canım ben çok tedavi görmedim ama anlatayım.ilk önce adet düzensizligi için gittim zaten hep düzensizdir.sonra hormon testleri istedi yaptırdım baktı ve erken menapoz riski taşıyorsun dedi.sonra biz böyle bişey beklemedigimiz için yıkıldık tabi.olmazsa sizi kıbrısa göndeririz orada bu tedavileri çok güzel yapıyolar dedi dalga geçer gibi.zaten şok olmusuk hemen bizi kıbrısa yolluyo yaa
klava:bide demez mi kardeşimden yumurta alırız diye.eyvah dedim durum iyice vahimm!!yani bana koydugu tanı ovulasyon..yani yumurtlayamama veya tembel olması işte.sonra ikinci bir doktora gittik oda tembellik oldugunu fakat menapoz riski olmadıgını söyledi.olur bebegin korkma dedi.yani hemen hemen hemfikirler doktorlarım ama ilki korkuttu çok..sonra klomen diye bir hap verdi.adetin üçüncü veya beşinci günü baslanıp 5 gün içtim günde 1 tane.sonra iki gün ara verip kontrole gittim yumurtalıklarda daha büyüme olmamış dedi 4 gün sonra yine gittim olmuşlar dedi ve çatlama ignesi verdi.onuda vuruldum işte 15 gün oldu ama malesef adet oldum.şimdi adetimin 4. günü olacak yarın doktora gidicem beşinci günü için yine hapa başla diyecekmi bakalım.böyle yani canım.sanada muhtemelen böyle bir tedavi verecek.haa bide söylemeyi unuttum bu ikinci doktorum tedaviye hemen klomenle başlamadı adet olmam için dogum kontrol içtim aynı zamanda hamile kalana kadar glifor diye bir hap verdi bunu kullan dedi hem zayıflamanı saglayacak hemde içindeki bişyler yumurtlamaya yardımcıymış hapta ne hapı biliyomusun diabet hapı..herneyse zaten çogu doktor veriyormuş o hapı.