• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kayinvalide artık bir son bulsun bu :(

Inan esim cok iyi bir insandir annesiyle cok konuştu cok mücadele etti aramizi surekli ayarlamaya calisti ama kv cok şirret bir kadin bas edemiyoruz

Eşine maşallah ama görüyorsun ki yetmiyor bu. Bir şekilde cizgiyi net bir şekilde cekmesi lazım.

yatak odam yok onun eşyalarının olduğu odada bir dar alan var orda yerde yatıyoruz

Neden almadınız peki?

Ya simdi yazıcam beni topa tutacaklar.

Sırf evlenmek icin herşeye eyvallah diyorsunuz sonra da "onu almadılar, bunu satmadılar, kaşık bile koymadılar"...

Sevdiğim adam beni kücük bir odada yerde yatıyorsa başlarım onun sevgisine.

Neden almadınız peki?

Ya simdi yazıcam beni topa tutacaklar.

Sırf evlenmek icin herşeye eyvallah diyorsunuz sonra da "onu almadılar, bunu satmadılar, kaşık bile koymadılar"...

Sevdiğim adam beni kücük bir odada yerde yatıyorsa başlarım onun sevgisine.

bize alacaz dediler almadılar ayıralım evi diyoruz kaynanam la kocası kavga etmiş ayrıldılar kaynanam kızıyla kaldı kaynım var oda askerde başımıza kaldı yani ne yapacağımı bilmiyorum o kötü bana olmuyor onun la ama nasıl olacak ki tek kalacaklar

bize alacaz dediler almadılar ayıralım evi diyoruz kaynanam la kocası kavga etmiş ayrıldılar kaynanam kızıyla kaldı kaynım var oda askerde başımıza kaldı yani ne yapacağımı bilmiyorum o kötü bana olmuyor onun la ama nasıl olacak ki tek kalacaklar

Ben de diyorum ki almadılarsa kocan alsın. Evlenmeyi biliyor da eşya almayı bilmiyor mu?

yatak odam yok onun eşyalarının olduğu odada bir dar alan var orda yerde yatıyoruz

nasıl yani? yerde mi yatıyordun ve 3 yıllık evlisin, eşine sözünde mi geçmiyor, bir baz alsan, eşinin eşyalarını azaltsan,,,,
bana kalmaz sorgulamaz ama birde bebek mi istiyorsun? onu nerede yatıracaksın?

Şu hizmetçi olayına çok sinirlendim ne demek hizmetçi almış cehalet hiç biter mi zaten. Arkadaşım daha çok başlardasın kimsenin eline koz verme. Eşin bu yüzden ayrı yatıyorsa bırak yatsın kafanı dinle sende. Önlemini al yoksa seni çok ezerler. K.validen biryere çağırdığında hemen eşini ara eşin bizim başka işimiz var desin sen dersen kötü olursun arkadaşım eşin diyecek. Seni seviyorsa katlanacak ve arayı bulacak bir an önce evini ayırmaya bak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu hizmetçi olayına çok sinirlendim ne demek hizmetçi almış cehalet hiç biter mi zaten. Arkadaşım daha çok başlardasın kimsenin eline koz verme. Eşin bu yüzden ayrı yatıyorsa bırak yatsın kafanı dinle sende. Önlemini al yoksa seni çok ezerler. K.validen biryere çağırdığında hemen eşini ara eşin bizim başka işimiz var desin sen dersen kötü olursun arkadaşım eşin diyecek. Seni seviyorsa katlanacak ve arayı bulacak bir an önce evini ayırmaya bak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evimiz ayri zaten ama ayni ilçedeyiz 15dakikalik mesafe var arada esimle yatagimizi ben ayirdim zaten akli basina gelsin diye çok bekledik birbirimizi sonumuzun böyle olabileceğini tahmin edemedim evi başka yere tasiyalim diyorum malum yeni düğün yaptık esim maddi durum duzelsn gidicez dedi ama hu durum bi sene sürecek 1 sene nasil katlanirim bilemiyorum

Evet kizlar bir cok kayinvalide problemlerini okudum yorumladim hepsi de birbirine benziyor aslinda benim derdime gelecek olursak kayinvalidem sogudum sevmiyorum gormek bile istemiyorum onu iki aylik evliyim ve yapmadığını bırakmadı evlendik kapadokyaya gittik balayina 5 gün kaldik sureklei aradi gunde 5 defa aradi ordan bilmeliydim kişiliğini neyse evimize geri geldik gece 1 de aradı neden dönüşte ugramadiniz diye sesimi çıkaramadım çalışıyorum 8 de çıkıyorum isten markette çalışıyorum ve hâliyle cok yogun tempoda çalışıyorum hak verirsiniz ki yoruluyorum 1 ay sonra ayni çalışıyorum rahatsızlandım eve gittim kv de geldi bana dedim birsey icer misin anne yoj dedi ama nasıl hastayim bakin kafami kaldıramiyorum i gittim ihlamur yapmistim kendime ona da verdim içti k. Bakma anne ama uzancam kötüym dedim birsey demedi sonraa hadi kalk dugune gitcez dedi anne yapma etme hastayım isten dönüp geldim yok efendim neymiş gidilecekmis çalıştığım icin biryere gezdiremiyormus beni esimi aradi oglum ben boylr saygısız gelin görmedim karsimda yatiyo bi taraflarini ayirip ben boyle saygisuzliga gelemem dedi aradım esimi geldedim yok efendim benim evimde oturuyorsun her dedigimi yyapacaksın ben srni bana ve oğluma hizmet et diye aldim mecbursun vs vs aileme ağıza alınmayacak laflar etti ve o gunden sonra onun evine gitmedim 2 hafta esimi aradıgece ağladı bir suru gelmiyor gitmiyor dıye esim alttan al gidip gel ben arada kalıyorum dedi biraz sert ciktim esime o da bana sert cikti kavga ettik ayri yatiyoruz su anda evliliğim bitmek uzereçok mutsuzum çok

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
ruh hastası manyakkkkk...
eşinle kv yüzünden kavga etme
yatakları ayırmışsınız yavaştan yanaş
o salonda yatıyosa yanıma gel de yada gelmiyosa sende salona gitt
surat assa bile yavaş yavaş düzelir ama kv konusunda taviz verme sakın
yalnız hiç gitmemezlik yapma kırk yıldada olsa kapıdan bir uğra çık
sonra eşin seni suçlamasın zaten daha ilk tatsızlıkta sen hemen sırtını döndün anneme demesin
seni haklı görsün ilerde

kızıyorum olmuyor küsüuorum olmuyor nasil tepki vereceğmi sasirdim tek çözümü bunda buldum

Canım bak herkes tartışır ama yatak ayırmak gerçekten iyi değil.Sen beni dinle git eşinin yanında uyu.Ona ılımlı davran annesini haklı görmeye başlar sonra.Senin huzursuz biri olduğunu düşünür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet kizlar bir cok kayinvalide problemlerini okudum yorumladim hepsi de birbirine benziyor aslinda benim derdime gelecek olursak kayinvalidem sogudum sevmiyorum gormek bile istemiyorum onu iki aylik evliyim ve yapmadığını bırakmadı evlendik kapadokyaya gittik balayina 5 gün kaldik sureklei aradi gunde 5 defa aradi ordan bilmeliydim kişiliğini neyse evimize geri geldik gece 1 de aradı neden dönüşte ugramadiniz diye sesimi çıkaramadım çalışıyorum 8 de çıkıyorum isten markette çalışıyorum ve hâliyle cok yogun tempoda çalışıyorum hak verirsiniz ki yoruluyorum 1 ay sonra ayni çalışıyorum rahatsızlandım eve gittim kv de geldi bana dedim birsey icer misin anne yoj dedi ama nasıl hastayim bakin kafami kaldıramiyorum i gittim ihlamur yapmistim kendime ona da verdim içti k. Bakma anne ama uzancam kötüym dedim birsey demedi sonraa hadi kalk dugune gitcez dedi anne yapma etme hastayım isten dönüp geldim yok efendim neymiş gidilecekmis çalıştığım icin biryere gezdiremiyormus beni esimi aradi oglum ben boylr saygısız gelin görmedim karsimda yatiyo bi taraflarini ayirip ben boyle saygisuzliga gelemem dedi aradım esimi geldedim yok efendim benim evimde oturuyorsun her dedigimi yyapacaksın ben srni bana ve oğluma hizmet et diye aldim mecbursun vs vs aileme ağıza alınmayacak laflar etti ve o gunden sonra onun evine gitmedim 2 hafta esimi aradıgece ağladı bir suru gelmiyor gitmiyor dıye esim alttan al gidip gel ben arada kalıyorum dedi biraz sert ciktim esime o da bana sert cikti kavga ettik ayri yatiyoruz su anda evliliğim bitmek uzereçok mutsuzum çok

Tükenerek yok olmasınız istediğimiz bir tür. Kendi mutlu olamamış başkalarının mutsuzluğuyla tatmin olan. Egosunu bencilliğini başkalarıyla yenişerek yapmaya çalışan gerginlikten beslenen bir canavar örneği. Hakkınızda hayırlısı olsun. Oğlu yokken sizde ona ayarı verin derim ben bir de telefonunuzn ses kaydını açın bütn gün size geldiğinde dediklerini kaydetsin açar oğluna dinletirsiniz. Mütemadiyen.

Hep kadinmi arayi yapmak zordunda kaliyor? Ne münasebet ya, adam yatagi ayriyor ve kadinda yapisik ikizi gibi gidip kocasinin yanina gitmek zorunda öylemi? Birde o igrenç laflari söyleyerek? Sanki evlilik sadece kadinlar için evlilik, erkekler için hava hos sanki!

Su an konu sahibin esi hem konu sahibine karsi saygi duymuyor, hem fazla ana kuzusu. Konu sahibi bu adama ders vermesi gerekiyor. Ve öyle yilisik yilisik "kadinin yeri kocasinin yanindadir" demek ile degil. Bir erkek nasil kendi karisinin hizmetçi olarak görülmesine kabullenebilir? Adam resmen annesine kizacagina, gidip karisindan yatak ayriyor. Yahu nerden buluyorsunuz bu ana kuzularini?

Konu sahibi, sana sesleniyorum, mecburen direnmen lazim. Simdi pes edersen bunlar daima seni ezecekler. Esine durumu izah etmen gerekiyor, ayni seyler senin annen esine demis olsaydi acaba esinin tepkisi nasil olurdu bir sor. Ama sakin pes etme, kendi basina barisma, yataklari birlestirme. O adim atsin.

Ben konu sahibine kendi fikrimi söyledim.Siz insanlara istediğiniz gibi davranabilirsiniz o sizi ilgilendirir.Ben evli eşlerin arasının bozulmasından yana değil aile olduklarının bilincine varmasından yanayım.Henüz yeni evli bir çift kayınvalide yüznden şimdiden yatağı ayırırsa daha sonra büyük sorunlar ortaya çıkabilir.Ayrıca ben bu tabirin " yılışık " olduğunu da düşünmüyorum.O sizin fikriniz.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
ruh hastası manyakkkkk...
eşinle kv yüzünden kavga etme
yatakları ayırmışsınız yavaştan yanaş
o salonda yatıyosa yanıma gel de yada gelmiyosa sende salona gitt
surat assa bile yavaş yavaş düzelir ama kv konusunda taviz verme sakın
yalnız hiç gitmemezlik yapma kırk yıldada olsa kapıdan bir uğra çık
sonra eşin seni suçlamasın zaten daha ilk tatsızlıkta sen hemen sırtını döndün anneme demesin
seni haklı görsün ilerde

Öyle yapıcam bi de bunu deneyeyim bakalım

Canım bak herkes tartışır ama yatak ayırmak gerçekten iyi değil.Sen beni dinle git eşinin yanında uyu.Ona ılımlı davran annesini haklı görmeye başlar sonra.Senin huzursuz biri olduğunu düşünür

Insan 2 aylik evliyken bunlari nasil yasar aklim almiyor boyle bir tepki verdim daha cok tecrubesizim nasil davranacagimi bilmiyorum

tartışmanın boyutu ne olursa olsun yatak ayrılmamalı
evlilik bu tabiki anlaşmazlıklar olacaktır ama her tartışmada yatak ayrılırsa bu birbirinizden daha cok sogumanıza sebep olabilir
kv konusunda net bir tavır ortaya koy o tavrın konusunda kararlı oldugunu kv ve oğluda bilsin
eşine açık açık söyle çalıştığını yoruldugunu ve istediğin zaman keyfin ve zamanın oldugunda kv ye gideceğini
birr daha bu tür bir tartışmanın evimde yaşanmasını ve kulağıma gelmesini istemiyorum dersin
bu tip kv ile uğraşmak zordur Allah yardımcın olsun

seytanla seytan melek le melek ol, onlar nasil ara acmaya calisiyorsa fesatliklarla evine geliyorsa emir vermeler senaryolar , sen daha da kötü ol , tabi kocanin yaninda dikkat eteceksin, oazamn görsün saygisiz gelinin nasil oldugunu, haha allah hep yanlislara veriyor vallaha ,

Ayyy boyle kadinlari anlamiyorum ya yok ogluma hizmet edesinmia hizmetcimiyim ben pardon da? Ne uyuz oldum kayinvalidene itici kadin

Maalesef durum bu ne yapacağımı bende sasirdim nişanlılik döneminde boyle değildi evlendik 360 derece döndü kadin ben bebeğim olsun istiyorm ama bu kadin yüzünden dogurmak istemiyorjm bir yandan da

benim de gözüm korktu artık .. sakın şu an bebek düşünme . bekle.. sabretmen gerekicek... eşinle detaylıca konus istersen.. yoksa çözüm süreci uzayacak..

Terbiyesiz ya ne demek hizmet etmek ya. Kölesin sanki. Bence esinle konus bu durumu sakince. Seni sen onlara Kölelik yap diye almamostir herhlde. Esini kendi tarafina cek derim sonra annesnn sozunden cikmayan pisirik erkek olur.

Back
X