Yine kaybedersem

deasycım bende senin gibi çatlatma iğnesi oldum... adetime dahah 10 gün var.. adetim gecikmeden test yapmak istemiyorum çünkü... iğnenin içinde hcg var bu yüzden silik çıkmış olabileceğini düşünüyorum en güzeli adteini bekle canım hem ümitlenmemiş olursun en azından ... bekle adetin geçerse hemen bi test yaparsın bende öyle yapıcam çünkiii sen iğneni yaptrıralı kaç gün oldu...

ignenin içinde hcg mi var?hiç duymamıştım.demekki ondan öyle çıktı.ben vurulalı tam 1 hafta oldu cnm.geçen salı vuruldum.

umarım hamilesindir tatlım ilk bebegini düsük yapmıstın dimi bence doktoruna bi görün benim arkadasımda tedavıyle hamıle kalmıstı ilk bebegını kaybetti simdi yine hamile doktoru alttan sıkılan bir sprey vermiş düşük olmaması icin şuan 4 aylık oldu allah bizede nasip etsin

Deasycim iğnenin prospektüründe yaziyor canim bende ptesi vuruldum iğneyi birtafta daha bekleyelim canim...

canım bi kere kaybedeceğim düşüncesini kafandan sil at ne düşünürsen başına o geliyor unutma kaybetmeyeceğini düşün ve böyle hareket et ayrıca hayırlı olsun canm Allah analı babalı büyütsün inş..

canım kötü düşünme ii düşün ii olsun başına böyle bir talihsizlik 1 kere gelmişse bu yine gelicek anlamı taşımaz korkma hayırlısı neyse o olsun...bu arada kesin sonuç çıkınca haber ver canım umarım hamileliğin vardır ve sonuna kadar devam eder....

canm bıldığim kadarı ıle eczanedekı pratik testlerdekı duyarlılık az kan testı ıle hcg duzeyıne baktırıp ordan anlasılıyor ne mutlukı hamıle kalmıssın yatarsın dınlenırsın 9 ay gecer bebısını kucagına alır buyutursun bızede burdan bebısının buyumesını anlatrsın :) sıkılma endıselenme hayırlısı olsun

BEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE 7 AYLIK BEBEGİMİ KAYBETTİM YAŞASAYDI 19 YAŞINDA OLACAKDI SONRA YAPILAN YANLIŞ TEDAVİLER NEYSE BENDE SENİN GİBİ KORKUYORUM YA BİDAKİ BEBEGİM DÜŞERSE DİYE AMA ŞUNU ÖGRENDİM HİÇ BİR ZAMAN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ .BİZİ YARATAN A SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN ONDAN BAŞKA KİMSEDEN HAYIR YOK SAKIN UMUDUNU YİTİRME.UMUDUNU KESİDİGİN ANDA ALLAHIM BABANA YARDIM ET SENDEN YARDIM İSTİYORUM DE ALLAH GÖNLĞÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH BEBİŞİN BU SEFER DURCAK SEN BÖYLE DÜŞÜN:içelim:İNŞ İKİZLERİN OLUR

sagolasın cnm inşallah vardır.yoksada ALLAH BÜYÜK.olacagına inanıyorum sagola.s.

tamam tatlı cadı buradan söyleyecegim kısmetse.darısı sizlerin başına öpüyorum:1hug:

ne güzel yazmışsın canım.inşş dedigin gibi olur.sevgilera.s.

tebrik ederim canım.kendini üzme bence.Rabbim hakkında hayırlısını versin :1hug:a.s.

çok haklısın.zaten duasız olmaz,herzaman dilimden dua eksik olmaz canım benim merak etme.ayy nedense herkes bana eger olursa ikiz olsun diyor,malummu oluyor nedir.ikiz olacak gibi seziyorum bazen bende...şimdi sende deyince şaşırdım valla.kısmet canım ikiz yada tek farketmez.RABBİM rızkını verir elbet.ALLAH olmayanlara da versin

streste düşük sebebidir lütfen sakin ol herşey olacağına varır rahat ol şuanın tadını çıkar

kızlar benim aklıma da kötü kötü şeyler geliyo kenidim dış gebelği araştırmamak için zor tutuyorum stres yapmamalıyız beni kürtaj eden .............doktor bana dedi ki bi daha böyle olma olasılığı yüzde 25 artar . ya çok sıkıldı canım şimdi 18 ağustos dr randevuma odaklandım üüüüfffffffff

cnmm benim üzme kendini ,sen kendine dikkat et duani et allah seni caresiz birakmaz heleki tasiyamiyacagi yükleri kullarina vermez ,icini fehat tut herzaman doktorlarin dedgi cikmiyor ölcek diyorlar aa bi bakmissin hasta sapasaglam ayakta ... haberini bekliyorum ok ?
kendine iyi bak agir hic kaldirma .. dualarim seninle

canım öncelikle böyle şeyler düşünme bence sevinmen gerekirken üzülüyosun hem sen 2. çizgi silik çıktı die bu yavrucağa neden düşecek teşhisi koyuyosunki yaşatan Rabbim yaşatır yaptırdığın boyada inşallh etki etmez daha çok küçük bi dr da görünmeyi unutma. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallh

arkadaşım gerçekten okurken sevinerek okudum iyi dileklerin için çok teşekkürler:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…