Yine kaybedersem

inşallah olmazsın canım yaaa.banada buradan haber verirsin.biliyormusun bende çok garip hisler var yaa.anlamadım yani.ben böyle hissetmedim hiç.adet olana kadar hep hamileyim sandım.oldum şimdi bile ya üstüne gördüysem diyorum.göğüslerim şişti yumurtalıklarda bir dolgunluk hissediyorum.ilk hamileleigimdeki gibi kabızlık çekiyorum,belimde agrılar var ne biliyim yaa.yüzde bir ihtimal ama böyle hissediyorum.ama yoktur heralde sadece his işte.ama inş sen olmazsın canım gelmez adetin inş.gelirsede üzülme tamam mı:1hug:

:1hug: canım ya inşallllllaaaaaaaaahhhh ama sanmıyorum olursa söz burdan ilk sana haber vercemm...eşimin tayini dolayısıyla ankaradayım kimsem yok bi komşum bide bilgisayarım inan çok yanlızlık çektim....seninle bu akşam böyle bi mesele hakkında rahat rahat konuşmak inan beni çok ferahlattı sanki hafiflemiş gibiyim.. çok teşekkür ederim arkadaşlığın için sorularıma sıkılmadan cevap verdiğin için uzun uzun uzun dertleştiğimiz için dostluğun için çok teşekkür ederim.....a.s.

ne demek canım yaa ne zaman istersen buralardayım.valla banada iyi geldi.istersen herzaman arkadas olabilirim sana msnden de konusurduk ama msn vermek yasak malesef.şifreli bile olsa veremiyormuşuk.ama ben hergün giriyorum bu siteye.benimde actıgım konular var hem jinekolojide hemde psikolojide.öptüm seni kendine çok iyi bak gelişmeleride haber ver.eşinlede tez vakitte kavusun inşallah a.s.:1hug:

canım eşim zaten yanımda tayini buraya çıktı yani bende eşimde ankaradayız.ok.burdan görüşürüz o zaman ben bu ara geceleri giriyorum benim bilgisayar dizüstü bilgisayar ve eşim bu hafta gündüz nöbetine gidiyo giderken benim bilgisayarıda alıyo anca o işten gelince girebiliyorum.öptüm seni arkadaşım görüşmek üzere iyi geceler

hmmm pardon canım yaa anlamamışım bi an.eşinin yanında olmasına sevindim.tamam geceleri görüşürüz ozaman hayırlı haberlerini bekliyorum.senin için dua edicem birazdan yatarken.inş dileklerine kavusursun canım.çoookkk öptüm muuucckk..bak bu sensiiinn:CüvCüv: buda benn:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

iremeren arkadaşım senin o kadar büyük bir sorunun yok en kısa zamanda araştırıp iyi bir doktora gidersen zaman kaybetmemiş olur ve psikolojini bozmamış olursun bakarsın ilk ay yumurta takibinde hamile kalırsın yeterki iyi bir doktor bulup hiç zaman kaybetmeden tedavine başla

deasy arkadaşım sende artık bazı şeyleri oluruna bırak çünkü psikoloji çok önemli zaten seninde imkansız bir sorunun yok doktorunla devamlı irtibat halinde ol ve olumsuz düşüncelerden kurtar kendini yoksa bebişine daha geç sahip olacaksın düşün ve iyice kabullenki Allah verecekse verecek vermeyecekse ne yaparsak yapalım vermeyecek sende kendini yıpratma ona teslim ol ve bol bol dua et Rabbim cümlemizinde kucağını doldursun tez vakitte inşallah

sagol canım.dualarımı eksik etmiyorm zaten.hiç olmayacaksada boynumuz kıldan ince.RABBİM ne dilerse o olur.ben sadece heyecanlanıyorum korkularım yok çok fazla.merak edip soruyorum işte.buda bebek istemenin tatlı yönleri.dertleşmek iyi geliyor.yoksa ALLAHIM bilir herşeyin zamanını ..sevgiler

canım sağol...ben ankaralı değilim 1 sene oldu buraya geleli ve yeni öğrenmeye başladım ankarayı...2 tane dok. değiştirdim zaten bu dok. eşimle araştırdık iyi bir dok. ekime kadar zaman verdi ben bu süreyi doldurunca olmassa zaten yumurtalık tedavisine başlıcaz sanırım...

iremeren canımm.geldin mia.s. adet olmadın inşallah ?ben bugün herşeye ragmen test yapacaktım ama vazgeçtim.zaten doktorada gidemedim yaa.offf bidahaki aya kalcak sanırım

iremeren canımm.geldin mia.s. adet olmadın inşallah ?ben bugün herşeye ragmen test yapacaktım ama vazgeçtim.zaten doktorada gidemedim yaa.offf bidahaki aya kalcak sanırım

canım geldim burdayımmm.adet oldum maaaleseffffffsenağlamasenağlamasenağlama benimde ümitler bitti bu ay....bidaki aya kaldı ümitlerimmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

canım geldim burdayımmm.adet oldum maaaleseffffffsenağlamasenağlamasenağlama benimde ümitler bitti bu ay....bidaki aya kaldı ümitlerimmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

ay kıyamam yaa aglama nolurrr..olur inşallah canım üzülme.bak bende aynıyım inş yakında kalıcaz buna inan canım.öptüm:teselli:

ay kıyamam yaa aglama nolurrr..olur inşallah canım üzülme.bak bende aynıyım inş yakında kalıcaz buna inan canım.öptüm:teselli:

canım sorma yaa...ağlamamaya çalışıyorum inan ama üzülmemek elde değilki senağlama ama daha yolun başındayız dimi elimizden geleni sonuna kadar yaparız tedavi dok. ne gerekiyosa herşeyin hayırlısı olsun ....

canım kusura bakma işim çıktı da geç yazıyorum o yüzden.evet canım daha yolun başındayız bakarsın tedavisiz kalırız bellimi olur.ben inanıyorum kalacagımıza.ümidini yitirme sakın.aslında biz sabırsızlandıgımız için böyle düşünüyoruz bence yani bi an önce olsun istiyoruz ve bekleyemiyoruz galiba.ama sabredegiz canım.hayırlısı neyse o olsun.

canim beniim üzülme bende gecen yil bir sene denedim bebegim olmamisti sonradan ögrendim megersem guatrim oldugu icinmis sonra ilaclarimi aksatmadan aldim simdi hamileyim ,bi doktora sorsan acaba sendedemi o tür hastaliklardan var
yoksa korkma cnm
cünki psikolojinden de bebek olmaz eger hep hamile kalmaliyim dersen ,hamilelik konusunu cok kafana takarsan da olmuyormus benim doktorlarimin dedigi bu ..
hadi artik aglama daha fazla birak bu konuyu ,bak ozaman en yakin zamanda nasil hamile kalicaksin
öpüyorum seni

canım desteğin için çok teşekkür ederima.s....hamileyim demişsin hayırlı olsun...allah kucağına almayıda nasip etsin senin adına inan sevindim..dok.um ekime kadar süre verdi zaten o zamana kadar hamile kalmazsam detaylı bi şekilde testlere tedaviye geçilecek...hakkımızda hayırlısı olsun...allah bana ve benim gibi tüm çocuk isteyen herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin....a.s.:enbuyukkk:

cook saol ,insallah dualarimiz cabucak kabul olur :Saruboceq: benim bebisimde 13.cü haftasina girmek üzere,allah sana ve tüm isteyenlere saglikli bi bebis nasip etsin ,ben kac kisi tanidim istemislerde olmamis sonra ahh neyse demsler iki yil denemeden sonra birakalim artik diyince cocuklari olmus
hersey gene psikolojiye dayaniyor bence
olur cnmm insallah dualarim sizinle

deasy deasy deasy nerelerdesin görüşemedik bu ara nasılsın canım???????????????hihoyyythihoyyythihoyyyt

deasy deasy deasy nerelerdesin görüşemedik bu ara nasılsın canım???????????????hihoyyythihoyyythihoyyyt

geldimmm dalmısım kısss başka konulara bakıyordum.iyim canım sen nasılsın bakalım:dance:hatta çok iyiyim eşim izine çıktı bugün 10 gün evde kısmetse.biyeree gidecekmiyiz belli degil ama istiyoruz valla çok bunaldık.sen neler yaptın görüşmeyeli?:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…