:lepi:arkadaslar hepinizden tek tek ALLAH RAZI OLSUN...dediginiz gibi bu mübarek günde ALLAHIM bu mutlulugu yasattı ya bana cok şükürr..inşallah en yakın zamanda RABBİM sizlerede nasip eder.içimi rahatlattınız çok sagolun.bide dışları çıktık eşimle eczaneye gösterdim yok dedi iki eczacı.adetin geçti mi dediler hayır 10 gün var dedim ozaman yoktur çıkmaz zaten dediler.cizgi zaten soluk o ilaçtandır dediler.bende emin degilim şimdi var mı yokmu.İNŞALLAH vardır...
canım öncelikle böyle şeyler düşünme bence sevinmen gerekirken üzülüyosun hem sen 2. çizgi silik çıktı die bu yavrucağa neden düşecek teşhisi koyuyosunki yaşatan Rabbim yaşatır yaptırdığın boyada inşallh etki etmez daha çok küçük bi dr da görünmeyi unutma. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallh
deasycim sen okumadınmı hiç prospektürü canım prospektüründe bariz yazıyor...sen daha çok erken yapmışsın testi... benim 12 gün olmasına rağmen yapmadım ... bence sende 1 hafta daha bekle eğer o zaman da pozitif çıkarsa hamileisndir...
daisy canım 16. günde kesin sonuç verir o zaman yapalım bende yapıcam haberdar oluruz birbirimizden..
sende cok cocuk ısteyenlerdendın sımdı nıye bu hüzün.allah buyuktur hıcbısey olmaz.sen umudunu kaybetme.bende hamıleyım kanamam hala devam edıyo.ama ben umudumu kesmedım daha.herseyde bı hayır vardır bunu unutma belkı o bebek hayırlı degıldı.uzulme rabbım kucagına almayı nasıp etsın......
canım hepimizde bu korkular var ama düşünmemek en iyisi Allah hepimizin yardımcısı olsun bidaha evlat acısı yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?