm adetının 3.gün gecikmesıne göre beta 10 düşük bi değer, oyuzden geç yumurtlama varmı sende dıye sormuştum, 38 iyi yükselmiş ama yinede düşük. O test nie negatif orasınıda anlayamadım

Ben acaba acile gitsem mi belki tutunması için bı şey yaparlar
Kanaman yoksa birşey vermezler kuzum. Zaten tutunmazsa da sağlıklı değildir. Bence özel bir durumun yoksa tutunmaya ilgili, gitme, zaten doktorlar da birşey vermezler.

Besleniyorum Allah büyüktür başka ne gelir elden
Cnm adetının 3.gün gecikmesıne göre beta 10 düşük bi değer, oyuzden geç yumurtlama varmı sende dıye sormuştum, 38 iyi yükselmiş ama yinede düşük. O test nie negatif orasınıda anlayamadım
Ben normalde de düzensiz adet görüyorum o yüzden yumurtlamayı da etkiliyor
Cnm bn o ilaçla tutunma olayına inanmıyorum, sağlıklıysa her türlü tutuyor halter kaldırsan bıle, tutmayacaksa tutmuyor ne kullanırsan kullan.
Tabi Canim orası öyle
Çıkmıi işte canım testtede bi attıgında yoktu sanki adetine göre düşük betan büyük ihtimal geç döllenme olmuş canım bebegin seninle saglıkla büyür inşallah
Amin canım inşallah
Yok canım çok yeni diye bekle derler zaten bişe yapmazlar kanaman felan yoksa korkma
Kanama yok çok şükür
Kanaman yoksa birşey vermezler kuzum. Zaten tutunmazsa da sağlıklı değildir. Bence özel bir durumun yoksa tutunmaya ilgili, gitme, zaten doktorlar da birşey vermezler.
Bende sabredicem pazartesiye kadar

Cnm artimede güvenemıyorum bide yumurtlamadan sonra 8.gün çok erken bnce

En erken 10.günde testte çıkıyor
Ben geçen ki hamileliğimde de yumurtlamadan 8 gün öğrenmiştim canım ama yani hepsi aynı olucak diye bir kaide yok yarın sabah tekrar yapıcam bakalım inşallah vardır bu aya kendimi çok umutlandırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…