geldimmm dalmısım kısss başka konulara bakıyordum.iyim canım sen nasılsın bakalım:dance:hatta çok iyiyim eşim izine çıktı bugün 10 gün evde kısmetse.biyeree gidecekmiyiz belli degil ama istiyoruz valla çok bunaldık.sen neler yaptın görüşmeyeli?:1hug:
ben iyiyim bu ara yatıyorumfisfisfis niye anlamadım ama bu ay çok yoğun adet oldumCADIARZU bugün 3. günüm biraz düzeldi...:CüvCüv:inşallah tatile gidersin ve bana tatil hediyesi olarak yeğen getirirsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy canım benim yaaa ne güzel demişsinn.inşalllaaahhhhh! ama sende bu arada calışmaları aksatma yani bende isterim yegen kaydirigubbakcemile3benim adetimde az sürdü normale göre...:sm_confused:üç gün oldu çok 4.günün co az oldu ve bitti.test yaptım her ihtimale karşı.yok ama malesef.olsun olacak inşallah dimitatlım benim az işim var gelicem yarım saate kadar.geç yazarsam kusura bakma.öptüm seni kocaman Şeniz
aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn adetim çarşamba bitcek perşembe başlıcam çalışmalara sırnaşık şeybu ay herüfü rahat bırakmıcam:jeyyar: ok. canım müsait olunca yazarsın ben buralardayım....öpüldün....Şeniz
heee kısss bırakma yakasını valla kaydirigubbakcemile3benüm herüfte beni bırakmıyo valla :roflol:hadi bakalım çalışmalara aralıksız devammmm:lepi:
geçen ay baya bunalttım benimkini valla adamcağız usanmıştır herhalde:dance:ama napim çalışmayana çocuk yok malum kaydirigubbakcemile5 ya ben bu ay çok yoğun adet oldum bu iyimi sence yoksa kist tekrar falan etmesin:bbo::1no2:
amannnnn amannn canım allah korusun kist değildir inşallah ....kasığım ağrıyo demişsin yumurtl?ama dönemindmisin enson ne zaman adet oldun
adetim yeni bitti canım.ondan kokorkuyorum zaten bitti halaa agrı var.olmazdı benim böyle.yarın gidiyorum kısmetse haber veririm sana yarın .senin adetin 3.günü demişsin sen ilaç kullanacaksan seninde gitmen gerekiyor aslında ..doktor dedimi sana gel diye adetlenince.çünkü ilaca adetin 5.günü başlatıyor
evet canım senin olayı şimdi hatırladım.benim yumurtalıklarda sorun yokmuş ama bebek istedigimiz için hemen yumurta büyütücü hap ve çatlama ignesi vuruldum.normalde adetimin en geç 5.günü doktora gitmem gerekiyordu ya 3 ya 5 yani.ama hem adetim kısa sürdü hemde o gün gidemedim uzak benim doktor da.eşim izin alamadı.tek de yollamadı.ama işin ilginci de doktor adet olursan gel de dememişti zaten.hamile kal yada kalma gel bana dedi.ne biliyim benim işten bişy anlamadım.:sm_confused:
sanırım dedigin gibi oldu.kaçırdım yani.olsun napalım.belki kalırım.biliyormusun doktoruma yarın diyecegim bişy vermesin yaa daha çok yumurtalıklarım hasta olacak diye korkuyorum.hem sorun yok diyor hemde ne biliyim yanii :1no2: zaten anlatmıştım ama hatırlamazsın belki.bana ilkin doktorum erken menapoz riski taşıyorsun demişti.yıkılmıştık eşimle:çok üzgünüm:sonra başka doktora gittim.özeldi önceki şimdiki ise ssk da..işte oda aynı hormon testlerini yaptırdı ve kan degerlerime baktı ben menapoz riski görmedim dedi.fazla büyütülecek bişeyin yok dedi yumurtalıklarımda temizmiş,sadece adet düzensizliginden olmuyor dedi.ama anlamadıgım madem ki adet düzensizliginden niye adet düzenleyici hap falan vermedi.gerçi iki aydır düzenledi ilaçlar ama ilk zaten dogum kontrol kullandırdı adet olayım diye ..biliyosun bi kutu bitince hemen oluyosun zaten iki üç gün sonra...e bu ayda heralde igne düzene koydu.valla işte böyle arkadasım anlamadım biri başka digeri başka diyor :sm_confused:
beence git bi dok.la konuş....bende aslında gitmeyi düşünüyorum çünki yumrtlamıyosun dedi ama hiç bi ilaç vermedi ekime kadar normal deneyelim dedi..iyide yumurtlamıyosam nasıl hamile kalcam tuhaf demi...bi gidim diyorum...ama başka bi dok. gitcem çünki şuandaki dok. özelllllll
ya arkadaslar ben anlamiyorum bu dr lari. böyle yan etkisi fazla olan ve yumurtalik gibi hassas bi organ icin neden bu agir ilaclari saglam insanlara tavsiye ediolar? bende bir yumurtalik var ve dr klomen vermisti. bir ay kullandim sadece devam et dedi ama etmiycem. ya bisey olursa zaten numunelik bi yumurtaligim var onuda mahvedeyimmi yani?
dogal yollardan olmasini bekliycem biraz daha.
evet canım haklısın valla yaa.bana bide igne vurulurken eczacı bayan söyledi.neden vuruluyorsun dedi yumurtlama mı olmuyor dedi.dedim yoo doktor hemen istiyoruz diye verdi.ben 5 ay vuruldum bişy olmadı dedi kendi haline bıraktım hamile kaldım dedi.çok vurulmamı tavsiye etmedi yani.doktorlarda işte hemen istiyoruz diye dayıyorlar ilacı.:sm_confused:
evet bilmezmiyim canım haklısın valla.ama sabretcez artık napalım..ama bide şu var canım senin kist yeni geçmiş ya,hemen kullandırmak istememiştir yumurtalıklar rahat olsun diye..ben öyle tahmin ettim yani.klomen falan verse bak kist yapabiliyor diyolar.belki de bana da yaptı bilemiyorum.vardır bir bildigi heralde.ama başka bir doktorada gidip durumu anlatmakta fayda var...valla ben öyle yapacagım canım bir iki doktora daha gidecegim çogunluk ne diyorsa odur dogru dimi ama.sana en azından ilaç veriyo bi an önce olsun diye....ya ben napim canım ya yumurtlama yok normal dene diyo....her geçen gün bi eziyet oldu bana ....acaba bu ay tuttumu oldumu....ne oldu acaba gidiyorum test alıyorum tek çizgi ölürmüsün öldürürmüsün...adet oldummu hele çok kötü oluyorum tekrar başla çalışmalara...ya afedersin insan kendini hani mecbur hissediyoya bebek olsun diye yatağa giriyosunn.....adamı da bıktırdım her fırsatta yatağa sürüklemek.....kendimi kötü hissediyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?