Canım benim seni çok iyi anlıyorum ben bebeğimi 5.5 aylıkken kaybettim .Bir kere kafandan ya bir şey olursa dusuncesini sil at kolay değil biliyorum ama dusunme bunu ve ilk 35 gun bebek bir şeyden etkilenmez bunu doktorunada sorabilirsen ya boyanın suan için bebeğini etkileyebilecegını sanmıyorum danısırsın yinede doktorunada aynı şeyi soyliyeceğine eminim.Sen rahat ol mutlu ol ki bebeğinde mutlu olsun allahım inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder .Banada inşallah tekrar nasip eder
Mutlu kal canımcım
hayırlı olsun cnm.bence bu güzel haberin tadını çıkar.ben de bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim ve inan 3-4 günde bir doktordaydım.herşeyden şüphe eder olmuştum düşük riskimden dolayı.doktorun her dediğini harfiyen uyguladığım halde yine de düşük yaptım.yani senin elinde dikkatli olmaktan başka yapacak bi şey yok.allah ne derse o olur.sen pozitif olmaya çalış.yoksa bu geriye getiremeyeceğin günlerin karamsarlık ve mutsuzluk içinde geçer.inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.tebrikler
arkadaşım silik çizgi görmen umut verici ama adetine 10 gün varken görmüş olmanda şaşırtıcı dur bakalım herşeyde vardır bir hayır ve hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım belkide adet çıkışı hamiş kalmışsındır dilerimde öyle olmuştur aksi taktirde 10 gün kala kanda bile çıkmayabiliyor haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?