• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kaybedersem

sultan49 ve deasy bende sizden gelecek güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hamilesinizdir Allah hepimize hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Deasy iş yapıyprum demişsin yinede dikkat et ağır iş yapma hiç olmazsa öğrenene kadar

kızlar çok kötüyüm yaa.evde 16 yaşındaki görümceme sinirlendim iki saattir aglıyorum kasıklarıma sancılar giriyo çok fenaa.senağlama

canım sıkma canını boşver ne yaptıysa takma canım benim...

sagol canım ama inanki abartısız iki saat agladım yaa,şimdi psikolojideki konuma dönüyorum istersen ordan yazışırız canım.ayrı ev istiyorum konusu...eger bişy varsa ve düşürürsem inan sinirdendir.geçen hamileligimde de hep böyle sinir oluyordum offf..senağlama

sol yumurtalıgım çok agrıyor arkadaslar yaa.adetime daha 3-4 gün var.acaba adet sancısımı.ama bende adet sancısı olmaz ki.sinirden mi acaba.bugün çok sinirliyim.ama iki gündür agrıyo inş bebiş vardırda ondandır:çok üzgünüm:yarın igneden snoraki 14.günüm.adet olmazsam ki inş olmam,cumartesi günü test yapacagım.benim için dua edin.:çok üzgünüm:

kızlar.:çok üzgünüm: çünkü bu sabah adet oldum.off daha vardı ama yaaa.biraz gecikseydi keşke heyecanlansaydım:çok üzgünüm: çok hissetmiştim hamile oldugumu.bide test pozitif olunca senağlama

uzulme canım olur ınsallah kısır ınsan yoktur yeterkı rabbım ıstesın.ev konusuna gelınce benım butun akrabalarım bundan sıkayetcı senı anlıyorum.esınle konusup halletmelısın bence.hayırlısı olsun......

uzulme canım olur ınsallah kısır ınsan yoktur yeterkı rabbım ıstesın.ev konusuna gelınce benım butun akrabalarım bundan sıkayetcı senı anlıyorum.esınle konusup halletmelısın bence.hayırlısı olsun......

sagol zelalcim.çok umudum vardı ama olmadı işte.nasip.inş yakında olur.daha fazla beklemek istemiyorum.sen iyisin inşallah bugün?

arkadaslar ben bişy duymustum ablama da sordum bugün evet dedi..hamileyken adet olanlar oluyormuş.kendim için öyledir demiyorum ama bana ilginç geldi bu siz hiç böyle bişey duydunuz mu?

evet çok duydum üstüne görmek diyolar....yani hamilesin ve adet oluyosun...banada çok garip geldi CADIARZU herşey allahtan......a.s.

tamam kızlar sorumun cevabını aldım ben.bununla ilgili konu acılmış görmedim.iyi geceler hepinize.keşke bi mucize olsada bende üstüne adet görmüş olsam:çok üzgünüm:

iremeren sagol canım keşke bende de olsa ve herkeste olsa.tam ümidimiz bitmişken bu ay da olmadı derken düşünsene bi test yapıyosun ve hamilesin.müthiş olurr:sm_cool::çok üzgünüm:

deasycim ben 17. günümdeyim hasta olmadım daha beklemedeyim. 20. günde test yapıcam idrarda...

deasycim ben 17. günümdeyim hasta olmadım daha beklemedeyim. 20. günde test yapıcam idrarda...

canım benimm,inşşşş olmazsın yaarabbim innşşş..ALLAH yüzünü güldürsün inş arkadasım.olmadıgına çok sevindim:nazar::nazar::nazar: benim bidahakine kaldı olsun herşeyde bir hayır vardır.senin için sevindim ve takip edicem bakalım nolucakk haamilesindir inş yaahihoyyyt:CüvCüv:

ya deasyicim bişey sorcam canım ya sen daha önce hamilelik yaşadım dedin ya o zaman adet sancısı gibi sancı çektinmi ...

ya deasyicim bişey sorcam canım ya sen daha önce hamilelik yaşadım dedin ya o zaman adet sancısı gibi sancı çektinmi ...

canım kadınlar kulübünde sorun vardı sanırım girmedi uzun süre.şimdi yazabiliyorum o yüzden k.bakma..evet hamileligimde adet sancısı gibi oluyordu.en çok belimde agrı oluyordu bide gögüslerim çok şişmişti acıyordu.kasıklarımda da bi dolgunluk vardı aynı zamanda sancı giriyordu arasıra bıçak batıyomuş gibi..agrın mı var canım?

iremeren sagol canım keşke bende de olsa ve herkeste olsa.tam ümidimiz bitmişken bu ay da olmadı derken düşünsene bi test yapıyosun ve hamilesin.müthiş olurr:sm_cool::çok üzgünüm:

inşallah canım inşallah gerçekten bunu yürekten diliyorum..bende 10 gün önce yaptım gebelik testi maalesef tek çizgi çıktı .3-4 gün sonra adet olcam belki diyorum bazen belki ben testi yaptıktan sonra tutmuştur ama sadece ümit işteee....herşeyin hayırlısı olsun ben inanıyorumki bu günlerde geçecek ve hepimiz bebişlerimizle mutlu hayatımıza devam etcezzz....

Back