• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

canım keşke vajınal baktırsaydın karından görünmeyebilir bu haftalarda endişelenme bişey yoktur
Bu gün çağırmış doktor belkide bakıcak doktoru anlıyorum ilk haftalarda bende lekeler kanama başladığı için riske girmedi hadi hayırlısı keseyi görücem bu gün🤲🏻

Kuzum beta dün 5183 çıktı doktor iyi dedi gel ultrasona sordum o zaman neden gözükmedi gaz ola bilir ve ya rahim duruşundan dolayı bakalım artık şimdide onu düşünüyorum
Maşallah canım hiç endişelenme yarın tekrar gittiginde 10binlerde olur betan görür bence daha yeni 5. Haftadasın kız sen yunusda da böyle yüksek beta ile ögrenmiştin bakalım farklı olacak mı

Bu gün çağırmış doktor belkide bakıcak doktoru anlıyorum ilk haftalarda bende lekeler kanama başladığı için riske girmedi hadi hayırlısı keseyi görücem bu gün🤲🏻
Aaa hadi bakim güzel haberlerle gel inşallah canım

Aaa hadi bakim güzel haberlerle gel inşallah canım
Amin canım valla düşünmekten başım ağrıyor.Evet Yunustada adetimden 2 gün sonra verdim 4 bindi sonra 2 gün sonra gittim doktora karından görememişti vajina bakmıştı

Amin canım valla düşünmekten başım ağrıyor.Evet Yunustada adetimden 2 gün sonra verdim 4 bindi sonra 2 gün sonra gittim doktora karından görememişti vajina bakmıştı
Gittin mi canımmmmm

Gittin mi canımmmmm
Keseyi gördük alttan çok şükür ama beni çok korkuttu doktor dikişlerin iyileşmemiş diyor 12 ay en azından beklemek lazım açıla bilir senin içinde riskli takip edicez diyor istesen aldır diyor biz yok dedik..iğne fitil yazdı önlem amaclı

Keseyi gördük alttan çok şükür ama beni çok korkuttu doktor dikişlerin iyileşmemiş diyor 12 ay en azından beklemek lazım açıla bilir senin içinde riskli takip edicez diyor istesen aldır diyor biz yok dedik..iğne fitil yazdı önlem amaclı
Hiç bişe olmaz allahın izniyle canım teyzemin gelini kucagında bebegi 4 aylıkken hamile kalmış gayet saglıkla kucagına aldı önemli olan sezeryan yerine yerleşmemesi canım

Kuzum çok geçmiş olsun kaç haftaliksin
Kuzucum 31 haftalıgım şuanda.
Kızlar imagination forever imagination forever girmiyor hiç bi sıkıntı mı var acaba bişemi oldu
Canım meloşum moralım cok bozuktu ya,moralım bozuk olunca bagsıklık sıstemımde çöktü çok fena hasta oldum 7 gundur cok hastayım antıbıyotık basladı dun doktor.komtrole gıdıyoruz bakalım sureklı,kalp dr u hamılelıkten sonra gececegını dusunuyorum dıyor ama sezeryanıma kalp drmuda gırecekmıs,böyle yani keyfım duzelemedı hiç aksılıkler pespese geldı

Ayy sen hamişmisiiiin gözün aydın niqucuuum🙏🧿🧿saglıkla gelsın mınnosun

Hiç bişe olmaz allahın izniyle canım teyzemin gelini kucagında bebegi 4 aylıkken hamile kalmış gayet saglıkla kucagına aldı önemli olan sezeryan yerine yerleşmemesi canım
İşte risk çok ondan ailece konuşup karar vericez bebek büyümeden

Moralim bozuk canım hayırlısı neyse o olsun
Ayy sımdı okudum,tek doktorla kalmamalısın bence.benım kuzenım dogurduktan 6 ay sonra yenıden hamıle oldugunu ogrenmıstı,cok var etrafımda boyle.tek doktorla kalmamanı tavsıye ederım niqucum,bence ıyılesmıstır artık12 ayda,myom amelıyatında bıle 6 ay koruma verıyor doltor,rahım kesılıyor ondada.

Ayy sımdı okudum,tek doktorla kalmamalısın bence.benım kuzenım dogurduktan 6 ay sonra yenıden hamıle oldugunu ogrenmıstı,cok var etrafımda boyle.tek doktorla kalmamanı tavsıye ederım niqucum,bence ıyılesmıstır artık12 ayda,myom amelıyatında bıle 6 ay koruma verıyor doltor,rahım kesılıyor ondada.
Kuzenin sezeryanmı olmuştu eğer öyleyse belki diyorum onun dikişleri daha iyi durumdaydı

Kuzucum 31 haftalıgım şuanda.

Canım meloşum moralım cok bozuktu ya,moralım bozuk olunca bagsıklık sıstemımde çöktü çok fena hasta oldum 7 gundur cok hastayım antıbıyotık basladı dun doktor.komtrole gıdıyoruz bakalım sureklı,kalp dr u hamılelıkten sonra gececegını dusunuyorum dıyor ama sezeryanıma kalp drmuda gırecekmıs,böyle yani keyfım duzelemedı hiç aksılıkler pespese geldı
Canım benim ya korktum girmeyince inşallah geçicidir kuzum önemli olan saglıkla dogumun gerçekleşmesi dogumdan sonra tesavisi var kolay olur inşallah korkma bitanem taşikardi olanı çok gördüm yakma işlemi ile düzeliyor hem belki hormonlardan dolayı geçisi bişe olmuştur çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumm

İşte risk çok ondan ailece konuşup karar vericez bebek büyümeden
Kuzum benim bebek sezeryan dikişine çok yakın yerleşmişti ve biliyorsun 6 buçuk aylık kaybettim ve benimde ameliyatta çok büyük sıkıntılarım oldu sakın ihmal etme dikiş iyileşme olmadıysa biraz problem olabiliyor beni yanlış anlama kuzucum o yaşadıklarımı inan kimse yaşasın istemem çok zor zamanlardı

Kuzum benim bebek sezeryan dikişine çok yakın yerleşmişti ve biliyorsun 6 buçuk aylık kaybettim ve benimde ameliyatta çok büyük sıkıntılarım oldu sakın ihmal etme dikiş iyileşme olmadıysa biraz problem olabiliyor beni yanlış anlama kuzucum o yaşadıklarımı inan kimse yaşasın istemem çok zor zamanlardı
Anladım cnm bende düşünücem

Back