Yine kaybedersem

inşallah canım yaa :çok üzgünüm: okadar inanmıştım ki bu ay kaldıgıma.bütün belirtiler vardı.offf dün gece agladım biliyomusun hyal kırıklıgı oldu ya ondan.daha önce bukadar istekli degildim ama bana ne oldu bilmiyorum şimdi çok bebiş istiyorum.hele eşim dünyaları verir bi bebiş için.:çok üzgünüm: olsun ALLAHbizim için bir zaman koymuş ve bebişlerimiz o zaman gelecek .hiç sıkma canını sende öptüm :1hug:

bende çok ümitliydim bu ay ama dedim ya o tek çizgiyi görünce banyoda öylece kalakaldım eşimin göreve gitmesini beklemişim meğer o kapıdan çıkar çıkmaz öyle ağlamaya başlamışım ki kendimi durduramadım hiç böyle olduğumu hatırlamam hayatım boyunca...ben iki senelik evliyim ilk yıl biz istemedik geçen yaz sonu adet dışı kanamam oldu dok. gittim kist dedi tedavi esnasında yumurtalıklarımın çalışmadığını öğrendim yıkıldım.....o gün bu gündür bebek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum...ekime kadar zaman verdi dok.doğal yollardan hamile kalabilmem için...eğer olmazsa ne olcak nasıl bi tedavi denicez bilmiyorum....şimdi çokkk pişmanım ilk yıl korunduğumuz için ama elden ne gelir...inşallah yüce rabbim bana ve isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip eder....

canımmm sıkma canını .ALLAH herşeyi zamanı gelince verir.ne ümitsiz anneler varki bi anda çocuk sahibi oluyor.sabredelim inş bizimde birgün olacak canım.üzme kendini üzüntü daha çok etkiler.ben rahat olmaya çalısıyorum bazen olmuyor ama işte...baska doktorlarada gitsen aslında bir doktorda kalmasan?prof.doktora gitmek istiyorum ben mesela.bir doktor daha baksın bence belki başka bişey vardır.bana mesala ilk doktorum menapoz riski taşıyorsun dedi,taa kıbrısa gidip yumurta donörü bulmaktan falan bahsetti.yıkılmıştık aynen senin gibi.ama sonra başka doktorada gittim.yine tahlil istedi ve oda baska birşey dedi. bne öyle düşünmüyorum dedi..aslına bakarsan benimde kafam karıştı ama yinede olumsuz düşünmek istemiyorum.

canım ilk adet dışı kanamam olduğunda bi dok. gittim kistin var 6 cm dedi ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi 1 ay sonra gittim tamam geçmiş erimiş gitmiş dedi ohhh dedim ama maalesef bana yumurtalıklarımda sorun olduğunu sölemedi..aradan 15 gün geçti adet bittikten sonra ben tekrar bi kanama geçirdim eşim başka iyi bi dok. gidelim dedi araştırdık şuanki dok. iyi bir dok.hemen ona gittik muayne etti kist bitmemiş sadece 6cm den 3,5 cm gerilemş dedi ilaç tedavisi uygulicaz dedi sonra bana hanım efendi ymurtalıklarınız yumurtlama yapmıyo biliyosunuz dimi dedi ben yok bilmiyorum önceki doktorum başka sorun yok demişti ne olmuşki yumurtlamassa dedim çünki ben bu konulardan hiç anlamazdım...hamile kalamazsınız dedi mahfoldum.....yıkıldım bittim orada...haziranda kist tedavisi bitti şimdi ekime kadar deneyin dedi kısmet uğraşıyoruz işte.....

anladım canım.ama yinede bir doktora daha durumu anlatın derim ben.ama korkma kistle hamile kalan çok bişey olmaz kalırsın bence.yumurtlama yapmıyorsa yumurtlama hapları vermesi igerek kullanmıyormusun hiçbirşey?benimde senin gibi yumurta tembelligi varmış klomen ve çatlama ignesi kullandım işte bende ama bu ay kalamadım.bakalım çok ugrastırırsa baska doktorlarada gidecegim.

kistten kurtuldum şükürler olsun ama yumurtalık için hiç bişi vermedi.ekime kadar deneyin olmazsa ekimde gelin dedi....ha bitek folikasit verdi ama onu zaten hamileliği düşünen herkese veriyolar....

kistten kurtuldum şükürler olsun ama yumurtalık için hiç bişi vermedi.ekime kadar deneyin olmazsa ekimde gelin dedi....ha bitek folikasit verdi ama onu zaten hamileliği düşünen herkese veriyolar....

evet canım folik herkese veriliyo ama işte doktordan doktora degişiyor yaa benimki mesela folik vermedi bana niye anlamadım yani..demekki sana benimkinin tarzında bir tedavi uygulayacak.yumurtlama sorununu ikimiz için arastırdım canım.kadınlarda yumurtlama tembelligi diye gir googla oku ordan bak için rahatlasın.sen ve ben gibi çok kişi var sitede.sıkma canını kısırlık yok sonuçta.

inşallah şu yumurtalıklak çalışırda bizde anne oluruz.sana bişi sorcam ben daha başındayım herşeyin daha öncede söylemiştim şimdi benim ekime kadar olmazsa ne yapcak doktor?sen en başından şimdiye kadar ne tedaviler gördün?bi mahsuru yoksa anlata bilirmisin ikimizinde sorunu yumurtalık o yüzden soruyorum....

canım ben çok tedavi görmedim ama anlatayım.ilk önce adet düzensizligi için gittim zaten hep düzensizdir.sonra hormon testleri istedi yaptırdım baktı ve erken menapoz riski taşıyorsun dedi.sonra biz böyle bişey beklemedigimiz için yıkıldık tabi.olmazsa sizi kıbrısa göndeririz orada bu tedavileri çok güzel yapıyolar dedi dalga geçer gibi.zaten şok olmusuk hemen bizi kıbrısa yolluyo yaaklava:bide demez mi kardeşimden yumurta alırız diye.eyvah dedim durum iyice vahimm!!yani bana koydugu tanı ovulasyon..yani yumurtlayamama veya tembel olması işte.sonra ikinci bir doktora gittik oda tembellik oldugunu fakat menapoz riski olmadıgını söyledi.olur bebegin korkma dedi.yani hemen hemen hemfikirler doktorlarım ama ilki korkuttu çok..sonra klomen diye bir hap verdi.adetin üçüncü veya beşinci günü baslanıp 5 gün içtim günde 1 tane.sonra iki gün ara verip kontrole gittim yumurtalıklarda daha büyüme olmamış dedi 4 gün sonra yine gittim olmuşlar dedi ve çatlama ignesi verdi.onuda vuruldum işte 15 gün oldu ama malesef adet oldum.şimdi adetimin 4. günü olacak yarın doktora gidicem beşinci günü için yine hapa başla diyecekmi bakalım.böyle yani canım.sanada muhtemelen böyle bir tedavi verecek.haa bide söylemeyi unuttum bu ikinci doktorum tedaviye hemen klomenle başlamadı adet olmam için dogum kontrol içtim aynı zamanda hamile kalana kadar glifor diye bir hap verdi bunu kullan dedi hem zayıflamanı saglayacak hemde içindeki bişyler yumurtlamaya yardımcıymış hapta ne hapı biliyomusun diabet hapı..herneyse zaten çogu doktor veriyormuş o hapı.

sende benim gibi daha başındasın yani peki aşılama falan bişi demedimi?

hayır asılama demedi daha.evet bende senin gibi yolun başındayım.ama bu ay hamileyim sanmıştım hep olmadı belirti de çoktu kısmet işte napalım.inş seninde biran önce olur canım.hiç korkma ve üzülme olmayacak diye birşey yok.sonuçta tedavisi olan birşey.sıkma canını bak gör yakında kalırsın.peki senin yaş kaç canım ben 26 yım.

bende 26 yaşındayıma.s.peki herhangi bi bitkisel karışım kullanıyomusun?ben tarçın bal çörek otu karışımı yaptım bu siteden arkadaşların tavsiyesiyle onu kullanıyorum birde adetin ilk gününden itibaren 10 gün günde 1 fincan adaçayı içiyorum yumurtalıklara iyi geldiğini söylemişlerdi...ben şimdi bunları deniyorum..

canım inan onu bende çözemedim madem yumurtlama sorunum var ilaç verir diye bende düşünmüştüm ama önce doğal yollardan deneyelim dedi işte ...bu arada günde bir fincandan fazla içme fazlası iyi gelmiyomuş bide adetin ilk gününden itibaren sadece 10 gün kullan çünkü düşüğe sebeb olabiliyormuş....hani adetin ilk gününden itibaren 10 ve 16 . günler arası yumurtlama tarihiymiş ya o ara tutturursun bu adaçayı düşürüyomuş o yüzden ....

anladım canım.en iyisi adacayını içmeyelim bakarsın bişey olur ondan bilmeyelim sonra.zaten ilkimi düşürmüştüm çok üzülmüştüm yaa.şimdi kalsam gözüm gibi bakarım.ama bu sinir bozukluguyla zor.

stress yokkkkk bize ..:1no2: sinir stres çok etkiliyomuş yumurtaları rahatla gerçi sana söylüyorum bende senden çok farksız değilim.canım çok soru sordum kusurabakma ama yine bişi sorcam rahim film çekildinmi?tüplerine falanda baktılarmı..?CADIARZU ya sitede okuyorum bunlarada bakılıyomuş bana doktor hiç bakmadıda acaba bi sonraki aşamadamı isticek bunları?fisfisfis

yok canım olurmu öyle şey soracaksın tabi askolsun..evet stres yok diyoruz ama yapıyoruz işte.yok bana bu anlattıklarımdan hariç birşey yapılmadı.gerek görülmedi sanırım zaten benim tüplerde tıkanıklık olsa ilkten hamile kalamazdım diye düşünüyorumşimdilik bişey istemediler.o çok ileri safhalarda oluyor sanırım.bizim sorunumuz zaten yumurtlayamama.sanmıyorum öyle birşey isteyeceklerini.uzun süre olmazsa bebek belki bilmiyorum valla.

doğru sen daha öncede hamile kalmıştın.düşük yapmıştın başın sağolsunmu denir geçmiş olsunmu denir bilemedim.ama üzme sakın kendini vardır bundada bi hayır....sen bi kez hamile kaldığına göre bence çok yakında gelir bebişin:CüvCüv:....burdan haberleşiriz bu arada benim adetime 2-3 gün kaldı gerçi sanmıyorum ama kısmet bellimi olur...ya 2-3 gündür sürekli tuvaletteyim çok sık tuvalete gidiyorum....ama yok yaaa sanmam adet belirtilerim var çünki.....

sagol canım benim.inş...ah canım nasılda benim gibisin yaa,hem ümitleniyorsun arkasından da ümitlenmemeye çalışıyorsun kıyamam :teselli: bende senin gibiyim hatta şimdi adet oldum ya diyorum hamileykende adet olanlar varmış bakarsın öyle olur diyorum eşime :1no2:çok sıkmı tuvalete gidiyorsun?valla bu belirtilerden birisi aslında daha baska şeyler oluyor mu peki?

yok maalesef başka belirti :1no2: ümitlenmek istemiyorum çünki en son ümitlendiğimde test alıp yapmıştım eşim akşam üstü göreve gitti bütün gece yanlızdım ve sabah eşim gelene kadar ağladım gözlerim kan çanağı gibi oldu.....oyüzden salı gününe kadar olmazsam test alır yaparım ama bana kalırsa cumartesi en geçççç pazar adet olurum.....(inşallah olmam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…