Yine kaybedersem

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
733
İstanbul
kızlar merhaba.bu sabah test yaptım ve sonuç POZİTİFsevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.ikinci çizgi silik pembe çıktı çünkü.ilk bebegimde de öyle çıkmıştı ve 20 gün sonra düşük oldusenağlamayine kaybedecegimi düşünüp çok üzülüyorum.bide bilmeden saçımı boyadım o yüzdende çok korkuyorum.herzaman boyamadan önce bi test yapardım her ihtimale karşı ama yapmadım işte salak kafam:mymeka:nolur bişeyler söyleyin inanamıyorum hala:çok üzgünüm:

Canım benim seni çok iyi anlıyorum ben bebeğimi 5.5 aylıkken kaybettim .Bir kere kafandan ya bir şey olursa dusuncesini sil at kolay değil biliyorum ama dusunme bunu ve ilk 35 gun bebek bir şeyden etkilenmez bunu doktorunada sorabilirsen ya boyanın suan için bebeğini etkileyebilecegını sanmıyorum danısırsın yinede doktorunada aynı şeyi soyliyeceğine eminim.Sen rahat ol mutlu ol ki bebeğinde mutlu olsun allahım inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder .Banada inşallah tekrar nasip eder
Mutlu kal canımcım

cok sagol canım.dedigim gibi elimde degil işte.inşallah dedigin gibi olur.ALLAHIMsanada inşallah hemen bir bebiş veirr hayırlısıyla:CüvCüv::CüvCüv:

Üzülme lütfen ve karamsarlığıda at üzerinden
biliyorum korkuyorsun ama güzel şeyler düşünki
güzel şeyler olsun değilmi tebrik ederimseni şimididen
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :1hug:

canım uzulme allahın ıznıyle bırsey olmaz
bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne bol bol dua et rabbım kabul buyurur ınsallah

canım üzülme bende dış gebelik geçirdim aynı şeyi bende düşünüyorum eğer hamileysem inan bende sevinirmiyim üzülürmüyüm bilmiyorum en azından onun herşeyinin normal olduğunu görene kadar içim rahat etmez....

o öyle oldu diye buda böyle olacak değil ya ama bak hayatım senin karnında bir canlı bir melek var artık eğer böyle düşünürsen onuda kötü etkilersin o yüzden onun sağlığı için böyle düşünme herşey olacağına varıryor elimizden gelen bişey yok böyle üzülmek yerine bak tatlım bugün kandil bol bol dua et olurmu canım benim üzülme herşey hayırlısıyla olur biter....

saç boyatma olayına gelince hamile olduğunu öğrenmeden önce yaptığın hiçbirşeyden sorumlu değilsin o yüzden için rahat olsun bunlar önemli değil asıl bundan sonrası önemli... benim arkadaşım 7 aylık hamileyken saçını boyattı düşün artık ve sağ sağlim doğurdu merak etme tatlım hiçbirşey olmaz içini rahat tut...

öpüyorum seni tebrik ederim gözün aydın üzülmek yok.... bebişinle sağlıklı beraber mutlu günler diyorum sana hayırlısıyla kucağına al inşallah...

canım benim öncelikle tebrikler..herdefasında aynı olacak diye bişi yok.boşuna moralini bozup stres yapma..allah tamamına erdirsin inşallah

bol bol dua et cnm
allahin izniyle birsey olmaz sen icini ferah tut
simdi bu mutlulugu yasa bak ne guzel pozitiv cikmis
allah tamamina erdirsin ins
ne guzel bir gunde boyle bir mucize ile karsilastin cnm
Darisi bizlere insallah

arkadaslar hepinizden tek tek ALLAH RAZI OLSUN...dediginiz gibi bu mübarek günde ALLAHIM bu mutlulugu yasattı ya bana cok şükürr..inşallah en yakın zamanda RABBİM sizlerede nasip eder.içimi rahatlattınız çok sagolun.bide dışları çıktık eşimle eczaneye gösterdim yok dedi iki eczacı.adetin geçti mi dediler hayır 10 gün var dedim ozaman yoktur çıkmaz zaten dediler.cizgi zaten soluk o ilaçtandır dediler.bende emin degilim şimdi var mı yokmu.İNŞALLAH vardır...

Canım seni ve eşini çoook tebrik ediyorum. Hiç canını sıkma. Tekerrür edecek diye birşey yok. İyi düşün iyi olsun inşallah. Bu mübarek gecede bol bol dua et. Allahım inşallah bu sefer bebeğini bağışlar. Sorunsuz bir hamilelik geçirip , bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inşallah. Amin.. a.s.

emin olmak için kan testi yaptırabilirsin. kan testi en net sonucu verir.şimdiden hayırlı olsun tebrikler:CüvCüv:

tatlım inşallah hamişsindir hiç korkma canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
allah bizlerede göstersin o günleri inşallah tez vakitte

sagolun arkadaslar.çok sıcaksınız çok çok teşekkür ederim.moral oldunuz bana.cok dua edicem hem kendim için hem sizin için.hepinize sonsuz sevgilera.s.

hayırlı olsun cnm.bence bu güzel haberin tadını çıkar.ben de bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim ve inan 3-4 günde bir doktordaydım.herşeyden şüphe eder olmuştum düşük riskimden dolayı.doktorun her dediğini harfiyen uyguladığım halde yine de düşük yaptım.yani senin elinde dikkatli olmaktan başka yapacak bi şey yok.allah ne derse o olur.sen pozitif olmaya çalış.yoksa bu geriye getiremeyeceğin günlerin karamsarlık ve mutsuzluk içinde geçer.inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.tebrikler

teşekkür ederim.dedigim gibi inşallah eczacı yanılıyordur ve inş hamişimdir.sevgiler tatlıma.s.

bu konu kapanmazsa çok sevinirim.baska konular acmak yerine sizlerle buradan derdimi paylaşmak isterim kızlar.eger takip ederseniz kesin sonuç alınca haber veririm sizlere.offf şu 10 gün bir geçse yine bir test yapıcam inş hayal kırıklıgı olmaz

arkadaşım silik çizgi görmen umut verici ama adetine 10 gün varken görmüş olmanda şaşırtıcı dur bakalım herşeyde vardır bir hayır ve hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım belkide adet çıkışı hamiş kalmışsındır dilerimde öyle olmuştur aksi taktirde 10 gün kala kanda bile çıkmayabiliyor haberlerini bekliyoruz

bende bilemiyorum işte arkadasım yoksada ALLAH BÜYÜK inş olur ileride ama ben hislerime dayanarak oldugunu düşünüyorum.dedigin gibi zaten adet çıkışı kalmışımdır kaldıysamda.ama ilaçların öyle gösterecegini de düsünmüyorum yani ne alaka ki ilaçtandır dedi eczacı..bakalım sabredip bekliyecegim.size haber veririm sevgiler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…