• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Evet canım ben sadece ikili test yaptırdım dr söyledi zaten riskli gelecegini oda çok faxla degildi 2 üzeri çıkmıştı ense kalınlıgı eger istersen detal dna yaptırabilirsin dedi yaştan dolayı istemiyorum dedim para tuzagı hepsi ultrasonda bi sorun görmedi doktorum zaten doktorum o kadar iyiki fereksiz yere hiç para harcatcmadı muayeneye gitmeden bütün tahlillerimi saglık ocagında yaptım götürdüm burda boş yere para verme dedi ultrason resmi verdimi doktorun az çok bellidir cinsiyeti ikili testte beta 40 üzeri gelirse kız bebek diyorlar genelde bakim sende tutCak mı erkekti konumuna göre seninki sanki
sana katılıyorum canım fetalde de temiz cıkıp detaylıda farklı şeyler cıkanlarda oldu burda gördüm aslında dediğin gibi çogu para tuzagı gerci benim burda yapacak yerde yoktu neyse hayırlısı bakalım ikili yi devlette yaptım kuşum ultrason resmi vermedi malesef ama zaten arkası dönüktü hep beta 56,6 çıkmış cuma gidip gösterecem bakalım senin kac cıkmıştı hatırlıyormusun

sana katılıyorum canım fetalde de temiz cıkıp detaylıda farklı şeyler cıkanlarda oldu burda gördüm aslında dediğin gibi çogu para tuzagı gerci benim burda yapacak yerde yoktu neyse hayırlısı bakalım ikili yi devlette yaptım kuşum ultrason resmi vermedi malesef ama zaten arkası dönüktü hep beta 56,6 çıkmış cuma gidip gösterecem bakalım senin kac cıkmıştı hatırlıyormusun
Benimki 50 çıkmıştı canım

Kızlar benim tam 13+2 günlük tam 15 haftalıkken randevu aldım sizce 15 ye gösterir mi cinsiyetini

Kızlar benim tam 13+2 günlük tam 15 haftalıkken randevu aldım sizce 15 ye gösterir mi cinsiyetini
Gösterir cnm, ama emin olup doktor soylermı bilemem, bnım doktor söylememişti 16yı beklemıştı, sinir olmustum, baska doktora gttım, peronotolog geldi 2si baktı yüzde yüz soyleyemeyız değısebılır dedıler ama tahmın ettıklerı cınsıyet genelde dogru cıkıyor

Back