Amin kuzum amin inşallahHep aklımdasın kuzum hep Allah sana bu sene gebelik haberini getirsin ve sağ salim zamanında bebeğini kucağına al.Amin Amindoktordan dönerken yaz bura
İyi bakalım canım inşallah güzel haberler alırsın benimde ölçümler iyiydi ama kan testi ve yaş durumundan yine yüksek riskli çıktı ben kafaya takmadim yaştan dolayı zaten otomatik olarak risk yüksek çıkıyor inşallah detayli iyi çıkar bakalımKontrölüm vardı bu gün çok şükür ölçümler iyi çıktı ikili tarama için kan verdim umut ediyorum cevab iyi çıkıcakcinsiyeti sorunca tahminen söyledi tabi dedi kesin diğil ama ben merak ettim değişirmi acaba
Sende kaç kaçtı canım?birde yüksek çıkınca doktorun ne söyledi?Valla bende umut ediyorum iyi çıkar yaİyi bakalım canım inşallah güzel haberler alırsın benimde ölçümler iyiydi ama kan testi ve yaş durumundan yine yüksek riskli çıktı ben kafaya takmadim yaştan dolayı zaten otomatik olarak risk yüksek çıkıyor inşallah detayli iyi çıkar bakalım
Ense 0.93 çıkmıştı burun kemiği de mevcut yazmıştı bende normal çıkar diye bekliyordum ama Dr yaş riski yüksek çıkmış dedi istersen karından sıvı ile bakıyorlar bende istemedim Dr da çok üstünde durmadı ultrason verilerin normal dedi detaylıya mutlaka gir dedi öyle karar aldikSende kaç kaçtı canım?birde yüksek çıkınca doktorun ne söyledi?Valla bende umut ediyorum iyi çıkar ya
Kaç yaştı sende yazdım yalnış geldi sana mesaj..o zaman bende kendimi hazır edeyim yaEnse 0.93 çıkmıştı burun kemiği de mevcut yazmıştı bende normal çıkar diye bekliyordum ama Dr yaş riski yüksek çıkmış dedi istersen karından sıvı ile bakıyorlar bende istemedim Dr da çok üstünde durmadı ultrason verilerin normal dedi detaylıya mutlaka gir dedi öyle karar aldik
Ben genel anestezi istemedim sonrasında kendime geç gelirim diye çocuğun doğmasını görmek istiyordum çok ondan belden oldumCanım kızlar hangı anestezı secenegını secmelıyım cok kararsızım sızler tecrubelısınız?ne dıyorsunuz? Bende mıgren ve boyun fıtıgı var o yuzden belden benı korkutuyor sonrasında cok ezıyet yasarım dıye.genel anestezıye daha yakınım sızlerde varmı genel anestezılı olan tecrubelerınızı yazarsanız cok mutlu olurum canım arkadaslarım
37 kuşum dediğim gibi yüksek çıkarsa sakın panik olma önemli olan detaylı ultrasonSende kaç kaçtı canım?birde yüksek çıkınca doktorun ne söyledi?Valla bende umut ediyorum iyi çıkar ya
Kuşum belli oldu mu gününCanım kızlar hangı anestezı secenegını secmelıyım cok kararsızım sızler tecrubelısınız?ne dıyorsunuz? Bende mıgren ve boyun fıtıgı var o yuzden belden benı korkutuyor sonrasında cok ezıyet yasarım dıye.genel anestezıye daha yakınım sızlerde varmı genel anestezılı olan tecrubelerınızı yazarsanız cok mutlu olurum canım arkadaslarım
Aynıyız evet artık kendimi hazırlayım37 kuşum dediğim gibi yüksek çıkarsa sakın panik olma önemli olan detaylı ultrason
2 çocugumdada genel oldum cnm hiçbi sıkıntı yasamadım şükür, çok ikna etmk istedıler ameliyathanenın kapısına kadar ikna için uğrastılar, yok dedım anksiyetem var bnımCanım kızlar hangı anestezı secenegını secmelıyım cok kararsızım sızler tecrubelısınız?ne dıyorsunuz? Bende mıgren ve boyun fıtıgı var o yuzden belden benı korkutuyor sonrasında cok ezıyet yasarım dıye.genel anestezıye daha yakınım sızlerde varmı genel anestezılı olan tecrubelerınızı yazarsanız cok mutlu olurum canım arkadaslarım
Bnde aynısını yasadım cnm, sıvı sakın aldırma. Hiç grek yok sna baştan demiştım zaten,Ense 0.93 çıkmıştı burun kemiği de mevcut yazmıştı bende normal çıkar diye bekliyordum ama Dr yaş riski yüksek çıkmış dedi istersen karından sıvı ile bakıyorlar bende istemedim Dr da çok üstünde durmadı ultrason verilerin normal dedi detaylıya mutlaka gir dedi öyle karar aldik
Ayy ne guuuzeeel2 çocugumdada genel oldum cnm hiçbi sıkıntı yasamadım şükür, çok ikna etmk istedıler ameliyathanenın kapısına kadar ikna için uğrastılar, yok dedım anksiyetem var bnım
Bebısmmm 28 ı yazdı yatısımı dr ama belkı salı yada carsambada olabılır.bu hafta Poyrazcık gelecek ınsallahKuşum belli oldu mu günün
Canım ben spinal oldum. Bir sıkıntı da yaşamadım. Anestezi doktorum çok iyiydi galiba yapılan iğneyi hissetmedim bile. Sonrası da iyiydi. Sen hangisini istiyorsan öyle yap ama bebeği doğduğunda görmek de güzel oluyorCanım kızlar hangı anestezı secenegını secmelıyım cok kararsızım sızler tecrubelısınız?ne dıyorsunuz? Bende mıgren ve boyun fıtıgı var o yuzden belden benı korkutuyor sonrasında cok ezıyet yasarım dıye.genel anestezıye daha yakınım sızlerde varmı genel anestezılı olan tecrubelerınızı yazarsanız cok mutlu olurum canım arkadaslarım
Valla ben belden uyusturmali oldum agrisi çok oluyor hareket etmekte bile zorlanıyordum Allah nasip ederse bunda komple narkoz versinler çünkü o anı bı daha yaşamak istemiyorumCanım kızlar hangı anestezı secenegını secmelıyım cok kararsızım sızler tecrubelısınız?ne dıyorsunuz? Bende mıgren ve boyun fıtıgı var o yuzden belden benı korkutuyor sonrasında cok ezıyet yasarım dıye.genel anestezıye daha yakınım sızlerde varmı genel anestezılı olan tecrubelerınızı yazarsanız cok mutlu olurum canım arkadaslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?