Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdi migren ataklarım olur benim ama inşallah bunda olmaz aminfnd_50 sende hamiş oldun nazlanma detaylı olarak mide bulantılarını bura yazıcan dağılmak yok
Benimde bulantım çok az vardı 3 aydan kesildi hiç kusmadım bileKız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdi migren ataklarım olur benim ama inşallah bunda olmaz amin
Aynen ya sen iyisin ben hep unutuyorum nikleriPapatyamaviss , melegim can , IADK destinesiaa T TASUU L A L golden-snitch imagination forever onları da unutmayalım
Ben 12. Hafta bitecek hala kusuyorum orası hiç belli olmaz. İnşallah olmaz ama olursa da prilam iste doktordan mutlakaKız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdi migren ataklarım olur benim ama inşallah bunda olmaz amin
Hayır benim ilk 3 ay da bir şey olmadı gelişine yedim aldım kiloları bunda nasıl olacak acaba olur mu bulantı. Annem garibim her hamileliğinde 9 ay kusmuş mesela. Kardeşimde görüyordum sadece yeşil elma yiyebilirdi onu da kusardıBenimde bulantım çok az vardı 3 aydan kesildi hiç kusmadım bile
İşte ilk hamileliğimde 9 ay bulantı kusma yaşamadım. Ama aylarca süren migren atakları yaşadım. Bu hamilelikte nasıl olur bilmiyorumBen 12. Hafta bitecek hala kusuyorum orası hiç belli olmaz. İnşallah olmaz ama olursa da prilam iste doktordan mutlaka
Kız olursa başlar bulantılar bence sağlıkla gelsinler de bulantı falan hikayeİşte ilk hamileliğimde 9 ay bulantı kusma yaşamadım. Ama aylarca süren migren atakları yaşadım. Bu hamilelikte nasıl olur bilmiyorum
Aynen aşko sağlıklı olsunlar da tek valla başa gelen çekilir diyoruz çok bekledik ay bugünleriKız olursa başlar bulantılar bence sağlıkla gelsinler de bulantı falan hikaye
Valla çok iyi olmuş oh be bura dostane oldu vallahi hepimiz bir arada evimiz gibiAyy şuan farkediyorum grubu bir saniyeeee daha geçen aklıma geldi yemin ederim bir topik mi açsak eski arkadaşlar diye dedim. Çok güzel olmuşş yaaa hüğğ duygulandımm
Hoş geldin kuzumbenim gebeliğim riskliydi ya düşüklerim olduğu için yine lekelenme olunca doktor 1 günlük yatırdı beni hastaneye serum takıldı ve dedi kesinlikle kalkmıcan işte öyle deyince bende annemi çağırdım yanıma tam 10 ay benimle kaldı sağolsun her doktora gidince korka korka gittim dualarla geçti günlerim.24 haftada fazla suyum çıktı sonra onu taktım erken doğum olur diye ondan doktor diyet dedi yapıcan resmen aç kaldım istediğimi yiyemedim ağlıyordum acım diyeçok şükür doğdu bebişim ama süt sadece 30 gün vere bildim kendime bakmadım uyumadım hastaneden çıkarken Yunus kilo verdi onu9 çok taktım ve tabi sütüm kesildi..doğumdan sonra kendine bak bırakma ben kahvatli bile yapamıyordum.Öyle yaniNiqu cum sen nasılsın canımnasıl gectı hamıslık dogum ve sonrası anlatsana bıraz