Resim verdi mi canım tam dikiş yerine mi yerleşmişSen doktorun konuşmasını görsen var ya neyse doktora yazdım yine kesin bir şey söylemiyor yarın dedi gelin konuşak yüz yüze
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Konu Sahibi Niqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
Amin.Ne kadar zaman gecmişti sendeHakkında hayırlısı olsun inşallah
- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
Verdi ama demedi bir söz bende anlamiyorumResim verdi mi canım tam dikiş yerine mi yerleşmiş
- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
Amin bakalım bir karar alıcazCanm hakkında hayırlısı olsun allahım hayirliya yoneltsin sizi ama 1 2 doktora daha görün
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Benim 3 sene geçmişti üstünden ama sezeryan yerine yerleşti plesenta da orda büyüdü bebek hep aşağıda kaldı plesenta da orda büyüyüp geliştiği için rahimden çıkıp idrar torbama yapışmış gelişmeye yeri kalmadığı içinAmin.Ne kadar zaman gecmişti sende
- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
Yaaaa bayada geçmiş zaman aslında o zaman bu durumu her sezeryan yaşıyanın başına gele bilir çünkü 3 sene içinde senin dikişlerin iyileşmiş durumdaydıBenim 3 sene geçmişti üstünden ama sezeryan yerine yerleşti plesenta da orda büyüdü bebek hep aşağıda kaldı plesenta da orda büyüyüp geliştiği için rahimden çıkıp idrar torbama yapışmış gelişmeye yeri kalmadığı için
Canım ben hira 6 aylıktı hamile kaldım ama doktorum hiç demedi dikişlerin iyileşmemiş risk var alalım felan bence sen bir doktorla kalma hem dikişlerin açılması o kadar basit bişe degil ki anlam veremedim. Mesela mervenin durumu gibi bir durum olur sezeryan dikişinin üzerine yerleşir riskli olur sana neler dedi detaylı olarakVerdi ama demedi bir söz bende anlamiyorum
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Evet tabi herkesin başına gelebilir sezeryan olması başlı başına sorun zaten eski kesiğin oraya yerleşiyor kolay tutunuyor hatta tüp bebekte filan rahim çizerler oraya yerleşsin diye onun gibi bişey o rahimdeki kesik dikiş hiç tamamen iyileşmiyor kalıyorYaaaa bayada geçmiş zaman aslında o zaman bu durumu her sezeryan yaşıyanın başına gele bilir çünkü 3 sene içinde senin dikişlerin iyileşmiş durumdaydı
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Evet evet sezeryan dikişinin ve bebeğin fotosu varsa ben de bi bakayım istersen benimkisi de hemen üstünde değildi ama çok yakındı doktor alalım dedi risk dedi ben kabul etmedim ama yukarı doğru büyüceğine aşağı doğru büyüdü bebek devamlı takip edilmesi gerekiyor bu durumdaCanım ben hira 6 aylıktı hamile kaldım ama doktorum hiç demedi dikişlerin iyileşmemiş risk var alalım felan bence sen bir doktorla kalma hem dikişlerin açılması o kadar basit bişe degil ki anlam veremedim. Mesela mervenin durumu gibi bir durum olur sezeryan dikişinin üzerine yerleşir riskli olur sana neler dedi detaylı olarak
- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
Mervenin dediği gibi demedi ben yarın yine gidiyorum doktora iyice konuşmaya bana şimdi yazdıki doktor dikişlerin çok kötü durumda diğil ve sonra sorular verdim dedi bunlar için kesin bir şey söyleyemem yarın gelin konuşak dediCanım ben hira 6 aylıktı hamile kaldım ama doktorum hiç demedi dikişlerin iyileşmemiş risk var alalım felan bence sen bir doktorla kalma hem dikişlerin açılması o kadar basit bişe degil ki anlam veremedim. Mesela mervenin durumu gibi bir durum olur sezeryan dikişinin üzerine yerleşir riskli olur sana neler dedi detaylı olarak
- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
İşte benimki demiyor kesin alalım diyorki isterseniz ala bilirsiniz bebeği ve kötü yerleşmiş demedi..Evet evet sezeryan dikişinin ve bebeğin fotosu varsa ben de bi bakayım istersen benimkisi de hemen üstünde değildi ama çok yakındı doktor alalım dedi risk dedi ben kabul etmedim ama yukarı doğru büyüceğine aşağı doğru büyüdü bebek devamlı takip edilmesi gerekiyor bu durumda
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Eğer dikişindeyse sorun bebeğin yerleşme yeri iyiyse bence risk daha az canım karnın büyüyene kadar da devamlı iyileşicek zaten ilik suyu filan kaynatıp çorba ohh mis iyileşmeyi hızlandırırsınMervenin dediği gibi demedi ben yarın yine gidiyorum doktora iyice konuşmaya bana şimdi yazdıki doktor dikişlerin çok kötü durumda diğil ve sonra sorular verdim dedi bunlar için kesin bir şey söyleyemem yarın gelin konuşak dedi
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
O zaman korkma bence canım yerleşme iyi yerdeyse dikiş iyileşir daha karnın büyümesine de 4 ay var nede olsa zatenİşte benimki demiyor kesin alalım diyorki isterseniz ala bilirsiniz bebeği ve kötü yerleşmiş demedi..
- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
Eğer dikişindeyse sorun bebeğin yerleşme yeri iyiyse bence risk daha az canım karnın büyüyene kadar da devamlı iyileşicek zaten ilik suyu filan kaynatıp çorba ohh mis iyileşmeyi hızlandırırsın
Eklentiler
Sen resmini at bi bakalım canım yani risk dedigi sadece dikişlerin açılabilir dediyse saçma başka doktordan fikir alırsın insanlar kaç defa sezeryan dogum yapıyor hem sen dogum yapalıda 10 ayı geçti galibaMervenin dediği gibi demedi ben yarın yine gidiyorum doktora iyice konuşmaya bana şimdi yazdıki doktor dikişlerin çok kötü durumda diğil ve sonra sorular verdim dedi bunlar için kesin bir şey söyleyemem yarın gelin konuşak dedi
- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
11 ay olucak bu ay YunusunSen resmini at bi bakalım canım yani risk dedigi sadece dikişlerin açılabilir dediyse saçma başka doktordan fikir alırsın insanlar kaç defa sezeryan dogum yapıyor hem sen dogum yapalıda 10 ayı geçti galiba
Eklentiler
- 1 Nisan 2022
- 12.754
- 15.561
- 228
Yarın diyorum aynı doktora gideyim yeniden konuşayım kendi çağırdı sonuçta o doğurucak eğer yine kesin bir şey demese başka birine görünürümBence dikişe çok çok uzak başka doktora da gitmelisin bende ondan da fikir al canım
Ayy canım gayet yukarda duruyor dikişe hiç yakın degil sakın aldırma bebekde içinde gözükmüş11 ay olucak bu ay Yunusun