- 7 Mart 2014
- 306
- 68
- 318
- 34
- Konu Sahibi papatya1993
-
Agizini topla o benim karim hizmetçi diye almadım ben onu laflarina dikkat diye sesini yükseltti sonra o mesur oyununu oynad(ı esim tek çocuk ve kp esim cok küçükken ölmüş) ben seni tek basima büyüttüm boyle mi odeyeceksin hakkini yemedim yedirdim vs vs ağlamaya basladi esimde yelkenleri suya indirdi tabi sonra gitti anlayacagin bizimle beraber olmak icin her Çirkefligi yapabilen bir kadin
Peki canim cocuk olunca tavırları değişti mi ben bebek istiyorum ama korkuyorum isler tamamen karisacak diyeAynı dert bendede var canım benim eşim de tek çocuk ve aileler tek çocuk olunca bazı şeyleri iyice abartıyorlar . Kendilerini efendi bizleri de hizmetçileri görüyorlar malesef , bende tam 2 aylık evliyken aynı şeyleri yaşadım sayılır , kavga ettik sonuç olarak iki tarafta birbirini tanıdı ve tepkilerini ayarlamayı öğrendi onun için senin de yapacağın şey kendin gibi davranmak . Kayınpederin de olmadığı için kendini iyice sizin evinizin bir üyesi görüyordur zamanla alışır bunun böyle olmadığına . Tabi kısa vadede bir gelişme beklemek yanlış olur bir buçuk yıldır evliyim kayınpederim de hayatta ve daha dün bir eve sığmadık mı beraber oturalım laflarını duydum inan ki onun için bazı şeyler zamanla oturacak inşallah diye sabredeceksin ama kendinden taviz vermeden .
umarım oturur benim esimle hiç bir problemimz yok cok sukur tek sorun kv gecenlerde bodruma kardesinin yanına gitti 3 gun esimle rahat ettik vallahi oh dedik o derece huzurumuzu kaçırıyor evimin kapısını kapamakla umursamamakla olmuyor cunku sürekli arıyor telefonu kapatsak eve damlıyor anlatabiliyor muyum bi türlü aile olamıyoruz biz
Peki canim cocuk olunca tavırları değişti mi ben bebek istiyorum ama korkuyorum isler tamamen karisacak diye
Dediğim gibi kv ye resmi olcaksın canım siz diye hitap et sakın senli benli olma bu tarz bir kadınla.Zamanla az aramayı öğrenir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kv de bana hayatimi zindan etti. Onceki konularimda var artik gorusmuyorum. Okadar rahatimki ohhh gel keyfim gel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?