• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kayinvalide artık bir son bulsun bu :(

Agizini topla o benim karim hizmetçi diye almadım ben onu laflarina dikkat diye sesini yükseltti sonra o mesur oyununu oynad(ı esim tek çocuk ve kp esim cok küçükken ölmüş) ben seni tek basima büyüttüm boyle mi odeyeceksin hakkini yemedim yedirdim vs vs ağlamaya basladi esimde yelkenleri suya indirdi tabi sonra gitti anlayacagin bizimle beraber olmak icin her Çirkefligi yapabilen bir kadin

Aslında eşin tepki veriyor bu güzel bir şey.
Kadın bu duygu sömürüsü ile iyi aynı evde oturtmamış seni.

Bence eşinle kavga etmek yerine, naz yaparak isteklerini anlat.
Ağla, 2 aylık evliyim duyduklarımı görüyorsun dimi de..

Sen görüş ama benden özür dileyip bana saygılı olmadan ben görüşmek istemiyorum.
Seviyorsan bu kadarını başar de.

Ayrı yatmak, kavga çözüm değil bence.

Adam tepki veriyor seni ezdirmiyor ki sadece idare et arada kaldım diyor.

Tek çocuk olması büyük sorun.
Kadının tek hedef siz oluyorsunuz bu durumda :S[/QUOTE]tek cocuk olması dedğiniz gibi baslı basına zor ve de kp de vefat etmiş esimi afedersiniz kocası gibi görüyor sürekli arıyor işten ne zaman cıktın ne zaman eve geldin diye sürekli bir bilgi almak derdinde ben bu kadar aramıyorum esimi sonunda numarasını engelliycem valla ya aramız iyi olmayagörsün hemen huzurumuzu kaçıracak birseyier buluyor atsan atılmaz satsan satılmaz derdim büyük

Aynı dert bendede var canım benim eşim de tek çocuk ve aileler tek çocuk olunca bazı şeyleri iyice abartıyorlar . Kendilerini efendi bizleri de hizmetçileri görüyorlar malesef , bende tam 2 aylık evliyken aynı şeyleri yaşadım sayılır , kavga ettik sonuç olarak iki tarafta birbirini tanıdı ve tepkilerini ayarlamayı öğrendi onun için senin de yapacağın şey kendin gibi davranmak . Kayınpederin de olmadığı için kendini iyice sizin evinizin bir üyesi görüyordur zamanla alışır bunun böyle olmadığına . Tabi kısa vadede bir gelişme beklemek yanlış olur bir buçuk yıldır evliyim kayınpederim de hayatta ve daha dün bir eve sığmadık mı beraber oturalım laflarını duydum inan ki onun için bazı şeyler zamanla oturacak inşallah diye sabredeceksin ama kendinden taviz vermeden .

:6:
Aynı dert bendede var canım benim eşim de tek çocuk ve aileler tek çocuk olunca bazı şeyleri iyice abartıyorlar . Kendilerini efendi bizleri de hizmetçileri görüyorlar malesef , bende tam 2 aylık evliyken aynı şeyleri yaşadım sayılır , kavga ettik sonuç olarak iki tarafta birbirini tanıdı ve tepkilerini ayarlamayı öğrendi onun için senin de yapacağın şey kendin gibi davranmak . Kayınpederin de olmadığı için kendini iyice sizin evinizin bir üyesi görüyordur zamanla alışır bunun böyle olmadığına . Tabi kısa vadede bir gelişme beklemek yanlış olur bir buçuk yıldır evliyim kayınpederim de hayatta ve daha dün bir eve sığmadık mı beraber oturalım laflarını duydum inan ki onun için bazı şeyler zamanla oturacak inşallah diye sabredeceksin ama kendinden taviz vermeden .
Peki canim cocuk olunca tavırları değişti mi ben bebek istiyorum ama korkuyorum isler tamamen karisacak diye

umarım oturur benim esimle hiç bir problemimz yok cok sukur tek sorun kv gecenlerde bodruma kardesinin yanına gitti 3 gun esimle rahat ettik vallahi oh dedik o derece huzurumuzu kaçırıyor evimin kapısını kapamakla umursamamakla olmuyor cunku sürekli arıyor telefonu kapatsak eve damlıyor anlatabiliyor muyum bi türlü aile olamıyoruz biz

Dediğim gibi kv ye resmi olcaksın canım siz diye hitap et sakın senli benli olma bu tarz bir kadınla.Zamanla az aramayı öğrenir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:6:
Peki canim cocuk olunca tavırları değişti mi ben bebek istiyorum ama korkuyorum isler tamamen karisacak diye

Karışacaklar gibi görünüyor ama çocuğum konusunda kimseyi karıştırmam ben ki bunu bende belli ediyorum . Birde tavsiyem söylemek istediğini söyle içine atma kavga da edecek olsanız. Zamanla oturuyor hem bazı şeyler birden olmuyor malesef.

Benim kv de bana hayatimi zindan etti. Onceki konularimda var artik gorusmuyorum. Okadar rahatimki ohhh gel keyfim gel...

madem eşin tek, baba da yok o zaman biraz hassas olması normal eşinin...
bu durumda alttan alman lazım biraz..
mesafe önemli...
soğuk ol mümkün olduğu kadar...

Ben bu Türk erkek analarını anlamıyorum. Herhalde dünyada tek örnektir, oğullarına düşkün olmaları ve geline işken etmeleri. Ben yurtdışında yabancı biriyle evliyim. Kayınvalidem de yabancı haliyle. Burada öyle kayınvalideye hizmet edeceksin, gidip geleceksin diye birşey yok. İster görüşürsün, istersen hiç görme. Benim eşim de sorar görüşmek istiyor musun annemle diye. Ben kayınvalidemi sevdiğim için evet diyorum. Kadın bizi görmek istediği zaman arar, müsait misiniz şu şu gün der, ona göre buluşuruz. Bu buluşmalar da evlerde olmuyor genelde, dışarıda restoranlarda. Yemek yiyip, muhabbet ederiz. Kayınvalidem benim hakkımda kötü bir yorumda bulunsa herhalde eşim lafı ağzına tıkar, bir daha gerekmedikçe görüşmezdi. Eşim beni seviyor neden beni annesine ezdirsin. Hayatı biz ikimiz paylaşıyoruz sonuçta. Kayınvalidem ben oğlunu seviyorum, göz kulak oluyorum diye çok mutlu. Eşime de hep söyler mutlu olduğunu. Neden olmasın değil mi? Oğlu seviliyor bir kadın tarafından, oğlu da kadını seviyor. Daha ne ister bir anne?
Benim tavsiyem gelinler olarak bu düzeni kabul etmemeniz. Ona göre eş seçmelisiniz. Ana kuzusu ya da ruh hastası annesi olan erkeklerden uzak durun.Ya da o annelerle görüşmeyin. Bir de erkeğin sizi gerçekten sevdiğinden emin olun. Seven erkek sevgilisinin, eşinin yanında durur. Onun üzülmesine dayanamaz. Ben böyle düşünüyorum. Çok şefkatli bir eşim var. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapar. Ben de onu tabii. Yani sonuçta huzur var, mutluluk var.

Son düzenleme:
Canim ayni turunden bende de var bitane sen daha 2 aylik evliymissin benim 10 ay oldu ayni sekilde yapmadigini birakmadi daha gecenlerde ameliyat oldu hadi dedim ramazan ayinda hayir duasini alirim ama sen misin giden vay arkadas ben iyiluk yaptikca onlar tepeme bindiler yaptigim yemekleri begenmediler yaptigim temizligi begenmediler kari koca beni çıldırttilar resmen 2 gun once kayınpederim esimi aramis tugceye soyle bizim ev temizlenecek diye benim saf kocamda baba bizim evimiz nolacak kim temizlicek demis ama adam diretmis bende esime latladim bu sefer bu son olsun bi daha da benden yardim beklemesinler yardimci olarak mi aldilar beni dedim anan hastaymis ölmüş hic umrumda bile degil bidahaki bayram soyle gunlugu 80 tlden kadin tutsunlar onlarin 1 sene pislettigini ben 3 gunde nasil temizleyecem dedim en sonunda baktim soylenmekten cenem yoruldu tamam simdi yat zibar dedim oda haklisn dedi ne desin kiyamadim öptüm tabi sonra. Kiz bunlar oyle fena ki esime yapmadıklarıni birakmadilar ama benim kocam saf temiz kalpli iste kiramiyo kimseyi ama ben onu adam edecem az kaldi :) tatlim birak esin arada kalsin sen hem mesafeni koru hemde tepkini goster boyle sen uzulur ve hasta olursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy kayınvalidenin kralı var burda... Nasıl fenalık nasıl Fitnelik saygısızlık da cabası. Bir taraflarını ayırıp yatıyor ki sen izin istemiş hastayım demişsin de.

Allah muhafaza gazabı senden uzakta olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"taviz tavizi doğurur" diyen arkadaşa kesinlikle katılıyorum. çizginizi çekin ve orada durun. benim kv de aynen sizinki gibiydi. ama tek fark benim kocam hiç bir zaman benim tarafımı tutmadı. annesiyle yüklenip durdular. her yüklenmede de gidip kadının elinin öper özür dilerdim. nasıl olsa bir gün birbirimizi daha iyi tanıyıp anlayacağız derdim. ama neredeyse on yıl oldu. hala aynılar. aramıyor, gelip gitmiyorsa mutlaka bana küstür ve akşam oğluyla kavga edeceğiz demektir benim için. ayrı şehre taşındığımızda da bir senede iki kere gelip ben sizle aynı evde yaşayacağım diye tutturdu. her seferinde iki üç ay kaldı. evliliğimiz bitme noktasına geldi. çözüm için "anne yan apartmanda boş daire var tam sana göre. istersen tutalım" dedim, oğlunun evinden kovan gelin oldum. kadın arsızsa ayrı şehir de çözüm değil. çocuk olduktan sonra da aynı şehirde bir sokak üstümüzde yaşamasına rağmen üç kere sizle yaşayacağım, çocuğunuza bakacağım diyerek geldi. ben 8'de işten geleceğim. çocuk tüm gün ortalığı batıracak, kv "sen toplarsın" diyor. ertesi gün içinde ona öğlen akşam yemeği yapıp, dolaba koyacakmışım. bakıcı da tutacakmışım. o sadece bakıcının başında durmak için bize yerleşecekmiş. Allah vicdan versin böylelerine.

Pardon da ben yeni evli olucam.esimin annesi her turlu hakareti edicek.adam da buna ses cikarmicak ben de ah kocacim vah kocacim diyip adamin yatagina giricem bi de...yok yaa..evlilugin mantigini anlayamamis kocan.boyle adamlar evlenmesin bence otursunlar analarinin dizi dibinde.evlenirken yaptiklari masrafa da hizmetci tutabilirler cok rahat.kadinlarin hayatlarini kararttmamis olurlar

Back
X