Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

@imagination forever merak ettim kızlar en son hastalıgını yazdı birdaha girmedi ulaşabilen yok mu bişe mi oldu yaaa
canım ben aradım kendisini de bu durum onu sanırım çok etkilemiş biraz moral bozukluğu var sanırım ondan girmiyor hayırlısı ile inşallah bebeğini kucagına alır herşey düzelir

canım sen 6 haftalık ikende erkek demiştin ben erkek hissediyorum eşimde kız hissediyor bakalım bi iki haftaya belli olur dr iki test içinde cağırdı ama sen yapmışmıydın
Evet canım ikili test yaptırdım ben yaştan dolayı çok az risk çıktı ama doktor muayenede bi sıkıntı görmedi saglıklı dedi ense kalınlıgı felan normaldi yani
Saglıklada dogdu çok şükür. Kız benim bebegimde düşmeseydi aramızda 1 hafta olacakmış benimkide 13 haftalık olacaktı

evet canım yakındık birbirimize ama demekki sağlıklı degilmiş iyi düşün iyi olsun çoğumuzun başına geldi aynı durumlar rabbim bi daha hiçbirimize göstermesin inşallah banada dr yaptır dedi yaştan dolayı risk cıkar ama önemli olan ense kalınlığı dedi bakalım yaptırırım bende inş oda normal çıkar

Sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin kucağına almak nasip olsun Canm

Canm nip testi yaptirabilrsn biraz maliyetli ama digerlerine gerek kalmıyor o zman

Canm nip testi yaptirabilrsn biraz maliyetli ama digerlerine gerek kalmıyor o zman
canım onu düşündük ama küçük bi ilçedeyim burada yapacak bi kuruluş yokmuş il dışında bi yere gitmek gerekiyor benımde bulantılarım çok yolculuk yapacak halim yok o yuzden onu da gözüm kesmedi öyle yapıcaz artık zaten her türlü detaylı ultrason önemliymiş inş sıkıntısız bi şekilde gecer

Tamam cnm kendini hiç zorlama o zaman Allahin izniyle birşey çıkmaz saglikla kucağına alırsınız inşallah

Tamam cnm kendini hiç zorlama o zaman Allahin izniyle birşey çıkmaz saglikla kucağına alırsınız inşallah
saol canım benim zaten her dr muayenesi benim için stres dolu geciyor hayırlısı ile bebeğimi kucagıma alsam diye dua ediyorum inşallah da öyle olur

saol canım benim zaten her dr muayenesi benim için stres dolu geciyor hayırlısı ile bebeğimi kucagıma alsam diye dua ediyorum inşallah da öyle olur
Seni çok iyi anlıyorum canm benmde nedense her kontrolde stres yapardım ultrasonda görünce doktorda iyi söyleyince rahatlardim

canım sen 6 haftalık ikende erkek demiştin ben erkek hissediyorum eşimde kız hissediyor bakalım bi iki haftaya belli olur dr iki test içinde cağırdı ama sen yapmışmıydın
Cnm 2li testim bnım yuksek riskli çıkmıştı, sıvı alalım dedıler musade etmedım tabıkı, hepsi boş dogruluk payı yok bnce, senı etkılemek istemem ama konusu geçmişken yazmadan edemedım, bnım yakın bi arkadasım tüm testlerı yaptrdı, hiçbişy çıkmadı, detaylıdada cıkmadı oğlu down sendromlu dogdu, ogunden beri inanmıyorum ven çoğu şeye

canım senin bu dediğine o kadar inanıyorumkı o yüzden yüksekte cıksa düşükte çıksa çok önemli degil yanılma payları çok yüksek hatta burda okudum fetal dna da yapıp temiz cıkanlarda bile sonradan bişey çıkmış herşey Allahtan önümüzde ne var yaşayıp görecez

Aynen cnm, şimdiki aklım olsa para verıp hayatta yaptırmazdım aklıda, saglığıda veren rabbim

Kızlar doktora gittim karından görmedi vajinada bakmadı dedi daha küçük gözükmeye bilir beta ver dedi sonra 2 gün sonra tekrarla bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum

Kızlar doktora gittim karından görmedi vajinada bakmadı dedi daha küçük gözükmeye bilir beta ver dedi sonra 2 gün sonra tekrarla bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum
Tabiki gözükmez kuzum daha yeni geçti adetin beta baktır git 3000 olunca karından gözüküyordu galiba

Tabiki gözükmez kuzum daha yeni geçti adetin beta baktır git 3000 olunca karından gözüküyordu galiba
Kuzum beta dün 5183 çıktı doktor iyi dedi gel ultrasona sordum o zaman neden gözükmedi gaz ola bilir ve ya rahim duruşundan dolayı bakalım artık şimdide onu düşünüyorum

Kuzum beta dün 5183 çıktı doktor iyi dedi gel ultrasona sordum o zaman neden gözükmedi gaz ola bilir ve ya rahim duruşundan dolayı bakalım artık şimdide onu düşünüyorum
canım keşke vajınal baktırsaydın karından görünmeyebilir bu haftalarda endişelenme bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…