:lepi:arkadaslar hepinizden tek tek ALLAH RAZI OLSUN...dediginiz gibi bu mübarek günde ALLAHIM bu mutlulugu yasattı ya bana cok şükürr..inşallah en yakın zamanda RABBİM sizlerede nasip eder.içimi rahatlattınız çok sagolun.bide dışları çıktık eşimle eczaneye gösterdim yok dedi iki eczacı.adetin geçti mi dediler hayır 10 gün var dedim ozaman yoktur çıkmaz zaten dediler.cizgi zaten soluk o ilaçtandır dediler.bende emin degilim şimdi var mı yokmu.İNŞALLAH vardır...
bak guzelim cizgi silik ciksa bile vardir. olmayan seyi rast gele cikmazdi zaten var gosterip yok olma ihtimali yok ama yok gosterip var olma ihtimali var bi testlerin. neden dusuk yaptogini arastirdilarmi. bak ben 3 dusuk yaptim 3 dusukten sonra bende kan pihtilasmasi var dediler. bunlari ihmal etme canim. bide cilek ,bogurtlen, cig et sakin yeme. internetten, telsizli telefon bide cep telefonlari dusuklere neden oluyormus bunlar yuzunden dusuk cogalmis biraz dikkatli davran. benim bildiklerim bukadar. Allah kalbine gore versin o dusuk olayini bidaha ne sana nede baska kimseye tekrarlatmasin. by