Bence sen artık geliyorsun arkamdan yine bir test yapBen 1 ay sonra gelmiştim arkandan
Yok kuzum bu ay dinlenim oldum adet çok şükür içim temizlensin gelirim hemen yalnız bırakmayı hiç sevmemBence sen artık geliyorsun arkamdan yine bir test yap
Bak işte bana yazdın adet oldunYok kuzum bu ay dinlenim oldum adet çok şükür içim temizlensin gelirim hemen yalnız bırakmayı hiç sevmem
Hadi hayırlsı bakim sana yazdım adet oldum sana yazdım hamile de kalırımBak işte bana yazdın adet olduntamam gel bekliyorum hiss ediyorum 4 gelicek senden
Kız ben şaşırmıyorum valla genelde uğur getiriyorumHadi hayırlsı bakim sana yazdım adet oldum sana yazdım hamile de kalırımya sen bir hafta beklicekmisin dr gitmek için
Yaa niqu imzanı gördüm şu an, hamile misiinKendini nasıl iyi hiss ediyorsan öyle yap kuzu bırak zamana.İnan bana kendini hazır edince her şey yapıcan kendimden biliyorum.Senden çok güzel haber bekliyorum.Öpüyorum seni
Öyleyim galiba doktora yarın gidiyorum gözümle görmeyince inanmıcam sabah yine test yaptım sanki gözüme silik geldi hayırlısı bakalımYaa niqu imzanı gördüm şu an, hamile misiin
İyiyim canım sadece mide bulantısı var bebek çok şükür iyi bu sefer herşey yolunda mide bulantısından siteye bile giresim gelmiyorMerve3553 den haberi olan var mı? Aklıma geldi merak ettim iyidir inşallah
canım benim ya cok sevindim sen onca yıl uğraş et hamile kal sonra yıne gec olur diye düşün sonra pat süpriz buna denir işte inşallah sağlıklı bir şekilde bu evladınıda kucagına alırsınKızlar hamileyim ben hala inanmıyorum
Çok şükür canım bende merak ettim baktım bayadır yazmamışsın. Sağlıklı olun da ikimiz önemli olan bu. Bizde iyiyiz çok şükür sağ olİyiyim canım sadece mide bulantısı var bebek çok şükür iyi bu sefer herşey yolunda mide bulantısından siteye bile giresim gelmiyor
seninde baya olmuş canım ben kürtaj sonrası 32 falandı adet olmuştum sendemi bi test yapsanCanım sen düşükden yada kürtajdan sonra ne zaman adet oldun benim 47 gün oldu hala olmadım adet
Dün akşam oldum kuzum 47. Günde çok şükür çeşme gibi akıyorseninde baya olmuş canım ben kürtaj sonrası 32 falandı adet olmuştum sendemi bi test yapsan
Cinsiyetiniz belli oldumu kuzumcanım benim ya cok sevindim sen onca yıl uğraş et hamile kal sonra yıne gec olur diye düşün sonra pat süpriz buna denir işte inşallah sağlıklı bir şekilde bu evladınıda kucagına alırsın
Valla öyle bende şoktayım o kadar inanmıyorumki hep test yapıyorum artık duramadım bu gün doktora gidicem her şey yolundamı diyecanım benim ya cok sevindim sen onca yıl uğraş et hamile kal sonra yıne gec olur diye düşün sonra pat süpriz buna denir işte inşallah sağlıklı bir şekilde bu evladınıda kucagına alırsın
evet canım ya sonradan gördüm olmuşsun bian yıne hamilesin diye düşündüm ama senden gelecek öyle hissediyorum sağlıkla gelsin inşallahDün akşam oldum kuzum 47. Günde çok şükür çeşme gibi akıyor
yok canım gecen hafta 10+6 idi bişey görünmüyodu şimdi 11 haftalığız dajha belli olmaz heralde benimde idrarda enfeksiyon cıktı dr tekrar kültür testi istemişti verdim e nabızda baktım üreme yok çıkmış temiz anlamına geliyor galiba yarın tekrar kontrole gidecem bakalımCinsiyetiniz belli oldumu kuzum
Yok mu bebişin resmi kuzum bakalım biyok canım gecen hafta 10+6 idi bişey görünmüyodu şimdi 11 haftalığız dajha belli olmaz heralde benimde idrarda enfeksiyon cıktı dr tekrar kültür testi istemişti verdim e nabızda baktım üreme yok çıkmış temiz anlamına geliyor galiba yarın tekrar kontrole gidecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?