yine kayinvalide artık bir son bulsun bu :(

"seni ogluma ve bana hizmet et diye aldim" yok daha neler olduu, soka girdim okurken ya , esin biliyormu peki sana bunu dedigini terbiyesizlik ya.

Sanki ben evli eslerin arasinin bozulmasinin yanamyim? Heleki yatak ayirmasina hiç yana degilim fakat bazen evlilikte mecburen taktik, strateji uygulamak zorundasin. Kadin olarak kendini saydirmak zorundasin ve bunu hem suçlu hem güçlu bir erkegin yanina gidip( ki yataklari ayiran zaten bizzat o erkek) "bir kadinin yeri erkegin yanindadir" demek ile olmaz. Evet o tabir, o sözler bana çok çirkin geliyor. Kadin olsun, erkek olsun, bu sözler ile insan kendi gururunu ayaklar altina almis oluyor.

Konu sahibi eger simdi daha olay "küçükken" (ki kanimca olay o kadar küçük bile degil), daha evliligin basindayken tavrini koymak zorunda. Eger simdi kendini ezdirirse, ömür boyu ezilir ve mutsuz kalir. Konu sahibi esi ile konusmasi lazim, durumun ne kadar vahim oldugunu izah etmesi lazim. Evlilikte konusmak çok önemli fakat erkekler düz mantik olduklari için davranislara daha çok önem verirler. Simdi konu sahibi kendi basina (hakli oldugu yerde) mesela yataklari birlestirmeyi kalksa, erkek onu artik zirve olarak görür ve yalnis olmadiginin ispati olarak görür.

Simdilik barisma ile sorun uzun vadede çözülmez. Bu konuda erkek yalnis oldugunun farkinda varmasi lazim. O tekrar yataklari birlestirmesi gerekiyor ki uzun vadede konu sahibini daha iyi anlasin ve korusun diye.

'' Ben seni bana ve oğluma hizmet et diye aldım mecbursun vs '' ben bu cümleye takılıp kaldım şahsen. Gidip hizmetçi alsaymış bari oğluna
Mesafeni korumaya çalış şu kısacık zamanda bile belli etmiş ne olduğunu/nasıl birisi olduğunu.

Canım eşin bu cümlesiyle annesinin kabahatini kabul etmiş, keşke eşini kırmayıp onun hatırına yarım saatliğine uğrasaydın.

Haklısın, seninde kendine ait bir hayatın ona göre programın var ama ne yapacaksın yaşlı insan işte.

Işte sinir oldugum konu da bu kendime ait bir hayatim olamıyor bi türlü hep müdahale var

kayınvalide eziyetini dibine kadar yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki, mesafeni koru, sizli bizli ol, mümkün olduğu kadar eşine yansıtma, arada kalıyorlar ve malesef ki anaları daha kıymetli oluyor, tercih yaptırırsan üzülen sen, yıpranan evliliğin olur.
öfkene sakın yenilme, soğukkanlı ol ve sakın ama sakın samimi olma.

Teşekkür ederim tavsiyen icin umarım ise yarar

2 ay olmus daha evlenelı
dıkkaty et bu sorunları duzeltmeden hamıle kalma sakın
kv ye gelınce gerı adım atma kımsenın keyfıne gore ıs yapacak degılsınız

[QUOTa;35922656]kımseye gore kendını sekıllendıremezsın
93 lumusun ?

Evet canim öyleyim[/QUOTE]

aynı yastayız ...
kv sana soyledıgı laflar cok cırkın ne demek ben senı bana ve ogluma hızmet ıcın aldım ,
esın bu laflar ıcın ne dedı

Evet canim öyleyim

aynı yastayız ...
kv sana soyledıgı laflar cok cırkın ne demek ben senı bana ve ogluma hızmet ıcın aldım ,
esın bu laflar ıcın ne dedı[/QUOTE]

Agizini topla o benim karim hizmetçi diye almadım ben onu laflarina dikkat diye sesini yükseltti sonra o mesur oyununu oynad(ı esim tek çocuk ve kp esim cok küçükken ölmüş) ben seni tek basima büyüttüm boyle mi odeyeceksin hakkini yemedim yedirdim vs vs ağlamaya basladi esimde yelkenleri suya indirdi tabi sonra gitti anlayacagin bizimle beraber olmak icin her Çirkefligi yapabilen bir kadin

aynı yastayız ...
esın bu laflar ıcın ne dedı

Agizini topla o benim karim hizmetçi diye almadım ben onu laflarina dikkat diye sesini yükseltti sonra o mesur oyununu oynad(ı esim tek çocuk ve kp esim cok küçükken ölmüş) ben seni tek basima büyüttüm boyle mi odeyeceksin hakkini yemedim yedirdim vs vs ağlamaya basladi esimde yelkenleri suya indirdi tabi sonra gitti anlayacagin bizimle beraber olmak icin her Çirkefligi yapabilen bir kadin[/QUOTE]

Aslında eşin tepki veriyor bu güzel bir şey.
Kadın bu duygu sömürüsü ile iyi aynı evde oturtmamış seni.

Bence eşinle kavga etmek yerine, naz yaparak isteklerini anlat.
Ağla, 2 aylık evliyim duyduklarımı görüyorsun dimi de..

Sen görüş ama benden özür dileyip bana saygılı olmadan ben görüşmek istemiyorum.
Seviyorsan bu kadarını başar de.

Ayrı yatmak, kavga çözüm değil bence.

Adam tepki veriyor seni ezdirmiyor ki sadece idare et arada kaldım diyor.

Tek çocuk olması büyük sorun.
Kadının tek hedef siz oluyorsunuz bu durumda :S

Ayni dert bendede vardi kismen. Bizim de kayinpeder yok 3 erkegin en kucugu ile evliyim kayinvalide diger iki geline edecegini etmis tukenmis iyice o haliyle bana kaldi hepimizdede kaliyo sirayla onlar yaka silkiyo bende geldigi zaman seviniyorum :) hic bi ise karismaz hatta yardimida oluyo calistigim icin yemegi filan yaptiriyorum ona bana her geldiginde hediyeler filan alir maasini toptan verir ama digerleri ile iyice göz olmuslar :) bence biraz huyuna git sonucta bi oglu napcan atsan atilmaz satsan satilmaz o nisanliyken belli etmistir kendini de sen anlamamissindir be guzelim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aynen ben bilememisim nasıl biri oldugunu kv ve ben zit karakterleriz ben sessiz sakin olgunumdur kadın tam tersi cazgir utanmaz dediğim dedik bir insandir oyle bir insanlada yasayamam suyuna gidemem çünkü daha da aziyor ben uyumlu okdukca tek care başka bir sehire tasinmak başka çaremiz kalmadı

Of of offff amma dolusunuz 😄 Ben iki yıllık evliyim sizin çok daha uzun bir tecrübeniz var belli ki.Eşim bana son derece saygılıdır ve çok şükür tartışmamız bile şu iki yılda en fazla 3-4 defa olmuştur ki pek hatırlamam bile.Ben konu sahibine mutlu ve huzurlu evliliği olan biri olarak fikrimi söyledim size değil.Lütfen kendi tecrübelerinizi benim yazımdan alıntı yaparak değil başka bir forumda belirtin.Konu sahibine yardımcı olalım aklını karıştırmayalım.Hiç hoşlanmıyorum fikirleri bu şekilde tartışmaya çeviren konuşmalardan.Bu nedenle yazsanız da cevap alamayacaksınız artık.Sevgiyle kalın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Insan 2 aylik evliyken bunlari nasil yasar aklim almiyor boyle bir tepki verdim daha cok tecrubesizim nasil davranacagimi bilmiyorum
Tavrı eşinden çok kayınvalidene koyacaksın.Evlilik uzaktan göründüğü gibi asla değildir.Ne kadar eşinle de evlensen aileler de bir nevi evlenmiş oluyor ne yazık ki.Eşinle aranı iyi tutmaya çalış onu kaybetmemeye bak o da sana iyi davranacaktır emin ol.Denizin kenarındaki kayalar bile zamanla birbirine kaynarlar.Rüzgarı da yerler dalgayı da yerler ufalanır parçalanır ama sonunda bir bütün olurlar.Daha çok yenisiniz zamanla oturacaktır her şey.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umarım oturur benim esimle hiç bir problemimz yok cok sukur tek sorun kv gecenlerde bodruma kardesinin yanına gitti 3 gun esimle rahat ettik vallahi oh dedik o derece huzurumuzu kaçırıyor evimin kapısını kapamakla umursamamakla olmuyor cunku sürekli arıyor telefonu kapatsak eve damlıyor anlatabiliyor muyum bi türlü aile olamıyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…