• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kaybedersem

arkadaslar hepinizden tek tek ALLAH RAZI OLSUN...dediginiz gibi bu mübarek günde ALLAHIM bu mutlulugu yasattı ya bana cok şükürr..inşallah en yakın zamanda RABBİM sizlerede nasip eder.içimi rahatlattınız çok sagolun.bide dışları çıktık eşimle eczaneye gösterdim yok dedi iki eczacı.adetin geçti mi dediler hayır 10 gün var dedim ozaman yoktur çıkmaz zaten dediler.cizgi zaten soluk o ilaçtandır dediler.bende emin degilim şimdi var mı yokmu.İNŞALLAH vardır...
:lepi:
bak guzelim cizgi silik ciksa bile vardir. olmayan seyi rast gele cikmazdi zaten var gosterip yok olma ihtimali yok ama yok gosterip var olma ihtimali var bi testlerin. neden dusuk yaptogini arastirdilarmi. bak ben 3 dusuk yaptim 3 dusukten sonra bende kan pihtilasmasi var dediler. bunlari ihmal etme canim. bide cilek ,bogurtlen, cig et sakin yeme. internetten, telsizli telefon bide cep telefonlari dusuklere neden oluyormus bunlar yuzunden dusuk cogalmis biraz dikkatli davran. benim bildiklerim bukadar. Allah kalbine gore versin o dusuk olayini bidaha ne sana nede baska kimseye tekrarlatmasin. by

canım öncelikle böyle şeyler düşünme bence sevinmen gerekirken üzülüyosun hem sen 2. çizgi silik çıktı die bu yavrucağa neden düşecek teşhisi koyuyosunki yaşatan Rabbim yaşatır yaptırdığın boyada inşallh etki etmez daha çok küçük bi dr da görünmeyi unutma. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallh

tatlım silik çıktı diye düşecek demiyorum zaten de,öncekide böyle çıkmıştı o yüzden insan öyle düşünüyo ilkten.ama şimdi iyiyim yani kötü düşünmüyorum hayırlısı artık.birde çatlama ignesinde hcg mi var?bir arkadasımız öyle dedi bana,belki de ondan çizgi çıkmıştır?:uhm:

deasycim sen okumadınmı hiç prospektürü canım prospektüründe bariz yazıyor...sen daha çok erken yapmışsın testi... benim 12 gün olmasına rağmen yapmadım ... bence sende 1 hafta daha bekle eğer o zaman da pozitif çıkarsa hamileisndir...

deasycim sen okumadınmı hiç prospektürü canım prospektüründe bariz yazıyor...sen daha çok erken yapmışsın testi... benim 12 gün olmasına rağmen yapmadım ... bence sende 1 hafta daha bekle eğer o zaman da pozitif çıkarsa hamileisndir...

yok okuyamamıştım vuruldum eczanede ve kutuları orda kaldı hiç aklıma gelmedi almak .sagol cnm.inş öyledir yani hamileyimdir.

cnm ben şimdi internetten prospektüsünü arastırayım dedim de çıkmadı bilgiler.ne yazıyor orda bana kısaca yazarsan sevinirim

hakkında hayırlısı nasıl ise öyle olsun.kendini ferah tut
bozma moralini kendine stres yaparak daha çok etkilenirsin.
inşallah güzel haberlerini alırız.

sultaaaannnnn..offf yaa gerçektende öyleymiş canım yaa.o igne hcg içeriyormuş.biraz umudum vardı oda gitti inşallah diger ay kalabilirim.9 gün oldu vurulalı şimdi ne zaman yapmalıyım bidaha test.ama ne gariptir ki ben hamile oldugumu hissediyorum yaaa:çok üzgünüm:

canım benim eltim şu a 4 aylık hamile hiç sakınmıyo denize havuza giriyo saçını boyuyo hatta bi keresin de onu koltuğa hızlı bi şekilde otururken gördüm çok şaşırdım sanki hamile değil gibi davranıyo ama sende düşük durumu varsa lütfen hemen doktora git ve elinden geldiğincede ayakda durma sürekli yat stresten üzüntüden sana zarar verecek herşeydende uzak dur inş hayırlısıyla doğurursun bebeğini

daisy canım 16. günde kesin sonuç verir o zaman yapalım bende yapıcam haberdar oluruz birbirimizden..

kızlarr.bugün igneden sonraki 11inci günüm.14.ve16.günde adet olunuyormuş olmazsam hemen test yapacagım ertesi günü..off sabredemiyorum yaa.şimdi deseniz şimdi gidicem bi test alıcam..bu çatlama ignesi hakkında iyi bir bilgi verebilecek varmı kızlar,yani tam olarak kaçıncı günü test yapmalıyım.

sultancım pardon canım 16.gün kesin sonuç demişsin şimdi gördüm..sana inanmazlıktan degil yani yanlış anlama:1hug:inş seninde vardır.aynı gün yapalımmı?senin kaçıncı günün bugün.şimdi yoksun ama gelince yazarsın olumu canım.öptüm

ya kızlar sol yumurtalıgımda agrılar var neden oluyor acaba.bıcak sokuyolar sanki.arada oluyo igneyi vuruldugumdan beri ama bugün çok şiddetli sancılar giriyor.benim adet öncesi sancım da olmaz hiç.yorulunca özellikle çok oluyor.igne vurulanlar sizede oluyor mu acaba?

sende cok cocuk ısteyenlerdendın sımdı nıye bu hüzün.allah buyuktur hıcbısey olmaz.sen umudunu kaybetme.bende hamıleyım kanamam hala devam edıyo.ama ben umudumu kesmedım daha.herseyde bı hayır vardır bunu unutma belkı o bebek hayırlı degıldı.uzulme rabbım kucagına almayı nasıp etsın......

sende cok cocuk ısteyenlerdendın sımdı nıye bu hüzün.allah buyuktur hıcbısey olmaz.sen umudunu kaybetme.bende hamıleyım kanamam hala devam edıyo.ama ben umudumu kesmedım daha.herseyde bı hayır vardır bunu unutma belkı o bebek hayırlı degıldı.uzulme rabbım kucagına almayı nasıp etsın......

sagol canım seni biliyorum tanıdım artık burada cogu kişiyi.bende sana yorumlar yazıyorum aradayerimsenibenben düşeceginden korkmuyorum artık hayırlısı neyse o olsun.içimde zaten bir heyecen var sanki kalmışım gibi ama bakalım.6 gün sonra test yapacagım.yoksada canımız sagolsun ALLAH ne zaman uygun görürse o zaman olur zaten.iyiyim ben cnm ama çok meraklıyım şimdi gerçekten varmı diye.çünkü test yaptım pozitif çıktı ama ignedendir dediler.bakalım neler olacak.a.s.

kızlarr nasılsınız.konumu güncel tutmak için yazıyorum belki bişyler yazarsınızda rahatlarım diye.sabredemiyorum daha 5 günüm var test için.inş adet olmam.içimde bi bebek taşıyomuyum inanın meraktan ölücem yani.bide durmadan işlerle ugraşıyorum temizlik falan.off bilsem ona göre hareket edicem ama şimdiden de kendimi işşlerden çekmek istemiyorum sonra konuşmasınlar diye arkamdan..malum eşimin ailesiyle oturuyorum daha bişy belli olmadan havalara girdi dedirtmek istemiyorum.bu durum çok zor biliyormusunuz.hamile oldugunuzu ögrendiginizde her hareketinizi yani bi off deseniz sanki naz yapıyomuşuk gibi düşünmelerini istemiyorum.kardeşimde bunu yasadı kaynanasının imalı lafları falan...eşimde kızıyo ya bişey varsa iş miş yapma diyo.:çok üzgünüm:

canım hepimizde bu korkular var ama düşünmemek en iyisi Allah hepimizin yardımcısı olsun bidaha evlat acısı yaşatmasın.

amin canım sagolasın.ALLAH seninde bebişini sana bağışlasın.bakalım işte daha birkaç günüm var test için heyecanla bekliyorum kısmet nezamansa ozaman..iyi geceler canıma.s.a.s.

daisycim inş canım aynı gün yapalım benimde yarın 16. gün hayırlısı olsun canım ben de ctesi günü kanda baktırmayı düşünüyorum...

Back